E DeeDee, ni meni se nije unistilo nista jos, a bas sam sinoc stavila majcu iz Pepca s naljepnicom i isto nisam okrenula Sad kad si rekla sam se osvijestila. Evo ceka me u masini jos nisam otvorila...
Cure,, trebam Zumića Bubamaru!
Jel ima tko viška?
Više ih nema.. A mi svoju izgubili😔
Jutro...
Eee zato mi kad kupujemo ili nekome kazemo da nam nesto kupi gledamo da ta stvar ima barem 2-3 funkcije... Npr. Njihaljka je sad joj foteljica u koju sjedne, doduse sad manje jer nema vremena sjediti u njoj, al vjerujem da ce kasnije joj sluziti kad bude uz neki stolic sjedila u njoj. Triciklic sad ju furamo mi kasnije će valjda sama htjet pedalirati. Cak i hranilica je kasnije obicna stolica. Opcenito sve sto kupim gledam da ima vise funkcija. Gym smo posudili a na kraju M ga koristila 4-5 mj, i sad se igra s igrackama koje su visile. Tako da mislim da je i do bebe.
Losa loptice imamo i mi tih 100 kom, M ih grize, baca, luduje s njima, al nama stoje u vrticu pa bas i ne lete okolo ili joj ih stavim u vecu iz ikee pa nju unutra i ona umire od srece u tome. Meni je ta radost njena sve kad se zabavlja s njima i bas su nam super ispale,a prvo kad ih je dobila sam mislila bezveze. Plus sto ucimo s njima boje.
Guralice mislim da je prvenstvo problem sta se pod istim nazivom nalaze 2 stvari jedno su autici kao sto je losa stavila i to mi je ortoped rekao da nije bas dobro dok ne prohodaju sami, posebno ako su noge pri tome ispruzene trebaju biti niski da su im koljena pod 45 stupnjeva. Sto nama cesto izgleda da je igracka im mala. I drugo su guralice one sto ne mogu sjest na njih nego se oslanjaju furaju ih ispred sebe i imaju tanke kotacice sa gumom dok ne steknu samopouzdanje. To mi je rekao da je dobro da uce ravnotezu s time jer je sasvim normalno dok ne prohodaju lijepo da se krecu na nacin da im je gornji dio trupa nagnut prema naprijed, i s vremenom dolaze u skorz uspravni polozaj.
Lavice slazem se za robicu. Evo ja sam na akciji kupila bodije u c&a dosli me 7kn komad u pepco su bili 14 obicni ne onaj organski pamuk koji su meni super, a oni obicni ocajni. Kupila joj hlacice u pepcu 2 kom 35kn kao full jeftino na kraju jedne se tako isprale nakon prvog pranja daih nosim u ruksaku za rezervu nedaj boze jer me sram to joj obuc. Izgleda kao da ih je iznosio cijeli vrtic djece. A u h&m sad na snizenju kupil joj komplet maju i hlace za 40kn i predivni su. Po meni zara, h&m i c&a su prilicno prihvatljiva rob za bebe. Meni je pepco skup, jer ono sto valja je ista cijena ili skuplja, a sto je jeftino ne obuce nikad ili jednom jer se sve izoblici, stisne i ispere. To je samo moje mišljenje jer ja pepco ne volim zbog vise losih iskustva. Al znamo da moja iskustva u redovito drukcija od mnogih vasih...
Evo da vidite radost s lopticama 🙊
Beba raspitam se, ja imam viska zumica onog sa gorivom... A bubamaru i moja obozava druge ne dozivljava bas.
Eto,primjer,zumici su slatki i skupljate ih,a realno to je preplaćeni kineski plišanac od 50 kn dok je fisher and price leptir didaktička plastična igračka s oblicima 70kn. Kuzite kaj hoću reći...
.
Sad vam klinci po 3 mjeseca nose stvari,al kad predju na brojeve koji se nose od 2.-do 3. godine npr pa to čak dvije sezone iznose vjerujte vidi se razlika.
.
Kci je dobila od bake I dede dva zumica i bili su joj aktualni 3 dana i to je to. Sreća kaj se vise ne smiju nositi stvari u vrtic jer su prije te konzum plisance svi nosili i to je bilo silovanje u mozak svaki dan hoće drugog nositi da pokaže jer se valjda svi forsaju.
Evo da vidite radost s lopticama 🙊Beba raspitam se, ja imam viska zumica onog sa gorivom… A bubamaru i moja obozava druge ne dozivljava bas.
Hvala ti❤️jedini kojeg smo htjeli i kupili i ostanemo bez njega😔, a baš ju obožava 🥰
Robicu imamo odsvukud..ja isto preferiram Pepco jer kupim vise komada za manje novce pa i da jednom obuce mi nije zao...iako mi je Lidl najdrazi jer te dvobroje nekako najduze nosi.
.
Od igracaka se igra s onim kolutima sto se slazu iz Pepca,didaktickim stolom,Slikovnicom s brojalicama i sintisajzerom a obozava i lopte..planiram mu uzeti kao sator s tunelom i tunel vodi u bazen s lopticama (negdje sam vidjela za nekih 200-300kn)..
.
Od ostalog je sve zanimljivo,kablove obozava,mobitel mi redovno baci pod kutnu,daljinski pa prebacuje kanale (ima svoj neispravni al ga ne želi nego bas od tv-a),prazne boce mi redovno pobaca po stanu i opcenito sve igracke od macka,pelene i maramice ne mogu 5 min stajati na stoliću odmah ih razbaca.
U kuhinji imamo linoleum na podu i skuzio je kad sjedi i mlati nogama da skripe one gume na stramplicama. 🤣
Ajme dok se ja logiram vi vec zavrsile raspravu. Naravno da se nitko ne treba opravdavat na sto trosi svoje novce, al samo sam htjela rec bas to sto je losa rekla, za bebe je ko za vjencanje. Trazis lijepi buket cijena 300 kn a ak je za svadbu onda je 700. A bebe tak brzo rastu, meni je iskreno kad gledam po netu suludo davat za majicu iste novce za sebe i za bebu, beba ce ju za 2 mj prerast a ja obicno nosim godinama. No dobro. Zato mi je i dobar forum jer dobijem dosta info sto je korisno a sto ne. Ja sam recimo dala dosta novaca za kisobran kolica ali nije mi zao ni kune jer on fakat voli bit u kolicima, bilq sam na moru mjesecima, tisucu puta mi je spavao u njima, a i on je bas tip koji zeli bit okrenut prema van i mene u setnji ne dozivljava ni 5%.. ugl stoput vec prekinula pisanje i izgubila misao pa zavraavam 🙈
Gledala sam Losa i ja AS,brat je veći od sestre pa ga neću moći u jajetu držati tolko dugo da predjem odmah u smjer vožnje 1/2/3 grupu😏 Gledas 0-18kg?
Beba mislim da ih kod nas još ima 🤔
Kažem tati da pogleda kad bude isao u dućan pa ti pošaljem ako bude.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji