Lavice ja svojem malcu promijenim pelenu pa ga to malcice razbudi. Ali nakon 10 min sto je na cici krece borba jer lagano krene spavat. Iako ni to nije pravilo, nekad mu se uopce ne spava.
A sto se tice prehrane, mene bas fascinira kako svaka patronazna ima svoju teoriju, nek se usklade.
Anna koliko sam ja skuzila svaka patronazna i svaki doktor i sestra vode svoju politiku...i onda ti znaj koga slusati,pogotovo mi kojima je prvo i nemamo blage veze.
Npr.meni moja rekla da ako ne podrigne ga stavim na desni bok spavat zbog zeludca i onda tu procitam da su nekome rekli na lijevi 🙄😏 ili sto ste jucer pricale za hladna stopala i ruke,meni rekla da je normalno,nekome da nije i sto drugih stvari.
Pozdrav iz nocne 🙎 izdajam za iduci obrok koji ce biti oko 3 i pol...mala je tocna ko svicarski sat😂 nedaj boze da izdrzi 3h.
Pozdrav nocne... Ja evo svoju morala probuditi jer je proslo 6h od zadnjeg dojenja. Cice mi skoro pulnule. Ne bi se ni ja probidils da nisam osjetila da sam mokra od vrata do pupka. Cak su i oni jastucici za cice se svi raskvasali koliko mlijeko se cjedilo. Nadam se da ce spavat poslije sisanja.
Cure evo i mene Deedee nas opet nema na listi 😕
Cure mi cjelu jučerašnji dan muku smo mučili malac je vristao 0-24h doslovno baš vrišti en možemo ga utješiti grci se jednom je i povratio grozan dan evo sad smo se nahranili i spava nadam se da će današnji dan biti bolji
Simbalija kako je sada malena jel joj se javila temp više
Hejlou noćna 😁
Nemajka opet prespavala alarm tako da me probudilo njeno njurganje i znala sam šta me čeka 🤪 na pol izdajanja prve cice se počela derat kao manijak, skoro ostala bez glasa dok sam ja sve izdojila do kraja ali evo, tata joj je napokon doma pa se oni druže.. sad je pojela opet 100 (prosli obrok 110), nadam se da će zaspati brzo, ako ne, duda čeka u zasjedi 🤪
.
Oprosti Samojed, kopirala sam Lalinu listu, iskreno nisam provjeravala ime po ime, iskopam sutra negdje kompletnu
[/url
mikio zo s izvijanjem su ti faze. Moj je tako znao a eto sad par dana sve super.
Kroz noc i moj manje jede jer spava no meni je to ok. Ne razbuđujem ga.
A te patronažne se vole pravit pametne a same se ne informiraju. Za prehranu pricajte s nutricionistima. Svi ce vam reci (ako znaju svoju struku) da nema znanstvenih dokaza da prehrana majke utjece na grceve kod beba. Osim u situacijama kad se radi o alergiji na proteine kravljeg mlijeka sto je relativno rijetko (!iako patronszne tvrde drugačije). Laktoza je secer i s tim nema veze.
Na prosloj temi sam stavila link na strucni clanak o prehrani dojilja. Tamo sve lijepo piše.
Pozdrav zene! Nikako vas ulovit 😁
Mi jucer odradili turu vani od 10 km i prvo hranjenje na bocicu u parku na sto nije bas bio odusevljen. Dijete poslje tog spavalo satim a mama se lupala pl glavi jer je pretjerala 😫😂. A dosla mi svekrva pa nisam mogla ic spavat 😬
Moj je izbirljiv u smislu da vise voli “natural” bocicu nego onu anti-colic. Ja mu izdojeno ako smo doma i nije ledeno ne grijem. Na sobnoj temp moze stajat 4-6 sati
Mom su stalno hladne ruke. Ocito losa cirkulacija. Al rekli su nam da iza vrata provjeravamo dal mu je hladno
Sto se tice prehrane, ja jeden sve osim graha i citrusa. Nisam primjetila da ga ista smeta. On povremeno ima problema da tesko prdne il pak neki drugi dan precesto, al mislim da je to sve normalno. Nisam uvodila nikakve kapi..
Pristici ce proc samo od sebe, nemojte dirat. Mojem se pojavilo s oko mjesec dana, i to bas jako. I proslo kroz 2 tj. Sad ima tu i tamo koji
Moj je zadnjih dana poceo rukama jako trljat oci i facu. Odkad je skuzio da ima ruke stano nes hvata pa tak i svoju facu. Pretpostavljam da je to sve normalno!
Sto se prehrane tice ja sa primjetila da moja se sva ospe po prsima ako jedem orasaste plodove, cak se i na bademovo ulje za kupanje i mazanje osula. Kad sam jela coksu i pila kakao u pocetku bila je uzasno zivcana, e sad planiram testirat cokoladu dal je stvarno to od toga bilo ili samo neka faza. Jaja isprobala nema reakcije, kava isto nema. E da i na rajcicu gj sve one šalše, koncetrate rajcice, juhu od rajcice isl isto se ospe. Tako da ocito ima nesto i u tome što ju smeta pa ja lako izbjegavam. U pocetku prvih 7 dana sam sve jela pa je bila osuta onda sam na 4 dana sve izbacila sta sam citala da moze smetat i kad je koza bila cista ona na prsima onda sa pocela uvoditi 1-2 stvari svaka drugi dan da skuzim od cega i tako dosla do tih orasastih. Danas je cokolada na redu za testiranje. Osjećam se ko ovisnik bez cokse. Prvo 8 mj bez nje zbog fiktivnog gestacijskog dijabetesa i sad jos ovo... Uh nadam se da ce joj bar neka proc bez reakcije.
E ja si sad razmisljam…otkad to ide sirup za bebe,zar ne idu cepici?
P.s.kako vi razbudite bebe za podoj udred noci? Moja nema sanse i eto sad se izdajam da joj tutnem bocu u snu…
Cure pristici na licu beba su najnormalnija stvar,,nema veze s vasom prehranom već njihovim ciscenjem lica. Ne dirat i tretirat,, ode to.
Moze i sirup ili cepici. Inace sirup najcesce povrate kad su bolesni pa su zato cepici sigurniji.
Za budjenje presvuci dijete, voda kad ga dotakne ga razbudi. Meni su rekli da ne hranim dijete u snu.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji