Stigao odgovor od PričajMi, tako da se javite za prvi mjesec ako ima zainteresiranih jer će se očito i taj brzo popuniti :)
"hvala na mailu i na interesu. U ovom ciklusu sigurno neće biti mjesta jer je jako velika lista čekanja, ali planiramo novi odmah iza Nove Godine pa mogu zabilježiti za tad."
[/url
Mi ujutro kad se M probudi ju donesemo kod sebe u krevet, prvo doji i onda krene divljastvo skakanje po nama, kopanje oci, zadnjih dana paljenje svijetla jer je jedan prekidac iznad uzglavlja nam i to joj glavni hit sad. Nije nam navika umirivanje u nasem krevetu pa zato samo ujutro idemo tamo se druskati. Nocu isto ko mikio digne se na noge i krene plakanje, ako ju spustim i dam dudu neke pute zaspe kroz 1-2 min, al neke pute nema sense bude budna i po 2h pa se mm i ja izmjenjujemo. Ja ju vise ne nasam em mi je teska em me grebe dok ju nosim em se svaki out sva pokocim drugi dan osjetim tek kako me boli rame ili glava ili vrat. Mm ju jos nanasa jer je njemu tako lakse, na sta ja popiz jer mi je to skorz sebicno od njega posto onda ona to ocekuje za svako uspavljivanje. Tako da se redovito samo oko toga svađamo al sam se opametila pa ja fino odem u sobu zatvorim vrata a on nek ju nosi satima kad je blesav. A zaspe i bez nosenja doduse treba joj neko vrijeme i trebas biti uporan. Ja sjednem uz krevetic njen i svako mlo ju pomazim, vratim lezati kad se digne, malo joj pjevam i onda odem van iz sobe i sjedim u dnevnom i cekam da se sama umiri i zaspe. E al on ne moze slusat nju da ona cendra.
DeeDee sretno sa seljenjem u sobu... Meni ke to bilo tesko dok nisam vidila da je njoj bolje okruzenje za spavat sama u sobi da ju ne budimo. Benefit je i ako je budna jedan moze bit s njom u njenoj sobi dok drugi moze spavat ili bar pokusat spavat.
.
Curke ima koja problem da kad legne ima potrebu ici na wc 20 puta za redom? Meni prakticki nekih 2 mj iza poroda to krenulu i sve nekako se nadala da ce se popraviti stanje. Jos mi kao dr rekla da 9 mj treba da se sve vrati na svoje, al meni i dalje to je problem. Navečer kad legnem moram ici mokrit svakih par minuta. I to ne malo nego normlano. Kao da mi tek onda dolazi mokraca u mjehur. Nemam upalu prekontolirali i to, pazim da ne pije caj, mlijeko, previse tekucine iza 16h al nebitno. Dok sam na nogama sve ok normalno. Mene to ubija najvise sto em nemogu zaspat nakon sto legnem bar 1-2h, em kad se moram dihnut za M ja moram prvo ici na wc pa kod nje jer ne izdrzim 10 min i imam osjecaj da se ona onda razbudi jos vise.
Hani želim vam puno snage, vjerujem u pozitivan ishod. baš kako kaže Grizli, život je nekad tako nepravedan ali iz ove kože se ne može. Držite se. Javi ako možemo pomoći
M se budio 5-6 puta ali bar sam ga uspjela brzo uspavati sa sisanjem. Mislim da su kod nas zubi a ne skok.
U petak smo na uzv, srijeda klaićeva pregled.
[iimg]
Hani bas me jako rastuzilo, svim srcem ti zelim da sve prode dobro.
Mi smo isto budni od 6🤦🏼♀️ Moj mali kad se budi po noci najcesce ne place, ako place odma ga uzmem i smiri se. Nekad odspava cijelu nov u svom kinderbetu, a nekad dio noci s nama ak ga ne uspijem opet uspavati.
Annika to idete za testis? Bas sam te htjela neki dan pitati kaj je na kraju bilo s tim. Mi moramo na kontrolu s godinom dana.
Lavica dala si mi sad misliti za biciklic 😕 to su mu moji mislili uzeti. Ak nis drugi bude cekao🤷🏼♀️ Ona igracka je predora koju si poslala
Anika drzim fige da sve bude ok...
Meni je problem samo kad je stavim spavat ona vristi nece zaspat i to samo navecer po danu je spustim i ona bez problema zaspe...po noci se ne budi...i ne dodajem nista....jutros se probudila u 7ipo i dala joj jest i ona nastavila....neznam sama kako vratit to kao prije...da je spustim ona se igra ili vrti i zaspe...sinoc sam je stavila na krevet skroz zamracila da se nemoze pomaknit dq nevidi i jedva zaspala u 23h...
Mom mozda je samo neka faza....moj zna svako toliko par dana plakat navecer i borit se da ne spava..to bude dan,dva,tri i opet se vrati na to da spava kak ga spustim...sad je tako dnevno spavanje a po noci mir. I vec nekoliko noći pred jutro jeca u snu kako nesto sanja.
.
Mi smo na donjoj granici sa zeljezom pa smo dns isli po sirup i za mj dana prekontrolirat ponovno. Bas sam mislila da mu nece faliti kad sve i svasta jede...moram pojacati s ciklom i slicno.
.
Annika kad je vama termin? Sretno ☺
.
I da...baba me zvala jucer popodne i spustila cijenu kuce koliko je trebalo tako da sad cekamo banku da rijesi papire i nadam se da za nekih dva tjedna imamo kljuceve. 💪💪 snaga pozitivnih misli s foruma 😀😀
Bravo mareee🥰🥰🥰...bas mi je drago😍😍😍
Kako si skuzilq to za zeljezo? Sama si isla vadit krv ili ti je pedica preporucila?
Odlične vijesti Mare!
Koji Sirup ćete uzimati? Mi smo do godine dana na Ferro sanol kapija. Preko glave mi ih je.
Cure isti problem.s pisanjem..ono sto je jos gore je da mi je kupaona između dječjih soba i ako odem na wc i još pustim vodu,jedno je budno sigurno😏 Nerijetko trpim,al je to jako jako loše. Vjerojatno je došlo do neke vrste prolapsa mokracnog mjehura. Između ostalog i zbog tog idem na rehabiliraciju...
Ma evo ne znam sta bih i napisala, faza ova, faza ona, ovako kad Hani posalje sta su saznali sama sebi kazem daj zacepi i trpi...
Hani zelim ti svu snagu ovog svijeta i zelim da sve dobro zavrsi, Linz cuda radi❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hani bas mi je zao sto prolazite kroz to, drzim fige da dobro prodje u Linzu. Cure su ti vec sve rekle, nemoj se ispricavati za pisanje, zato smo tu! I ako treba bili kakva pomoc samo reci.
-
Ova moja lopuza je totalno izgubila raspored za spavanje. Jednu vecer zaspe oko pola 9, probudi se u 11 i onda tulumari do 1...probudi se u 6, u 7 zaspe i spava do 11.
Drugu vecer zaspe oko 9 i spava do 6 u jutro ali jako nemirno. I kako se stalno vrti nece da spava u kreveticu (valjda nema dovoljno mjesta), prebacim ju kod nas ali i dalje se vrti i onda nas udara rukama, nogama... Onda ustanem i odem s njom u dnevni i tamo tako mirno spava. Ali kako se kutna ne razvlaci strah me zaspati kraj nje da ne padne.
Jucer je u 6 zaspala i spavala do 8, jedva se probudila i onda je zaspala tek oko ponoci i jutros se probudila u pola 10.
Ugl...ne znam vise sta bi s tim spavanjem. 2 dnevna spavanja su joj malo jer to dosta rano odradi i onda joj bude dugo cekati do navecer, a 3 spavanja su joj previse.
-
Mare super da je baba spustila cijenu, sretno dalje!!
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji