ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Listopad 2020. 16:24

Zarice ovaj koji ja imam se da spistit naslon po 45 kao koloca sporstki recimo, vezana je isto kao u kolicima i rucku ima ispred tako da ako zaspe nemoze ispast niti visi. Mene jedino nanervira kotac prednji ako vozimo po jako glatkom odu npr shopping centar onda on vise klizi nego sto se okrece kad se treba skrenuti. Znam da ima nekih kojima se gore rucka od roditelja okrece pa se manipulira sa prednjim kotacem ovaj to nema ili nisam jos skuzila gdje je? šŸ¤” Mozda me lavica prosvjetlji.
    Mare bravo za babu... šŸ¤ž Sretno s kucom
    Mrgud mi imamo guralicu al joj ju jos nisam dala jer me strah da ne razbije se s njom jos. Al cini mi se jako prakticna kupila nam ju kuma koja ima 3 klinaca i ona je za njih imala slicnu i rekla da je full zadovoljna bila i ona i oni. Tako da ti ne mogu rec iz prve ruke kako nam je s time.
    Palo mi napamet za poklon za 1. rođendan mislim da cu sestri rec da joj kupi neki fora ruksakic za vrtic trebat ce joj na jesen.Ā 

MaRe
    28. Listopad 2020. 16:28

https://bazzar.hr/p/GAKVEN-chicco-hodalica-guralica-2u1-9-mj

Mi imamo ovu...dobila sam ju gratis uz onaj stolić...nece ju gurati al zna stiskati to okolo pa svira i ucim ga kako ubaciti lopticu ali on prekrene naopako cijelu guralicu..majstor 🤭

DeeDee
    28. Listopad 2020. 17:20

Mare preskočila si šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„
    Mrgud, mi smo lani nećakinji uzeli ovu, mene je totalno oduÅ”evila jer nisam fan plastike, ima par vrsta didaktičkih na sebi + gume su stvarno gume tako da ne klizi https://www.kidzilla.hr/proizvod/drvena-hodalica-guralica/

[/url

DeeDee
    28. Listopad 2020. 17:24

DeeDee

Mare preskočila si šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„
    Mrgud, mi smo lani nećakinji uzeli ovu, mene je totalno oduÅ”evila jer nisam fan plastike, ima par vrsta didaktičkih na sebi + gume su stvarno gume tako da ne klizi https://www.kidzilla.hr/proizvod/drvena-hodalica-guralica/

Ne baÅ” tu, ona je viÅ”a i ljepÅ”a šŸ˜‚
    Ali taj princip

[/url

mrgud_zg
    28. Listopad 2020. 17:26

e i nisam čestitala Mare na kući. super da je uspjeloĀ Ā woohoohooo
    i tnx za preporuke
    i annika sretno, bit ce to sve okĀ 

Lavica27
    28. Listopad 2020. 17:41

Evo me.
    Kci je dobila ovaj:Ā https://www.magicbaby.hr/smart-trike-tricikl-glow-pink.html samo crno-bijeli.Ā 
    •Od 10mj starosti mozes koristiti, sa 1
    5godinu skidaÅ” navlaku,pa s 2 godine ovo okolo i Å”tap za guranje (na gumbic,pa i kad u auto spremaÅ” skidas taj stap). •Meni je ovaj glupi krovic bio totalno nespretan jer bi radio hlad u podne kad je sunceĀ  iznad nas a tad ne idem van naravno,inače je bio neupotrebljiv.Ā 
    •Štap za navigiranje je teleskopski, ja sam 170 muz 185 i ok nam je bio po visini. Na njemu je okićena kao vreća platnena za tipa ducan i skida se i i ima ručke pa je to super. I iza ima plasticni mali gepek između zadnja dva kotača.
    •Ima opciju da se zakoce kotači prednji i onemoguci njihov volan pa ti upravljas svojom ruckom ali onda smart trike vodi svoju politiku u zavoju,ne znam.kako to objasniti. JoÅ” jedna mana je Å”to je sjedalo pod 90 stupnjeva pa nemoze odmoriti ako ga umori vožnja. Plus,kci je stalno vukla noge i kocila s njima dok bi je gurali pa sam bila luda na to.
    .
    Generalno ocijena 3/5, dosta je to nekako tanasno i plasticno za te novce (pred 3.5g je bilo cca 1000 kn),a ni kcer ga nije dozivljavala pretjerano,vise je bila tip za kolica,poslije za biciklic bezĀ  pedala i romobil.

Lavica27
    28. Listopad 2020. 18:10

Nije okićena nego okačena vrećica🤣
    GURALICE- kci je imala onu plastičnu s volanom za sjesti na nju i plastičnim naslonom pa moze voziti i gurati je,tipa 150-200kn,to je bio hit totalni. JoÅ” je sad po vani nekad vozi iako joj je jako premala.Ā 
    N je dobio nesto na foru Å”ta je mala link stavila,naprijed ima didaktičke igračke i ugrađen kao "laptop" gumenom gubimo i brojevima koji na dodir govori brojeve,pojmove na slovo, pjesmice pjeva itd i moze se skidati van taj laptop. Uz to ima gumu na kotačima i odozada rezervar koji napunis vodom da je stabilan,super fora!
    .
    Pokloni za prvi rockas:Ā 
    •Kci je dobila nekog plisanog unicorna/fotelju na kotacima drvenim, a ti konačni nisu fiksni nego se mogu izokrenuti i moze biti njihaljka,odličan poklonĀ  za stan/kucu (Bima shop)
    •Ruksak za vrtic kako reče GrizliĀ  :)
    •Set za jelo s pravim metalnim bestekom i zdjelice,to mi je super bilo
    •prsluk za prijelazno razdoblje (zima/proljece),generalno ribica dobro dodje jer u vrtic morate rezervnog nositi dosta
    •Play'n'go vreca/prostirka za igracke
    •Razne drvene i didaktičke igračke
    •Slikovnice
     Eto sad sam iz glave bacala sto sam se sjetila. Za drugi rodjendan je vec lakŔe, biciklic,romobil, kaciga itd.

Lavica27
    28. Listopad 2020. 18:11

nisu "konacni " fiksni nego kotaci. I nije ribica nego robica🤣🤣🤣

• mom12
    28. Listopad 2020. 18:17

Mi imamo guralicu i stalno padne ubiti na sebe je gurnešŸ˜…šŸ˜…....
    Vidit cu za smart trike nisam sad u fazi bicikla i nemam di s njim a sad ce i zima...mozda na proljecešŸ™ƒšŸ™ƒ...
    Sad razmisljam kao o onom auticu al vidit cu..onaj sta oni sjednu pa guraju nogicama...to mozda stane u stan...

MaRe
    28. Listopad 2020. 19:33

Umirem na ribicu šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.