ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    30. Listopad 2020. 06:38

Znaci beba spava ja nemogu 😭 probudio se u pola 3 i u pola 6 za hranjenje...
     Odmah nastavio spavati a ja zujim i surfam. Budalal
    Novost je da uopće ne želi cicati,ja mu guram u usta ali okreće glavu,pjevuši  si i tako. Dvaput me ugrizao,pa mislim da se vise necu za*ebavat.
    Pederska ahahahah mrgud svo ovo vrijeme nisam kuzila asocijaciju kad je vidim,sad si mi uljepsala dan 🤣🤣
    Taani moja frendica koja ima cikluse od 50+ dana s policisticnim jajnicima ima evo 4 djece u 6 godina. Zadnje blizanci  totalno neplanirani🙈🙈🙈
    Netko je pitao  koja je razlika u Cybex M pallas i S pallas,mom? U dizajnu (M fix je starija) i S fix je uza dimenzijama. Nista posebno. 200kn razlike. Naša M fix je poprilicno robusna. Da imam troje djece i 3 sjedalice iza ne znam kako bi mi stale a imam SUV,znaci  ima mjesta🤷‍♀️
    .
    Fakat mi je lose pamćenje, ali netko je spominjao da se beba odguruje nogicama u sjedalo, to nije znak da je sjedalica (jaje) premalo, noge mogu biti skroz skvrcene, gleda se koliko ima lufta od vrha djetetove glave do vrha sjedalice. Mislim ako je manje od 2 prsta da ju je preraslo. 

mala.le.90.
    30. Listopad 2020. 06:58

Mi smo konacno uspjeli izbjeci budjenje u 5 ujutro. Jucer sam ga budila prva dva dnevna spavanja da bi ga nekako uspavala treci put, kasno popodne. Time sam uspjela da mi izdrzi budan do pola 10.
    I evo probudio se sad, koji minut prije 7.
    Meni je to ogromno olaksanje...
    Planiram ga ubuduce lec oko 9...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• MaiM
    30. Listopad 2020. 08:02

Moracu i ja probati da uvece kasnije zaspi. Iako se po noci stalno budi, do sada je bar ujutro zvanicno ustajao oko pola 8, a sada se vec nekoliko dana budi oko 5. Ali uvece zaspi u 7.
    Mi smo takodje u potrazi za sjedalicom za auto. Ja bih neku da moze da se okrece, pa smo gledali Cybex Sirona Z i-Size, da li neko mozda zna kakva je? On je malo veci, ima vec 80cm i 11kg, pa mislim da bi mi bilo lakse da mogu okrenuti sjedalicu prema sebi kad ga stavljam i vadim. Ako ima neko preporuku za sjedalicu koja se okrece, pisite. 

DeeDee
    30. Listopad 2020. 08:16

Dobro jutro, danas smo i mi od 6i30 budne ali kravljenje po krevetu do 7i30 pa se ne žalim. I sad mi već izgleda kao da će zaspat 🤷
    Što se guze tiče namazala sam sinoć s onom običnom JGL i povuklo se dosta

[/url

mrgud_zg
    30. Listopad 2020. 09:29

Drago mi je da vam je pederska ogrlica uljepsala vecer 😉. Ja ga ne stavljam spavat s njom navecer jer se bojim. A mozda bas zato lose spava 🙈😂  ugl nakon sirupa zaspao i budio se u 1:30 i 4:30, dala cicu i nastavio. Sad ujutro je li-la, na mahove ga zaboli. Taj zub se vec 3 dana nije pomako ni milimetar, jos viri onak mrvicu kroz meso tek 😫
    Za guzu je nama u pocetku pomagao obicni caj od kamilice pa sam tunkala s blazinicom. On je meni kakao po 10 puta dnevno pa je cesto imao crveno. Nakon sto skupih krwna kamilica je najbolje pomogla. (Nadam se da ce sad ta carobna kamilica i zubima pomoc 🙈😁, svi ti preraparati su na bazi kamilice)
    Sjedalicu sam bas isla gledat. Sad je taman 10 godina a 10 joj je rok. Al fakat je uscuvana. Mislim da cemo ju koristit. Probat cemo jos u auto kak pase..

• mom12
    30. Listopad 2020. 10:53

Nama je jaje jos dobro...al morat cemo kroz par mjeseci mjenjat...cybex mi je nekako najbolji...al nisam odlucila skroz..
    Nogice se ne gledaju jer i kad stavis sjedalicu moras je jos neko vrijeme drzat okrenutu prema sicu i tada ce noge ic u sic..nego se gleda kako je lavica rekla glava dokle je...dali je prerasla

• mom12
    30. Listopad 2020. 11:04

Mala hvala do neba za svjet...kad ti je beban foliju pojeo ..moja od maramica onaj vrh pijela i nisam ga mogla izvuc jer nisam nasla i sjetila se tebe i nasla gore da se zalijepilo...❤❤❤

mala.le.90.
    30. Listopad 2020. 11:22

mom12

Mala hvala do neba za svjet…kad ti je beban foliju pojeo ..moja od maramica onaj vrh pijela i nisam ga mogla izvuc jer nisam nasla i sjetila se tebe i nasla gore da se zalijepilo…❤❤❤

Bravo❤❤👏 ta naljepnica od maramica je jako opasna. Puno toga oni progutaju i pokake, a ona se lako zalijepi za dusnik i tada nema pomoci😩

• mom12
    30. Listopad 2020. 11:26

Srce mi je stalo ja mislila da je progutala...srecom zalijepila se samo..

mala.le.90.
    30. Listopad 2020. 11:41

On je meni od folije progutao jos 4 puta nesto opasno, bas mi ide od ruke sad to okretanje, vadjenje, sirenje njegovih usta🙄🤣
    Nekad kad vidim da ce progutat mrvicu s poda ili neki meki sitan predmet uopce ne reagiram,sta je to nama,ajde🤣🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.