Maim, ja imam cybex sirona M2 i-size. Kupili smo je nedavno na nekoj akciji. Bas smo puuuno istrazivali i omjer cijene i kvalitete nam se tu cinio najbolji. Izgledom mi se cini ista kao Z verzija. Dosta je teska i robusna i zauzima puno mjesta, ali mi smo stvarno zadovoljni. Ima na HAKovim stranicama Pros i Cons za te sjedalice i sve kak je pisalo tak i je. Bas ste veliki:) uvijet za sjedalicu u smjeru voznje je takodjer starost bebe od 15 mjeseci (u HR). Al preporuca se i duze. Citala sam da je u nekim zemljama i do 4 godine. Mozda i znas, al eto da podjelim sto sam naucila:)
Srce mi je stalo ja mislila da je progutala…srecom zalijepila se samo..
Hvala Bogu da je dobro prošlo ❤️❤️❤️❤️
Srce mi je stalo ja mislila da je progutala…srecom zalijepila se samo..
moj se stalno s tim igra.
Opet sam istrazivala sjedalice i toliko ih ima, sve neke slicne, a razlicite, glava me zaboljela.
Zarice pogledacu bas i tu M2 verziju. I da, ovdje je isto od 15 mjeseci, tako da ce se jos duze vrijeme voziti ovako, iako je veliki😃 Ja sam pitala pedijatra da li je on preveliki, ali on nije debeo i od rodjenja prati uredno krivulje rasta, a i muz i ja smo visoki, pa kaze da je sve u redu, jednostavno genetika😃
Mikio sestro po nespavanju😃 kod nas isto stalno budjenje nocas kao i obicno. Jos se on uspavljuje uglavnom samo uz dojenje, tako da ga u poslednje vrijeme cesto prebacim kod nas u krevet jer bukvalno nemam snage da se podignem iz kreveta. Ne znam uopste kako funkcionisem🤪 Valjda se koliko toliko organizam navikne na nespavanje, ali sam stalno umorna.
Hvala cure na iskustvima i savjetima. Nisam se jako zabrinula jer mislim da bi me slao na neke daljnje pretrage da je potrebna terapiia, ali kad ti kaze da imas policisticne jajnike, odma ruzne misli 🤦♀️.
-
Umnjak sam vadila kod zubarke, ne kirurski, neplanirano. Ne znam zasto injekcije nisu djelovale, spominjale su neki "proces" ali ja sam bila u nekom transu pa nista nisam pohvatala 🥺. Ne ponovilo se i ne desilo se ikome, zivi uzas.
-
Mrgud, mog malca isto zubi pate, 15.9. mu izasao prvi, tjedan poslje drugi i to je bilo mukotrpno. Sad opet 4 dana 🙄 odnosno noci. Kad mu dam sirup mirnije spava i probudi se jednom jest oko 2 i standard u 6 budjenje i sisa. Sinoc mu nisam dala sirup (kao ne boli ga nista) i eto mi na. Ne znam dal smo ista odspavali. Tek sto zaspe, budi se i grize si saku 😔.
-
Btw,.upisala sam malog kod stomatologice, kaze da moze doci kod nje vec s godinu dana, a da zubice obaaavezno cetkamo, kaladont Elmex. Danas kupila u dmu, bumo vidli.
Dodatno, trebamo na sistematski s 9 mjeseci, doktorica u samoizolaciji 🙄.
beba nista od bubamare. Veli mi zena da su imalintri no da je netko u nekoj grupi na fejsu ibjavio da tamo imaju te da im vec dva dana dolaze ljudi po bubamareKao da nece dobivat vise no nikad se ne zna.
Mi za dva tjedna idemo na sistematski s godinom dana
Hvala ti puno na trudu❤️❤️
Tražim ja i preko fejsa🤭nitko ne da😂😂al, ja tražim 😂🤭naći ću, sigurna sam da nečiji klinci ne dozivljavaju Zumiće, kao što mojima nije skoro ništa zanimljivo poput zdravoljubaca🤭
Užas kako vrijeme leti🥰🥰i moja danas 11mj❤️❤️
Jao,, vi već na taj sistematski.. Mi kasnimo s cijepljenjem.. Još ono za 8mj.nije dobila.. Al.. Dobro.. Stigne se sve..
Maim, ma da. Mi smo oboje malo nizi pa nam je malac isto malecki. Imam dosta visoku frendicu i njena beba isto spada medju 3 posto najvisih. Bas se svaki put iznenadim kak je veliki, a mali:)
Beba koji je to zumic koji ti zelis?
Sa god dana je isto cjepljemje tako mi je rekla ova moja
...ali ja nr zelim to cjepivo dok ne prohoda i ne prica...malo me strah tog cjepiva
Mom čega te strah? I zašto?
S godinu dana idu dva docjepljivanja ovog do sad dobivenog + mo-pa-ru. S tim da za nešto od toga mora proć 6 mjeseci od prošlog čini mi se
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji