Pozdrav svima! Ja sam jos jedna od onih koje vas citaju jos od pocetka trudnoce, a evo moj djecak ima vec 8 mjeseci. Hvala sto dijelite iskustva, meni je mnogo pomoglo, a vjerujem i mnogim mamama koje citaju. Iako sam bila malo stidljiva da pisem, ono sto me je potaknulo da se sada javim je situacija od Hani koja me je mnogo potresla.
Hani, ako ovo citas, zelim da ti kazem da mi zivimo u Austriji i ako na bilo koji nacin mozemo pomoci samo ostavi neki kontakt ovdje na forumu i ja cu ti se javiti. Ako treba pozvati tog doktora, odnijeti mu licno dokumentaciju, ako vam treba smjestaj (mi smo u Becu ali nije to toliko daleko od Linza), ili bilo sta sto bismo mogli uciniti, tu smo.
Mikio, ne znam da li ti je za utjehu, ali ja sam jos jedna mama koja nije prespavala noc od poroda🙂 Moj sin se u dobrim nocima budi na svakih sat vremena, a zna to biti i cesce. Tako da znas da nisi sama😃
Svaka čast 👏👏👏😊
[/url
Pozdrav MaiM,zao mi je sto se nisi prije uključila.. i svaka ti,ali svaka cast💕
Nije jela ni citruse ni rajčicu, nemam pojma ali baš jako.🤔🤔🤔
Ona je spavala cca pol sata oko podna i oko 18 je zaspala na deset minuta, doslovno, ni u šetnji ništa. Sad je zaspala nakon sat vremena skakanja po meni i maženja na kauču. Prije toga se 7362. put digla uz kauč i tako pala da se sve zatreslo 🙄🤦
[/url
Deedee možda je stvarno zub! A mi smo otkrili zašto je 6 puta na dan kakao-zubic. I jutros evo novog,sad kad vas sve dostigne😂
Mare 🙄🙄🙄hr birokracija.
Maim stvarno ti svaka cast 💪👌😉😁
Hani ako nas citas znaj da mislim stalno na vas 😘
Beba ova tvoja potraga mi je uljepsala vecer, bas sam se nasmijala 😂 na zalost ne mozemo ti proslijedit svoju bubamaru (to nam je jedini zumic, ne skupljamo 🙈, ovog je mrgud dobio na poklon) al kak slusamo jaquesa od malena 🤦♀️😂 onda cim krene “nije lako bubamarcu” on ide svojoj bubamari 😁
E i nasa vecernja borba se nastavlja. Ovo je vec jedno 5.vecer. Danas popodne odspavao kratko u setnji i oko 7 poceo trljat oci, jos se zezam da mm ide gledat tekmu a ja u krevet. Ali ne, sat i nesto kmecanja, oce na ruke nece na ruke, gura me tuce vratim ga u boravak kmeci 😫 na kraju sam iz ocaja fen upalila 😁
Ugl taj drugi zub je tolko malo vani, ja ne znam dal ikom ide tolko sporo. On bas pokazuje da ga boli. Danas sam kupila sve u apoteci kaj postoji. I homeopatske kuglice i neke kapi za mazanje i dentinox vec imam, i pedersku ogrlicu 😂. (Kod nas broj 💩 ne prati situaciju sa zubima 😂)
Lavice tako i kod nas, ništa skoro 9 mjeseci pa 1 pa u idućih par dana još 2 i sad je na 5 🤦zapravo šta se uopće čudim crvenoj guzi
Mrgud pederska ogrlica 😂😂😂😂😂
[/url
Evo i mene kratko...
Hani, ❤❤ budi jaka, ne mogu zamisliti kako ti je jer je meni tvoj post bio dovoljan da oplacem. Bebanu i tebi saljemo zagrljaje 😘.
-
Bila sam kod ginekologa (prvi put nakon poroda, pohvalno znam). Usputno mi rekao da imam policisticne jajnike, ali da nije za terapiju. Da se pazim dijabetesa jer to ide jedno s drugim... nista mi nije bilo jasno, a stvarno sam zbog radova na kuci na sve strane pa me stignem ni istraziti. On je to meni objasnio kao da nije strasno ali je rekao policisticni - citam neplodnost odma.. 🥺
Danas bila kod zubara, nakon 3 injekcije, izvadila mi umnjam "na zivo". Ne mogu se vracati na detalje, ali mislim da je bol na porodu bila manja. Nakon postupka sam lezala glava dolje-noge gore jos 15 min pa sjedila jos 10 min jer smo svi mislili da cu se onesvijestiti ili ispovracati.
-
Nemam vremena traziti as, krenula sam pa se razvukla na 10 strana. Hocete vi kad odaberete napisati koju? Pa da mi skratite muke 😁.
Evo i mene kratko...
Hani, ❤❤ budi jaka, ne mogu zamisliti kako ti je jer je meni tvoj post bio dovoljan da oplacem. Bebanu i tebi saljemo zagrljaje 😘.
-
Bila sam kod ginekologa (prvi put nakon poroda, pohvalno znam). Usputno mi rekao da imam policisticne jajnike, ali da nije za terapiju. Da se pazim dijabetesa jer to ide jedno s drugim... nista mi nije bilo jasno, a stvarno sam zbog radova na kuci na sve strane pa me stignem ni istraziti. On je to meni objasnio kao da nije strasno ali je rekao policisticni - citam neplodnost odma.. 🥺
Danas bila kod zubara, nakon 3 injekcije, izvadila mi umnjam "na zivo". Ne mogu se vracati na detalje, ali mislim da je bol na porodu bila manja. Nakon postupka sam lezala glava dolje-noge gore jos 15 min pa sjedila jos 10 min jer smo svi mislili da cu se onesvijestiti ili ispovracati.
-
Nemam vremena traziti as, krenula sam pa se razvukla na 10 strana. Hocete vi kad odaberete napisati koju? Pa da mi skratite muke 😁.
Hahaaaa,, Mrgude😂😂😂😂to ona jantarna??
Meni je baš lijepa 🤭kupila ju davno, ali nikad ju nitko nije nosio😄
Ma, ubilo me😂kažu u Konzumu fejs.. Pitam njih, kažu zovi nas broj, zovem broj, kažu pišite, ja pišem, oni kažu zovite😂😂itd. Al, naći ću ja nju. Ak ne ovako, ima jedna što prodaje baš skupo bezobrazno, al jbg. Šta ću.
Položila sam zadnje nade u Losu❤️
Mikio, nema je izgleda u Zagrebu!
Svekrvi neću, hvala ti, već imam gore izdanje od tvoje, pa bi mi bilo previše 😭😂
DeeDee, mojoj isto užasno crvena guza. Nije ništa novo jela i presvlačim ju uvijek stalno, često i suha bude, al uvijek me strah pa pretjerujem s presvlacenjem, al eto. Džabe. Izlazi joj 4 zubić. Možda je stvarno to❤️
Mrvica počela kao hodati.. Prošeta 4-5 koraka i onda se spusti, ne padne, nego se valjda umori🥰🥰
Hvala svima na dobrodoslici i lijepim rijecima. I vi ste se sve ponudile za pomoc, ja sam samo nova tu. Vjerujem da ce sve biti u redu na kraju.
I mog malisana muce zubi bas, a za sada ima samo dva. Dentinox ne pomaze i bas razmisljam da uzmem te homeopatske kuglice. U “pedersku ogrlicu”😂 nisam vjerovala do sada, ali ako ga nastave ovako muciti, vjerovatno cu i to kupiti😄
Mikio ja se prva prijavljujem u klub mama nespavaca😄
Da li su vasi bebaci imali problema sa probavom kod uvodjenja cvrste hrane? Moj je tek poceo da prihvata hranu, inace samo sisa, i sada po nekoliko dana nema stolicu, a prije je imao svaki dan, pa se pitam da li je to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji