ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    30. Listopad 2020. 15:17

Ma ne znam ni ja..culq sam da je kao opasno...al necu sirit svoje strahove...

DeeDee
    30. Listopad 2020. 15:25

Ma zato i pitam jer je to opovrgnuto milijardu puta. No dobro. 
    Idemo dalje :) 

[/url

MaRe
    30. Listopad 2020. 16:06

E a jel taj mo-pa-ru to cjepivo koje ne smije primit ak je alergican na jaja?

beba2025❤
    30. Listopad 2020. 16:12

mom12

Beba koji je to zumic koji ti zelis?
    Sa god dana je isto cjepljemje tako mi je rekla ova moja
    …ali ja nr zelim to cjepivo dok ne prohoda i ne prica…malo me strah tog cjepiva

Bubamara Točkica - nju smo izgubili😔i Medocanstvo - nju nismo uspjeli kupiti😏

• mom12
    30. Listopad 2020. 16:38

Mi imamo neki sa krilima od leptira...

• mom12
    30. Listopad 2020. 16:39

To nije taj...zao mi je ☹☹

beba2025❤
    30. Listopad 2020. 16:46

Losa i DeeDee, samo je napisala svoje mišljenje /osjećaje-da ju je strah. 
    Napisale ste vi, tako ću i ja. 
    Strah svake majke je meni opravdan. 
    Svakakvih gluposti smo pisali tu, ne vidim ništa loše u postu od Mom. 
    Bez obzira na to.. Što je opovrgnuto, a što nije.. Svaka priča ima svoju stranu. Tako da znamo tko opovrgava tvrdnje-oni koji proizvode/prodavaju/ili na bilo koji način imaju koristi od cjepiva.
    Neki roditelji čija su djeca nažalost oboljela od bilo kakve vrste bolesti povezuju to sa cjepivom.
    Ima jako puno videa zdrave napredne dječice koja su se preko noći ili nekog vremena nakon cijepljenja promijenila/razboljela.

Nitko me ne može uvjeriti da to nema veze sa cjepivom kao niti u to da ima. 
    Mi smo presitni da bi smo znali istinu. 
    Ne dao Bog da itko mora uopće razmišljati o tome. 

Ja otpocetka svu djecu vodim na cijepljenje, jer je činjenica da su cjepivom istrebljene neke bolesti. 
    Nažalost postoji dio djece koji se i ne smiju cijepiti zbog već postojećih zdravstvenih problema - razlog su više, da se što više zdrave djece cijepi kako bi se umanjila mogućnost nekih boleština.
    Naravno, ne bih si oprostila da ih ne cijepim, a obole od tog nečega protiv čega su se mogle cijepiti. 
    Ali..... 
    Već deset godina prije svakog cijepljenja imam grč u želucu, knedlu u grlu, noćima prije i noćima nakon cijepljenja ne spavam-jer me strah.
    Strah me, jer ipak postoji relativno velik broj djece koja jesu oboljela. 
    Ne smatram da je cijepljenje bezazleno. 
    Pogotovo kad se zna od čega se proizvodi i na čemu se uzgaja. 
    Nikakav strah ne širim. To su činjenice koje svaki čovjek /roditelj zna.
    Može netko slijepo tvrditi da je cijepljenje super i zdravo, kao što netko može tvrditi da razbolijeva dječicu. 
    Činjenica je da je prije jako puno ljudi umiralo od bolesti protiv kojih se cijepimo, ali isto tako prije nije bilo Downa, autizma i sl. toliko kao danas. 

Ja ne mislim da je cijepljenje zdravo, niti mislim da se bez njega ne bi moglo, ali eto ipak ga očito smatram potrebnim jer su mi djeca cijepljena. 

Sa četiri liječnika sam razgovarala, svi su uvijek rekli isto.. Da cjepivo NE izaziva autizam, ali da može biti okidač tome. 
    Dakle i sami kažu.. Na neki način, iako ne otvoreno, da cjepivo je potaknulo to. 
    Mrgud_zg.. Naša pedica tako uvijek priča. 
    Kao, autizam se pojavljuje oko druge godine i da se slucajnoscu poklope simptomi autizma sa vremenom cijepljenja. 

beba2025❤
    30. Listopad 2020. 16:49

Ne poznajem, hvala Bogu nikoga osobno čije dijete se razboljelo, tako da ne mogu tvrditi da cjepivo to zaista može napraviti. 
    Ali, nije mi niti u redu prema roditeljima i bolesnoj djeci koji imaju takve probleme tvrditi da je to nemoguće. 
    Kaže moja liječnica, moguće je da se to dogodi, ali to je 1 : 10 000..sto reci na to?? Super.. Dok se dogadja nekom drugom???? 
    A što da je ne daj Bože njeno dijete taj jedan od deset tisuća?? 

Opet, ne širim nikakav strah. Svatko tko ima dijete je dovoljno pametan da sam razluči neke stvari. 
    Ja samo kažem da nije sve crno/bijelo. 

beba2025❤
    30. Listopad 2020. 16:56

mom12

To nije taj…zao mi je ☹☹

Nije, nije,, ali hvala ti❤️i LoSa i DeeDee su mi trazile🥰

Damnarexx 🌺
    30. Listopad 2020. 17:37

Apsolutno se slazem sa Bebom, uredu je da svatko ima svoje misljenje i uopce ne moramo o tome ovdje.
    Nije ni meni nimalo draga tema😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.