Mom, moj isto te pelene voli i vadit vlazne maramice pa gurat u usta. A ja ga pustim da se zabavlja
Eh, ja sam tu lekciju naucila od starije sestre tj njene djece. Sve je apsolutno preskupo, a djeca uglavnom nezainteresirana😜
Tako da moj mali ima samo 2 igracke, al se svejedno ne igra s njima. Forsiram mu slikovnice ponajvise. Dobio je tricikl na poklon i voli ga. Al mislim da to svi vole jer su vani tada.
Moj necak ima autic na baterije, kostao je 2000 kuna. Snobizam.
Ta djeca sto im se sve otvori i non stop obasipa poklonima kasnije budu nezainteresirana i ne znaju se radovati poklonima.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Moj se isto i dan danas igra u baby gymu, a njega smo naslijedili isto..
Imamo sličnog mercedesa ko ti Losa (dobili isto) , al moj obozava mu vrtit kotace i proucava ga, zabavi se tak dugo.. Rekli smo da ce bit mehanicar hahha
Mi imamo iz lesnine neku patku koja "bijezi" kad ju gurnre pa mora puzati za njoj. I neki sintisajzer (ili kako vec) pa svira na tome, ima neke zivotinje koje se glasaju. To su mu najdraze igracke a nisu bile skupe.. I iz bubamare onu piramidu pandu, naravno da ne zna da treba slozit piramidu al voli ju srusit kad mi slozimo i onda jede dio po dio 😂
A od meigracaka: vlazne maramice, bilo sta suskavo, vrecice.. Krema.. Mobitel, daljinski..
Od igracaka voli lopte, imamo bas svalakve i sve voli
Jutrooo, prva noć u sobi prošla super. Rasplakala se oko 3 pa sam ja zaključila da ju je strah i kako će jadna i joj i jao i ne znam kakve nebuloze, a dijete se samo ukenjalo pa htjela novu pelenu 🙈🙈🙈😂
[/url
Losa, mi imamo takav vlakic iz Pepca. Sa uskim vagonima u koji stavljas neke oblike. Bas ga voli:) moze se rastavljati kao legici. Kotaci ga fasciniraju. Isto ima kod bake kamion iz pepca slican. Ti kotaci su mu cudo:)
Jutro! Sve za bebe je preskupo, kao i za vjenčanje što Losa veli, također plasrične igračke operem u perilici. Isto puno njih kupuje u Zari, Benettonu, takva je i moja tetka, pati za markiranim stvarima. T je stvarno puno, čak i previše naslijedio od njenih klinaca i to je sve markirano, ja sam mu 2 puta naručila kad i sebi na sniženju sa Manga i Zare, ostalo sve u Pepcu i Lidlu. T jako voli plišance, one lončiće što se slažu jedan na drugi, ne zna još sam al kad mi složimo uživa dok ruši 😂 lončić sveznalica mu je dobar, kod tetke ima seku sveznalicu od njenih klinaca, prošli tj sam mu kupila neki autić policijski što svijetli i svira, sam se pokreće pa to vija po kući.
Mene pak generalno nervira šta se hm,zara i ca smatraju pod neke marke a pepco,kik i slicno ne-marka. Cure,pidjama u kiku i pepcu od organskoj pamuka i u CA kosta identicno. Pa mi je smiješno kad se uzdiže zara da se dijete oblaci markirano,evo ja kceri cesto kupujem za vrtic tamo majice jer su majice pamučne po 29kn ali su lijepi modeli (puf rukavi, volani,dezeni i slicno. U mom lokalnom dućanu baby opremom nemogu nac pamučne majice ispod 50,60 nikako. Da,u pepcu su 15-20 kuna al ovdje mi realno bude ljepsih modela i peri deri su,nisu mi se ocufale. Pepco robica mi zna biti prekrasna,ali vrlo često mi se boja mi ispere,slova postruzu i pidjame budu pune mucica. Ne uvijek ali često da. Naravno da se to nekad dogodi i s robom drugih robnih marki ali nisam uočila tako često kao primjerice pepco.
.
Npr. Ja imam kadu još od prve kceri od 450kn ali ima vagu u sebi-koja me nebrojeno puta spasila s oboje,a da sam kupovala posebno vagu,termometar i kadu dosla bi na 400 kuna.
Tako da... nekad nije crno bijelo. I dalje mislim da ima preskupih igračaka al bar danas sve zivo rade i u jeftinijim izvedbama.
.
Mali ima većinu igračaka od sestre sto je ona pak dobila jer ja kao nova majka nisam nikad ni čula za psice sveznalice, pametni lončić, razne didakticke igracke. Al krenut će ih kuziti kroz koji mjesec,bez brige.
Ako imate preporuku za sintisajzer javite. Meni su glazbeni instrumenti medju najboljim igrackama, al cesto budu dosta nekvalitetni
Haha Lorena da ne nasljeđujemo od iste? Na sto stvari 90 Benetton i 10 zara 😁😁😁
Dobro ja u Zaru nisam nikad u životu ušla pa ni ne znam kakve su cijene 🤷
Ništa iz pepca mi se u ovih 9 mjeseci nije uništilo osim jedne majice koja je imala naljepnicu preko cijelog prednjeg dijela a jbg nisam je okrenula prije bacanja u mašinu.
Kod sveki ima stare igračke od nećaka od pred 10 godina i te najviše voli i još mi se čine i najpametnije, one čašice za jednu u drugu, krugovi isto po veličini i bojama i ne mogu se sad sjetiti ali par komada na tu shemu. A najviše voli neku gumenu macu koja je bila od šogorica pred 30 godina, to po svuda vučemo sa sobom 🙈
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji