Cure, da li ima koja od vas da je u BaÅ”koj Vodi? Tamo ima bubamara š¤š¤
šššā¤ļø

[/url
Mikio i Vita je danas spavala punih 40 minuta a trlja oÄi i najteže uho cijeli dan prije i poslije toga š¤·
I doruÄkovala je i ruÄala, boÄicu ne želi ni vidjet danas, cijeli dan cvili i ide zamnom po kuÄi i kad me ulovi se poÄne penjat. Mazasta je jaaaaako zadnja dva dana Å”ta mi je preslatko ali imam osjeÄaj da je neÅ”to ful muÄi. I guza joj je jaaako crvena, može to biti od zubi? InaÄe nemamo nikad problema s tim, hranu novu nisam uvodila

[/url
Mi smo isto u potrazi za as. U jaje mi vise ne stane, doslovce se odguruje nogicama od sjedalo šµ
Ako Bog da i sve bude ok 10. Bih trebala poÄet raditi. Zovem danas hzzo zbog porodiljnog vele oni meni kad se zaposlite javite se da prekinemo isplatu.. Ne znam Å”to reÄ. Ja aam od 10 h po vani s malim, u kuÄu uÄemo presvuÄ pelenu i jest.. Zgažena sam!Ā

beba jucer sam vidjela bubamaru u Konzumu u koji idem. Mogu sutra pogledati jel ima pa ti uzmem i poŔaljem ako ima
Do neba hvala ā¤ļøod hrpetina igraÄki, nju je zagrlila i mazila pred spavanje!
BaÅ” ju želim š„°
DeeDee,, ak Losa ne nadje, ideÅ” u Basku, samo se ti smijššššš
Beba, ima ih i u GospiÄu.Ā
Sad sam iŔla gledat na konzumovim stranicama.
Nadam se da ÄeÅ” naÄi. Vidim da ni Zg, ni Jaska, ni VG, ni Ka nema.
Kaj se tiÄe djeÄjih stvari, ja sam stvarno super proÅ”la. Nisam Å”krtica, i dat Äu pare za ono kaj smatram da je treba bit kvalitetno tipa prvih cipela i sliÄno.
Kolica sam kupila od frendice. PegPerego 3u1. Kolica su po meni nova preskupa. Dobila sam uz to valjda i sve ostalo kaj je imala domaĀ
Kadice 2 veliÄine, posteljinu, ruÄnike, gym,..., hranilicu isto pegperego onaj tatamia ili kak se veÄ zove koju ja ne bi kupila ni da je per puta jeftinijaĀ Ne jede u njoj, ali se voli penjati pa stoji u igraonici.
Od druge sam dobila isto pegperego as kad preraste jaje.Ā
Sve u svemu, jedno 15.000kn vrijedne opreme/stvari.
Tolko moj auto ne vrijediĀ
Kaj se tiÄe odjeÄe i toga sam dobila da bi mogla komotno duÄan otvoriti. Ne znam kam bi viÅ”e sa svim tim stvarima. Ima odjeÄe do 3.godine. I to tolko da ju dnevno tri puta presvlaÄim, jedno 3 tjedna bi imala robe da uopÄe ne perem. I tu ima fakat svega, uglavnom Zara. I jedna TH haljinica. Pa sam frendici poslala poruku da sam oduvijek razmiÅ”ljala ko kupuje djeci u takvim duÄanima i da nisam znala da znam takve ljude. Ā Odgovorila mi je da i dalje ne poznam nilog takvog,
Ā da je to dobila od frendova iz USA, i tam je to naravno jeftino.Ā
Naravno, kupim ja njoj kad baÅ” nemrem odoliti, i to uglavnom Lidl. InaÄe bi u Primark iÅ”la, al jbg-korona.
IgraÄaka ima, Äak i novihĀ Ā mada su, naravno, zanimljiviji daljinski i sliÄne stvari.
Ima fiÄeka kojeg tu i tam primi pa hoda uz njega (jednom u 2-3 dana), al zato Å”arafi po njemu i stiÅ”Äe gumbe da trubi ili svira. A najnaj je moj pliÅ”ani pas star cca 15 god.
SreÄa da Äitam forum, svaka vam Äast. Da nisam vidjela da ne smije sjediti sa nogama prema iza ne bi ni znala. Nije da tak sjedi, ali se zna zadržati tak kad se prebacuje iz položaja. Sad ispravljam odmah, ne Äekam tih pol minute-minutu da se sama prebaci dalje.
I moram priznati da sam baÅ” ljuta. Ne znam dal je do korone, ili tak nekaj ne bi znala ni da je situacija idealna. Kad se sjetim u bolnici kak su se zadnji dan izredali pedijatri, fizioterapeuti i kajaznamkosvene i svako referira svoje, dok doÄe sljedeÄi ja sam veÄ zaboravila kaj je ko rekal.
Ne kužim kaj ne mogu neke upute o koriŔtenju podjelit bar prvorotkinjama.  zajebancija, ali tak je.
Waaauu Ifkaaaš¤©š¤©i to 40 kom. ih ima!!
Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od IÄiÄa do BaÅ”ke.. hoÄeÅ” mi ti kupiti?? š¤š¤š¤š¤š¤
Jadne vi sa mnom š¤©š¤
Beba al Ifka ti ne živi u GospiÄu,ni pribliznoš¤£š¤£
Ifka,meni frendica živi u Kanadi i svaki put kad dodje nesto maloj TH donese,a kaze da je to tamo rang cjenovni Zara. Uglavnom zimsku debelu perjanu jaknu za kcer sam platila 200kn.

Waaauu Ifkaaaš¤©š¤©i to 40 kom. ih ima!!
Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od IÄiÄa do BaÅ”ke.. hoÄeÅ” mi ti kupiti?? š¤š¤š¤š¤š¤
Jadne vi sa mnom š¤©š¤
ZnaÄi kakav napadaj sreÄe i uzbuÄenja sam imala i onda nagli spust. Sad mi deÄko kaže da sutra, od svih gradova u Hrvatskoj, radi u BaÅ”ki. Majke mi. Ja ga veÄ organizirala da uz marendu kupi i bubamaru. Ali, gledam na Konzumovoj stranici, bumbamare nema u BaÅ”ki nego u BaÅ”koj vodi. A BaÅ”ka voda je negdje u Dalmaciji kaže on, ja i zemljopis dva svijeta razliÄita.

[/url
Beba al Ifka ti ne živi u GospiÄu,ni pribliznoš¤£š¤£
Ifka,meni frendica živi u Kanadi i svaki put kad dodje nesto maloj TH donese,a kaze da je to tamo rang cjenovni Zara. Uglavnom zimsku debelu perjanu jaknu za kcer sam platila 200kn.
Aaaaa,,, krivo sam skužilaš¤ja sam zazujila totalno ššnisam nikad tražila cijeli dan nikakvu igraÄkuš
Ma, sigurno ih ima na Aliexpres ili Ebay, al me glava zaboljela, a nisam uspjela naÄi. Malo sam smotanaš
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji