ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    29. Listopad 2020. 18:44

Zuum zuum zum, dodi u Konzum🥳🥳
    Ja ne kupujem tamo, pa nemamo ni Zumice🙃
    Nasa robica je Lidl, Pepco, Mana i H&M nesto C&A.
    Sad dok je mala i brzo raste zao mi je nesto skuplje i kupovati. U Pepcu nesto se stisne, nesto je ok, briga me jeftino je😂
    .
    Ja sam bila u Tediju kupiti sve stvarcice za vijenac(za ulazna vrata). Opalilo me da bi ga sama radila... Sad na sta ce to licit, vidjet cemo🤦😂
    Simbalija zeno gdje si?😳

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 18:56

DeeDee

beba2019

Waaauu Ifkaaa🤩🤩i to 40 kom. ih ima!!
    Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od Ičića do Baške.. hoćeš mi ti kupiti?? 🤭🤭🤭🤭🤭
    Jadne vi sa mnom 🤩🤭

Znači kakav napadaj sreće i uzbuđenja sam imala i onda nagli spust. Sad mi dečko kaže da sutra, od svih gradova u Hrvatskoj, radi u Baški. Majke mi. Ja ga već organizirala da uz marendu kupi i bubamaru. Ali, gledam na Konzumovoj stranici, bumbamare nema u Baški nego u Baškoj vodi. A Baška voda je negdje u Dalmaciji kaže on, ja i zemljopis dva svijeta različita.

Allaaaa,,, divoto moja!!!!
    Ma kao da si nam ju i kupila kad si se sjetila🤩🤩🤩🥰🥰🥰hvala ti❤️🌹

• Zarica
    29. Listopad 2020. 19:04

DeeDee

beba2019

Waaauu Ifkaaa🤩🤩i to 40 kom. ih ima!!
    Ako ne nadje Losa kod sebe i ako DeeDee ne bude htjela plivati od Ičića do Baške.. hoćeš mi ti kupiti?? 🤭🤭🤭🤭🤭
    Jadne vi sa mnom 🤩🤭

Znači kakav napadaj sreće i uzbuđenja sam imala i onda nagli spust. Sad mi dečko kaže da sutra, od svih gradova u Hrvatskoj, radi u Baški. Majke mi. Ja ga već organizirala da uz marendu kupi i bubamaru. Ali, gledam na Konzumovoj stranici, bumbamare nema u Baški nego u Baškoj vodi. A Baška voda je negdje u Dalmaciji kaže on, ja i zemljopis dva svijeta različita.

• Zarica
    29. Listopad 2020. 19:08

Mikio, suosjecam Mozda N treba duze da preboli jet lag:) Ionak nije spavalica, valjda joj tesko to palo.

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 19:13

Mikio, a da maznes svekrvi medočanstvo i bubamaru i prodaš mi?? ❤️😂🤞🤭

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 19:18

Aj smilujte mi se😂😂😂😂😂😂

• mom12
    29. Listopad 2020. 19:59

Baska voda je kod Makarske😅😅😅

• MaiM
    29. Listopad 2020. 20:16

Pozdrav svima! Ja sam jos jedna od onih koje vas citaju jos od pocetka trudnoce, a evo moj djecak ima vec 8 mjeseci. Hvala sto dijelite iskustva, meni je mnogo pomoglo, a vjerujem i mnogim mamama koje citaju. Iako sam bila malo stidljiva da pisem, ono sto me je potaknulo da se sada javim je situacija od Hani koja me je mnogo potresla.
    Hani, ako ovo citas, zelim da ti kazem da mi zivimo u Austriji i ako na bilo koji nacin mozemo pomoci samo ostavi neki kontakt ovdje na forumu i ja cu ti se javiti. Ako treba pozvati tog doktora, odnijeti mu licno dokumentaciju, ako vam treba smjestaj (mi smo u Becu ali nije to toliko daleko od Linza), ili bilo sta sto bismo mogli uciniti, tu smo.
    Mikio, ne znam da li ti je za utjehu, ali ja sam jos jedna mama koja nije prespavala noc od poroda🙂 Moj sin se u dobrim nocima budi na svakih sat vremena, a zna to biti i cesce. Tako da znas da nisi sama😃

mala.le.90.
    29. Listopad 2020. 20:21

MaiM

Pozdrav svima! Ja sam jos jedna od onih koje vas citaju jos od pocetka trudnoce, a evo moj djecak ima vec 8 mjeseci. Hvala sto dijelite iskustva, meni je mnogo pomoglo, a vjerujem i mnogim mamama koje citaju. Iako sam bila malo stidljiva da pisem, ono sto me je potaknulo da se sada javim je situacija od Hani koja me je mnogo potresla.
    Hani, ako ovo citas, zelim da ti kazem da mi zivimo u Austriji i ako na bilo koji nacin mozemo pomoci samo ostavi neki kontakt ovdje na forumu i ja cu ti se javiti. Ako treba pozvati tog doktora, odnijeti mu licno dokumentaciju, ako vam treba smjestaj (mi smo u Becu ali nije to toliko daleko od Linza), ili bilo sta sto bismo mogli uciniti, tu smo.
    Mikio, ne znam da li ti je za utjehu, ali ja sam jos jedna mama koja nije prespavala noc od poroda🙂 Moj sin se u dobrim nocima budi na svakih sat vremena, a zna to biti i cesce. Tako da znas da nisi sama😃

Svaka cast, lijepo od tebe👏👏

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    29. Listopad 2020. 20:27

Mikio sestro znam kak ti je...dns sam ti u koži haha...znači od cijelog dana je možda 30-45 min odspavao..ne moram ni pričati kakav je od cca pola 5...leđa i ruke ne osjećam jer sam ga nosala ne bi li zaspao a on me sam mlatio i taman da bi zaspao i kao da se trgne i nema šanse. Sad prije spavanja je jedno 15 min mumljao u krevetiću, nije plakao nego baš nekak mumljao i onda se samo ugasio :)  E da i sjetila sam te se dns kad sam se pogledala u ogledalo....toliko mi mlade kose strši da mi je show na glavi 
    .
    Aj zamislite ove mulce iz banke..znači dns me zove da još nisu odobrili jer su kao oni računali i moramo za još 200 eura spustit cifru...pa popizdila sam...pristala sam odmah pa su odobrili al onak otplaćivat ćemo ga do mirovine a ti me j.... za 200 eura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.