ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    29. Listopad 2020. 11:59

Koja je razlika izmedu cybex s pallas i m pallas

• Zarica
    29. Listopad 2020. 12:00

• Zarica
    29. Listopad 2020. 12:00

To je ta igracka samo na hrvatskom. 

MaRe
    29. Listopad 2020. 12:28

Ovaj mi imamo i to je jedna od prvih igracaka što mu muz kupio iako ju tek sad kuzi 🤣 dosad sam se ja igrala a njome hahah
    Super je...ima par pjesmica pa sam svira,onda da ti stisces pa kako stisces idu te pjesme i da ti sviras kako hoces ..takoder ima ovih par zivotinja i onda u njihovim glasovima budu tonovi...mali cim cuje kravu ide uuuuu 😄 Mislim da smo u baby centru kupili,ne sjecam se..
    .
    Ja sam isto pocela proucavati AS...mislim da cemo ju uzeti kad bude crni petak...znam da sam da hocu da se rotira da ga mogu lagano stavit i vadit iz nje.

• Zarica
    29. Listopad 2020. 12:43

Losa, na web ponudi nisam nasla. Budem se zaletila mozda. Sad sam nasla nes na njuskalu. Inace mi smo uzeli cybex i nasli smo negdje na netu popis svih automobila i modela s kojima je ta as kompatibilna. Mozda to ima sad za sve te novije... 

mala.le.90.
    29. Listopad 2020. 13:20

Evo mi smo bas danas dobili Gap duksu jer gosti znaju da ja obozavam Gap otkad sam bila u Kanadi. Samo sto nikad ne kupujem njihovu robu u Hrvatskoj, vec cekam da netko od rodbine dolazi kod nas pa mi nakupuju.
    Primjera radi,obican Gap duks zna kod nas biti 300 do 400 kuna, a tamo 10ak dolara🤷‍♀️
    Ako imate Waikiki trgovine u blizini, moje tople preporuke. Jeftino, a peri deri. I oni mi jedini imaju bolji izbor muske robice od zenske.
    Meni su h&m i Lidl ipak no.1👏
    Samo sto mi je hm iskreno postao skuplji u odnosu na prije... nedavno je dobio na poklon 4 bodija, to je 150 kuna, evo vec ce ih prerasti.
    Meni su kisobran kolica bila skupa ali ne zalim ni kune, kao i Mrgud.
    Inace, mali se budi u 5, moram uvesti trece spavanje da ga pomaknem navecer...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    29. Listopad 2020. 14:13

Bome ste se danas raspisale 😂 mene glava danas rastura, mislim da dolazi menga.
    Kaj se tice robice, mi imamo od svukud, pepco me razocarao kaj se tice bodija jer se razvuku, hlace su i super, pidame su mi bile cudnog kroja. Pidame su mi najbolje next. Ima dosta stvari iz c&a i h&m-a. Nkd mi je isto otkrice i Mana mi ima super stvari. Tak da kombiniramo.
    Kaj se tice ostalih stvari, meni je muz glas razuma 😂 tako da mi racionalno objasni kad nesto nije potrebno. Na proljece krecemo u potragu za kisobran kolicima, necemo kupovati te tricikle na guranje. Za hodalicu nemamo mjesta🤷🏼‍♀️ 
    Od igracaka moj voli one tornjeve na slaganje, al to ja slazem, a on rusi i tak unedogled. To mu je jako smijesno. Loncic sveznalicu tak sad dozivljava. Plisance uopce, jedino je dobio jednu ljamu koja ima velike oci pa to stalno dira.
    Autosjedalicu smo mi uzeli na popustu jos prije, Recaro young sport hero (mislim da je od 9-36 kila). To je bio muzev zadatak istrazivati posto ja ne vozim, a njemu je to bio bas gust. I to smo uzeli neku crveno-crnu koja onak sportski izgleda

DeeDee
    29. Listopad 2020. 14:15

Beba, nema bubamara 😏
    Samo plavonja i zvone

[/url

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 14:28

DeeDee

Beba, nemabubamara 😏
    Samo plavonja i zvone

OK. Hvala ti puno svejedno ❤️❤️
    Cure, ako nekom nisu zanimljivi, kupujem medočanstvo i bubamaru🥰🥰

beba2025❤
    29. Listopad 2020. 16:45

Cure, da li ima koja od vas da je u Baškoj Vodi? Tamo ima bubamara 🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.