ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Listopad 2020. 16:57

beba2019

Cure, da li ima koja od vas da je u Baškoj Vodi? Tamo ima bubamara 🤭🤭

😂😂😂❤️

[/url

DeeDee
    29. Listopad 2020. 17:01

Mikio i Vita je danas spavala punih 40 minuta a trlja oči i najteže uho cijeli dan prije i poslije toga 🤷
    I doručkovala je i ručala, bočicu ne želi ni vidjet danas, cijeli dan cvili i ide zamnom po kući i kad me ulovi se počne penjat. Mazasta je jaaaaako zadnja dva dana šta mi je preslatko ali imam osjećaj da je nešto ful muči. I guza joj je jaaako crvena, može to biti od zubi? Inače nemamo nikad problema s tim, hranu novu nisam uvodila

[/url

Lorena94
    29. Listopad 2020. 17:15

Mi smo isto u potrazi za as. U jaje mi vise ne stane, doslovce se odguruje nogicama od sjedalo 😵
    Ako Bog da i sve bude ok 10. Bih trebala počet raditi. Zovem danas hzzo zbog porodiljnog vele oni meni kad se zaposlite javite se da prekinemo isplatu.. Ne znam što reć. Ja aam od 10 h po vani s malim, u kuću uđemo presvuć pelenu i jest.. Zgažena sam! 

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 17:20

LoSa

beba jucer sam vidjela bubamaru u Konzumu u koji idem. Mogu sutra pogledati jel ima pa ti uzmem i pošaljem ako ima

Do neba hvala ❤️od hrpetina igrački, nju je zagrlila i mazila pred spavanje!
    Baš ju želim 🥰

DeeDee,, ak Losa ne nadje, ideš u Basku, samo se ti smij😂😂😂😂😂

ifkaminja
    29. Listopad 2020. 17:25

Beba, ima ih i u Gospiću. 
    Sad sam išla gledat na konzumovim stranicama.
    Nadam se da ćeš naći. Vidim da ni Zg, ni Jaska, ni VG, ni Ka nema.
    Kaj se tiče dječjih stvari, ja sam stvarno super prošla. Nisam škrtica, i dat ću pare za ono kaj smatram da je treba bit kvalitetno tipa prvih cipela i slično.
    Kolica sam kupila od frendice. PegPerego 3u1. Kolica su po meni nova preskupa. Dobila sam uz to valjda i sve ostalo kaj je imala doma 
    Kadice 2 veličine, posteljinu, ručnike, gym,..., hranilicu isto pegperego onaj tatamia ili kak se već zove koju ja ne bi kupila ni da je per puta jeftinija Ne jede u njoj, ali se voli penjati pa stoji u igraonici.
    Od druge sam dobila isto pegperego as kad preraste jaje. 
    Sve u svemu, jedno 15.000kn vrijedne opreme/stvari.
    Tolko moj auto ne vrijedi 
    Kaj se tiče odjeće i toga sam dobila da bi mogla komotno dućan otvoriti. Ne znam kam bi više sa svim tim stvarima. Ima odjeće do 3.godine. I to tolko da ju dnevno tri puta presvlačim, jedno 3 tjedna bi imala robe da uopće ne perem. I tu ima fakat svega, uglavnom Zara. I jedna TH haljinica. Pa sam frendici poslala poruku da sam oduvijek razmišljala ko kupuje djeci u takvim dućanima i da nisam znala da znam takve ljude.  Odgovorila mi je da i dalje ne poznam nilog takvog,  da je to dobila od frendova iz USA, i tam je to naravno jeftino. 
    Naravno, kupim ja njoj kad baš nemrem odoliti, i to uglavnom Lidl. Inače bi u Primark išla, al jbg-korona.
    Igračaka ima, čak i novih  mada su, naravno, zanimljiviji daljinski i slične stvari.
    Ima fićeka kojeg tu i tam primi pa hoda uz njega (jednom u 2-3 dana), al zato šarafi po njemu i stišće gumbe da trubi ili svira. A najnaj je moj plišani pas star cca 15 god.
    Sreća da čitam forum, svaka vam čast. Da nisam vidjela da ne smije sjediti sa nogama prema iza ne bi ni znala. Nije da tak sjedi, ali se zna zadržati tak kad se prebacuje iz položaja. Sad ispravljam odmah, ne čekam tih pol minute-minutu da se sama prebaci dalje.
    I moram priznati da sam baš ljuta. Ne znam dal je do korone, ili tak nekaj ne bi znala ni da je situacija idealna. Kad se sjetim u bolnici kak su se zadnji dan izredali pedijatri, fizioterapeuti i kajaznamkosvene i svako referira svoje, dok dođe sljedeći ja sam već zaboravila kaj je ko rekal.
    Ne kužim kaj ne mogu neke upute o korištenju podjelit bar prvorotkinjama.  zajebancija, ali tak je.

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 18:07

Waaauu Ifkaaa🤩🤩i to 40 kom. ih ima!!
    Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od Ičića do Baške.. hoćeš mi ti kupiti?? 🤭🤭🤭🤭🤭
    Jadne vi sa mnom 🤩🤭

Lavica27
    29. Listopad 2020. 18:18

Beba al Ifka ti ne živi u Gospiću,ni priblizno🤣🤣
    Ifka,meni frendica živi u Kanadi i svaki put kad dodje nesto maloj TH donese,a kaze da je to tamo rang cjenovni Zara. Uglavnom zimsku debelu perjanu jaknu za kcer sam platila 200kn.

DeeDee
    29. Listopad 2020. 18:31

beba2019

Waaauu Ifkaaa🤩🤩i to 40 kom. ih ima!!
    Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od Ičića do Baške.. hoćeš mi ti kupiti?? 🤭🤭🤭🤭🤭
    Jadne vi sa mnom 🤩🤭

Znači kakav napadaj sreće i uzbuđenja sam imala i onda nagli spust. Sad mi dečko kaže da sutra, od svih gradova u Hrvatskoj, radi u Baški. Majke mi. Ja ga već organizirala da uz marendu kupi i bubamaru. Ali, gledam na Konzumovoj stranici, bumbamare nema u Baški nego u Baškoj vodi. A Baška voda je negdje u Dalmaciji kaže on, ja i zemljopis dva svijeta različita.

[/url

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 18:31

Lavica27

Beba al Ifka ti ne živi u Gospiću,ni priblizno🤣🤣
    Ifka,meni frendica živi u Kanadi i svaki put kad dodje nesto maloj TH donese,a kaze da je to tamo rang cjenovni Zara. Uglavnom zimsku debelu perjanu jaknu za kcer sam platila 200kn.

Aaaaa,,, krivo sam skužila🤭ja sam zazujila totalno 😂😂nisam nikad tražila cijeli dan nikakvu igračku😂

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 18:35

Ma, sigurno ih ima na Aliexpres ili Ebay, al me glava zaboljela, a nisam uspjela naći. Malo sam smotana😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.