ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    28. Listopad 2020. 13:58

Mom pedica nas poslala na redovno vadenje krvi i urina sad s 9 mjeseci..neki to rade pedijatri neki ne..na kontrolu ne idemo do onog cjepiva s godinu dana,zadnji put smo u 7om mj bili...
    Lavice na kutiji pise Ferrum Sandoz 50mg/5 ml,trovalentno zeljezo. Dala sam mu sad poslije jela i popio je bez problema...mislila sam da nece htjeti. I dala sam mu odjednom 5ml kao sto mi rekla ped i ova z ljekarni i sad citam upute pise da se do godine uvodi postupno zlica xD A dobro sutra cu mu manje dati 🤷‍♀️Sta ste govorile..sad im 💩bude cvrsce od zeljeza?
    .
    Ja idem na wc jednom po noci i ujutro cim oci otvorim inace bi se upisala da prvo odem uzet malog iz krevetica 🙄

DeeDee
    28. Listopad 2020. 14:04

Ja uopće nemam tih problema s odlascima na WC, po noći se ne budim i ujutro najčešće prvo nju sredim pa onda odem WC i ostalo, žao mi je da vas i to zajebava uz sve 🙄

[/url

• Zarica
    28. Listopad 2020. 14:13

Hani, ne znam sto da uopce kazem, bas me potreslo. Vjeruj i budi pozitivna. Od srca se nadam da ce sve izaci najbolje. 

MaRe
    28. Listopad 2020. 14:15

Deedee sad sam se sjetila kad si rekla da si V prebacila u njenu sobu...  jesmo mi vidjele onaj zid sto ste oslikali 🤔 

Damnarexx 🌺
    28. Listopad 2020. 14:24

Ja vec pocela pisati, ali se malicka probudila.
    Ugl, i kod nas je faza/zub(nis ne vidim). Oko 3 ujutro se probudi i place, smirim ju pa za 10min opet i to traaaje! Ne mogu skuzit sta je.. kaka normalno, al ne vidim da se ijedan zub priprema za izbijanje 🤷
    Ona spava 2-3 puta na dan, a ide spavati u 19.30-20h bez problema. Nedavno je par dana izbacila nocno hranjenje, ja se proveselila al evo..sad je nesto drugo pa kad cendra ju nahranim (kao mozda je to🤦).
    .
    Mi nismo uopce vadili krv, mozda i nas sad posalje kad budemo isli na sistematski iduci tjedan.
    .
    Sto se tice odlazaka na wc, mene nekad stisne pa moram po noci ali u pravilu ne.
    Kad se sjetim zadnjih tjedana u trudnoci..po 3-4-5 puta tokom noci🤭😥😥
    .
    Zaboravila sam odg u vezi cepica Mikio i jos netko (sorry zab sam😐), izravnam joj nakon nogice al opet izbaci. Moram dublje gurnuti al mi je bas psihicki tesko🤦

Damnarexx 🌺
    28. Listopad 2020. 14:25

MaRe

Deedee sad sam se sjetila kad si rekla da si V prebacila u njenu sobu… jesmo mi vidjele onaj zid sto ste oslikali 🤔

Jesmo, nisi pratila na satu🤭🤪

• Zarica
    28. Listopad 2020. 14:34

Svaki dan u parkicu vidim jednog deckica s tim SmartTrikeom. Sad sam ga bas proucavala. Rucka mi se cini dosta visoka, negdje do kukova ili malo iznad. Mozda se to moze i manipulirati. A ni bic nije bas sravnat sa zemljom, ali je dovoljno nisko da se malac sam popne. Iste velicine kao i obicni biciklici. Tako da mislim da je s tih strana ok. Al ja ne vidim kako bi ga mi uopce koristili u neko skoro vrijeme Em mi se cini da bi mali samo fljoknuo kad bi mu se prispavalo, em mi cijela konstrukcija izgleda za zreliju djecu, mozda od 2,3 godine. Al dobro, ja nisam fan toga pa mozda ne vidim dobre strane:P
    Moj malac totalno super volje zadnjih par dana. Navecer ga vec dva dana nismo uopce uspavljivali, vec mi upalimo seriju i stavimo njega izmedju nas, a on zaspe dok se igra, vrpolji, mazi... Skuzili smo da cim se mm i ja umirimo i sjedimo zagrljeni ili blizu jedno drugom da je malac totalno smiren i zadovoljan. I ujutro bude tako. Slicna prica kao kod DeeDee i Loshe

MaRe
    28. Listopad 2020. 15:55

Damnarexx 🌺

MaRe

Deedee sad sam se sjetila kad si rekla da si V prebacila u njenu sobu… jesmo mi vidjele onaj zid sto ste oslikali 🤔

Jesmo, nisi pratila na satu🤭🤪

🙈

Lavica27
    28. Listopad 2020. 15:59

Stavim vam kasnije link koji SmartTrike ja imam pa napisem recenziju 😅

mrgud_zg
    28. Listopad 2020. 16:09

Da se vratimo 3 koraka unazad 😁 jel ima tko guralicu? Moj mali je poceo gurat tabure i stolice po stanu, a sve gledam kad se stolica prevrne kak ce se ozljedit 🙄 pa bi uzela nekaj kaj ima i one neke aktivnosti da mu bude zanimljivo. Ima ko preporuku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.