Znaci beba spava ja nemogu 😭 probudio se u pola 3 i u pola 6 za hranjenje...
Odmah nastavio spavati a ja zujim i surfam. Budalal
Novost je da uopće ne želi cicati,ja mu guram u usta ali okreće glavu,pjevuši si i tako. Dvaput me ugrizao,pa mislim da se vise necu za*ebavat.
Pederska ahahahah mrgud svo ovo vrijeme nisam kuzila asocijaciju kad je vidim,sad si mi uljepsala dan 🤣🤣
Taani moja frendica koja ima cikluse od 50+ dana s policisticnim jajnicima ima evo 4 djece u 6 godina. Zadnje blizanci totalno neplanirani🙈🙈🙈
Netko je pitao koja je razlika u Cybex M pallas i S pallas,mom? U dizajnu (M fix je starija) i S fix je uza dimenzijama. Nista posebno. 200kn razlike. Naša M fix je poprilicno robusna. Da imam troje djece i 3 sjedalice iza ne znam kako bi mi stale a imam SUV,znaci ima mjesta🤷♀️
.
Fakat mi je lose pamćenje, ali netko je spominjao da se beba odguruje nogicama u sjedalo, to nije znak da je sjedalica (jaje) premalo, noge mogu biti skroz skvrcene, gleda se koliko ima lufta od vrha djetetove glave do vrha sjedalice. Mislim ako je manje od 2 prsta da ju je preraslo.
Mi smo konacno uspjeli izbjeci budjenje u 5 ujutro. Jucer sam ga budila prva dva dnevna spavanja da bi ga nekako uspavala treci put, kasno popodne. Time sam uspjela da mi izdrzi budan do pola 10.
I evo probudio se sad, koji minut prije 7.
Meni je to ogromno olaksanje...
Planiram ga ubuduce lec oko 9...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Moracu i ja probati da uvece kasnije zaspi. Iako se po noci stalno budi, do sada je bar ujutro zvanicno ustajao oko pola 8, a sada se vec nekoliko dana budi oko 5. Ali uvece zaspi u 7.
Mi smo takodje u potrazi za sjedalicom za auto. Ja bih neku da moze da se okrece, pa smo gledali Cybex Sirona Z i-Size, da li neko mozda zna kakva je? On je malo veci, ima vec 80cm i 11kg, pa mislim da bi mi bilo lakse da mogu okrenuti sjedalicu prema sebi kad ga stavljam i vadim. Ako ima neko preporuku za sjedalicu koja se okrece, pisite.
Dobro jutro, danas smo i mi od 6i30 budne ali kravljenje po krevetu do 7i30 pa se ne žalim. I sad mi već izgleda kao da će zaspat 🤷
Što se guze tiče namazala sam sinoć s onom običnom JGL i povuklo se dosta
[/url
Drago mi je da vam je pederska ogrlica uljepsala vecer 😉. Ja ga ne stavljam spavat s njom navecer jer se bojim. A mozda bas zato lose spava 🙈😂 ugl nakon sirupa zaspao i budio se u 1:30 i 4:30, dala cicu i nastavio. Sad ujutro je li-la, na mahove ga zaboli. Taj zub se vec 3 dana nije pomako ni milimetar, jos viri onak mrvicu kroz meso tek 😫
Za guzu je nama u pocetku pomagao obicni caj od kamilice pa sam tunkala s blazinicom. On je meni kakao po 10 puta dnevno pa je cesto imao crveno. Nakon sto skupih krwna kamilica je najbolje pomogla. (Nadam se da ce sad ta carobna kamilica i zubima pomoc 🙈😁, svi ti preraparati su na bazi kamilice)
Sjedalicu sam bas isla gledat. Sad je taman 10 godina a 10 joj je rok. Al fakat je uscuvana. Mislim da cemo ju koristit. Probat cemo jos u auto kak pase..
Nama je jaje jos dobro...al morat cemo kroz par mjeseci mjenjat...cybex mi je nekako najbolji...al nisam odlucila skroz..
Nogice se ne gledaju jer i kad stavis sjedalicu moras je jos neko vrijeme drzat okrenutu prema sicu i tada ce noge ic u sic..nego se gleda kako je lavica rekla glava dokle je...dali je prerasla
Mala hvala do neba za svjet...kad ti je beban foliju pojeo ..moja od maramica onaj vrh pijela i nisam ga mogla izvuc jer nisam nasla i sjetila se tebe i nasla gore da se zalijepilo...❤❤❤
Mala hvala do neba za svjet…kad ti je beban foliju pojeo ..moja od maramica onaj vrh pijela i nisam ga mogla izvuc jer nisam nasla i sjetila se tebe i nasla gore da se zalijepilo…❤❤❤
Bravo❤❤👏 ta naljepnica od maramica je jako opasna. Puno toga oni progutaju i pokake, a ona se lako zalijepi za dusnik i tada nema pomoci😩
Srce mi je stalo ja mislila da je progutala...srecom zalijepila se samo..
On je meni od folije progutao jos 4 puta nesto opasno, bas mi ide od ruke sad to okretanje, vadjenje, sirenje njegovih usta🙄🤣
Nekad kad vidim da ce progutat mrvicu s poda ili neki meki sitan predmet uopce ne reagiram,sta je to nama,ajde🤣🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji