Pobjegao mi komentar.. a sto žena dvjesto sisa i mišljenja, ali volim ovaj forum jer nema drama, najviše žena u mom životu hahah😁😁
Ali lavice you got the point oko zumića, padaju ljudi na reklame, nama sveki i moji kad god odu u Konzum donesu tako da na kraju imamo 4 i još mama traži jednu jer joj je ta baš fora 🙄🤭 ali isto tako činjenica da jedina dječja pjesmica koju slušamo je reklama od točkice bubamare hahah i sad V počne pljeskat i umirat od smijeha kad je stavim na YouTubeu. Ja nikad čula za fisher (kao ni za 90% drugih stvari 🙈) i totalno sam oduševljena, sve te stare i prastare didaktičke gračke su fisher& price, vrh. A ja se seljo još čudila kao vidiii ovo je ista marka kao gym 🤷🤭🙈
[/url
Cini mi se da svi sparamo na necem, a raspistoljimo se na necem drugom
E kad ste spomenule as. Mi smo dobili od sogora onu 9-18kg ali je stara (istekao joj rok). Ta as je koristena za 1 dijete i nije bila u sudaru. I po recenzijama je bila super. Ja fkt ne kuzim te rokove. Jel vi sve planirate kupovat il bi koristile nesto takvo?
Beba mislim da ih kod nas još ima 🤔
Kažem tati da pogleda kad bude isao u dućan pa ti pošaljem ako bude.
)jaaaao,, zlatna si❤️❤️❤️❤️uplatim ti odmah nivceke❤️❤️
Ja kupim di mi se sta svida...kupovala sam gap pepco hm ca...u lidl mi nije bas zgodno ic...nije mi bas blizu da mogu prosetat a ako sam vec u autu idem u centar...mada u zadnje vrijeme narucujem preko neta...sestra mi donese iz primarka...i dobili smo neku robicu iz nkd bas sam se pitala di to ima...kod nas...sjecam se prije par godina da sam u sloveniji kupovala...al ne znam da sam kod nas...i bas mi je dobra....
A sta lavica kaze kad neko dijete ima rodendan uvik idem u zare i nadem hlace i majicu za cca 100 kn...jos nisam za nju kupovala..ljetos sam napunila bila kosaricu i mislila kupit medutim sam otisa bila u gapa i kupila sta mi treba...roba mi nije bitna...samo da ono lijepo izgleda a to mozemo nac svugdje al kad krene setat patike su mi jako vazne i ne planiram kupovat gdje stignem....mi imamo dosta ovih sitnih igracaka al je ne zanimaju...sestrinom malom sam kupila bicikl koji se gura nema pedale i ona je rekla da ne kupujem da ce mo ga dat...a ima i onaj veliki auto na baterije i trampolin i motor na baterije...i sto gluposti al mi nepada na pamet to trpat u stan...ionako vrtic i hranilica i kolica dosta prostora uzmu...to kad budemo na selu neka voza....
Bas za ovu guralicu treba ravnoteza malo je gura i ona na sebe je prevali...
Imamo isto jednog zumica...dobili od bake...al mi uooce me vrijedi tih novaca...i ja mrzim plisane igracke imam osjecaj da si pune prasine...
Ni meni nije jasqn taj rok sjedalice..al svakako sad moram kupit vecu kroz dva tri mj...ovu ce prerast
Kolko sam shvatila taj rok znaci da as u npr sudaru nebi jednako odreagirala kao da je nova. Nez sad kolko se tu pretjeruje. Meni to djeluje malo nesigurno mada smo prvih 9 mjeseci koristili peg perego staru 12 godina
.
Fp igracke su super jer imaju cijeli spektar igracaka na hrvatskom. Pjesmice i slicno. I bas budu dobre, meni je to fantasticno. I kad smk kod toga, postojao je prije fp jukebox sa zivotinjama. Kao zavrtis ga pa bude krava pa vice 'muuuu' plus neke pjesmice. Nisan to nigdje nasla... jel zna netko jel ima toga u prodaji negdje
Šta nije rok za sjedalice 10 godina? Ja jako brijem na sigurnost pa vjerojatno ne bi koristila🙈🙈
Beba nažalost nije,već bi ti javila😁😁
Losa vjerojatno gledamo iste onda Joie 360 i ona Cybex🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji