Umirem opcenito na sve Lavicine tipfelere u postu koje ne bi ni primjetila da se ne ispravlja 😁
Mom ja isto gledam bas neki taj autic znam da budu simpa i nisu glomazni. Sestra mi sugerirala da obavezno gledam da ima iza naslon za leđa koji je i ručka za guranje inace, i da ima odtraga plastiku izduzenu da se ne mogu uzvrnut na leđa jer nemaju svi to valjda.
Za kombinaciju guralice i didakticke kocke frendica ima ovo sad se sjetila da sam vidila na njenim slikama kad salje pa nasla link da stavim. Rekla da oni unutra drze i igracke manjih dimenzija npr. Loptu platnenu malu, zvecke, neke loncice sta se slazu u piramidu... https://www.kidzilla.hr/proizvod/drvena-djecja-guralica-5-u-1/
Ovo za prsluk mi je top poklon. M dobila za krstenjw i super iako je 92 i sad joj velik nosi ga vec sad doduse do koljena joj je i sirok, al kad je na triciklicu taman joj dodje da ju prekrije cim vise. Tako da mislim da je to stvar koja se da dugo koristit kod njih.
Ja cu sad zvucat ko najveca skrtica na svijetu al na djeci se fkt vidi kakvo smo mi potrosacko drustvo. Svi imamo kolica pa sad jos i tricikl od 1000 kn , pa guralica pa autic pa auto koji sam vozi pa ne znam kaj sve ne. A doslovno sve koriste par mjeseci. Ok osim kolica al ono. A kolko tek igracaka imaju. I to kaj klinci dobivaju tako skupe poklone. Znam da sam ja pitala za guralicu al malo sam si sad guglala i sve mi to malo too much. Nek nitko ne shvati osobno ovo ne ide nikog, cisto neki moj tok misli 🤦♀️🙈
Ja sam isto skuzila da se te neke stvari ne isplate jer ih kratko koriste ili ne koriste uopće...zato sad samo svrljam po fb markeplaceu....npr nasla sam Sveznalicu za 80kn al ga nisam uzela posto ga ne mogu oprati kak spada...ali ove plasticne i drvene dolaze u obzir. Pa uzela sam didakticki stol i dobila onu guralicu za 90kn...oprala dobro,dezinficirala i eto...a ocuvano kao novo...ustedilq 500kn min.
E bas takav bi ja kao sto losa ima al bi ja da bude neki sareni ne da je muski auto😅😅...
Al meni je to sve nekako za vece bebe...mislim od godinu dana...nekako su premali za to bar meni
Ajde dobro onda da nisam ispala ludak. 🙈 moj mali kad ima 2 koraka izmedu neceg se poceo bacat. Onak zakoraci i kao ak uspije uspije ak ne ne. Totalno mu nestao strah 😫. Mislim ne tvrdim ja uopce da ce on brzo prohodat, mozda ce ovak jos mjesecima. Al recimo guralicu bi uzela jer ionak hoda uz namjestaj, uzme stolicu pa s njom hoda po 7-8 metara kolko nam je duga kuca, pa se okrene povuce ju promjeni smjer i nazad. Al stolica je velika, i bojim se ak padne da ce ga zveknut. A opet mi je suludo dat 500 kn za nes kaj ce koristit kratko. Zato ak bi vec i dala gledam da bar ima neke fora igracke. Bas cu mare slikedit tvoj primjer i sutra pronjuskat po marketplaceu, sad se idem srusit, ne znam kaj mu je veceras, mm i ja smo ga naizmjence uspavljivali od 20-22 😫
Apsolutno da je sve preskupo,ali lupaju gdje znaju da neće roditelji skrtariti. Ja sam pisala primjere koje smo mi dobili za rodjendan prvi,nase investicije su bile najveće kuhinjica (500kn,koristi već 2 godine stalno) i bicikl s pomoćnom kotacima,500-600kn. Ovo sve ostalo blagajna, shopping cart,sto beba i barbika itd itd ...nista nismo mi kupovali,sve je dobila. E da, dobila je i za dvorište kućicu plasticnu.
Nemamo bazen s lopticama ali imamo trampolin s lopticama,mrzim te loptice iz dna duše. Interesantne su joj 10 minuta i to je to.
Mikio baby gym za 600kn? Bome,dobri ste..
Ja cu stvarno poludit ona opet nece zaspat...ovo je uzas zivi...na psihijatriji cu zavrsit...od sutra spava samo jedno spavanje..pa cemo vidit..s jede strane mislim da joj se ne spava a s druge strane da place kad nema mene...kad udem u sobu i legnem je pored sebe prestane plac al krece igra...stavim je u krevetic ja izidem ona place..
Ja sam moram priznati dosta jednostavna, a možemo reći i škrta 🤷 ove sve igračke uopće ne gledam, ima taj preskupi gym ali je u njemu doslovno svaki dan već 7 mjeseci, ima par didaktičkih koje je nasljedila i ja kupujem zoomiće jer su najslađi 🤭 uglavnom kad god netko dođe kod nas donese neku sitnicu, zvečku i slično iz pepca
Tko si može priuštiti i tko voli nek izvoli, ali osobno mi je van pameti dat za kolica 8.000kn, ili za gym 700kn koliko sam vidjela da dođe ovaj koji smo nasljedili ili za kadicu 400kn itd. Kao i markirana roba. Stvarno preslatke a i kvalitetne stvari nađem i u Lidlu/pepcu. Mi smo dobili u nasljedstvo od frendica i šogi ili na posudbu hrpetinu skupih stvari i ja imam poremećaj da kad netko nešto pohvali/iskomentira ja moram reći da smo dobili ili nasljedili, ono kao da se imam potrebu opravdati 🤷🤦
Ili tipa kako ja ful volim Adidas i to je jedina "marka" koja mi nešto znači od tri različite frendice je V dobila trenerku i dva para tenisica. Ja sam valjda i nonici na cesti koja je rekla "kako slatke tenisice" a nema blage šta su naglasila da ih nismo mi kupili 🤦
[/url
Mi imamo neke igracke guralicu al nju nista ne zanima...samo gleda di ce se penjat doc do daljinskog mobitela nekidan mi je bacila svijecu u staklenoj kao casi na pod...al bas je tesko to sreca da nije po nogici...iskidala mi je skriptu i tako...voli se igrat sa pelenom i sa vl maramicama...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️...sve sta nije za nju..kad bi se uopce trebala igrat sa igrackama...jedva cekam kad ce se ostavit ovoga sta nije za nju..al ona uopce ne kuzi kad ja kazem ne diraj ili ne jos joj kazem ostrim glasom al ne dozivljava jednostavno moram micat...e da i kablove obozava🤯🤯....i sad je jedva zaspala....🥳🥳🥳...odo ucit bar nesto🤪
Mikio, bolje sam sad skroz, tenks. Ti? Isto si pisala za mucnine...
Ja sam nekak upamtila informaciju da su guralice dobre za razvoj bebe (za razliku od hodalica). Ne znam odakle, tako da cu se sad bas malo raspitat. Isto naslijedili onu chichovu koju mislim Mare ima. I sogi kaze da im je bila odlicna.
.
Mene inace stvarno nekad naljuti da je apsolutno sve za bebe bas precijenjeno. I ja kao roditelj nekad nisam sigurna sto je bolje za malog i uzmem kvalitetnije i placem za lovom. A industrija to brutalno iskoristava. A i zdravstvene usluge. Rota je bila 1000kn. Fakat bolesno. No mi smo bas cijeli set najskupljih stvari naslijedili tako da smo bar tu ustedili. Prva veca stvar koju smo kupili je ova autosjedalica. I investicija nam je bila baby bjorn, kupili za 800kn preko njuskala. Al za bjorn imam samo rijeci hvale i nebi mi bilo zao dat i vise para. Spasavao me punih pola godine u kriticnim trenucima. Mislim da bi poludila bez njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji