Ugl stavim je spavat i suti i nakon minut kad ja izidem van ona vristi i ne staje..zaspala je tek u 23h inace je u 9 u krevetu...ovo se vec ponavlja par puta..spavala je danas do 16h iza toga vise nije...ja je pustim da malo place al nemogu je sad pustit 2h..sama neznam sta bi...jer strah me da se ne navikne da cu je ja podic ako ona place...neugodno mi zbog susjeda a i meni nije bas drago za slusat...nije bas da je normalni plac...
Ajme Hani drzi se ❤❤❤
Mislimo na tebe i drzat cemo fige i na nogama i na rukama....pobijedili smo sve dosad moramo i ovo 🙏🙏🙏 Tamo su najbolji doktori naci ce rješenje ❤
Jutro!
Mikio ovo o regresiji sna izmedju 8 i 10 mj mi je trebalo za procitat jutros 🙈... Evo ih budne od 5 ujutro, wtf? si mislim kad evo mi odgovora... I preko dana vise ne spavaju dugo a navecer jedva 8 docekaju 🤦🏼♀️...
Btw... Jucer, klinci i ja doma popodne, svatko nesto svoje radi, ja u kuhinji kao i obocno 🙈... Netko kuca, dolazim do vrata a ono mm!!!! Iznenadio nas i vratio se dan ranije. Znaci vrisak koji se prolomio kroz kucu, kaze potvrdio je samo da nam je falio... A i klinci su se razveselili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znaci vecer je prosla tak super, hranjenje navecer u miru, divota.
Vidim da je moja nervoza i umor jaaaaakooo utjecala na vecernje spremanje za krevet. Lesson learned 🙈
url=https://lilypie.com][/url
LoSa meni je sok jer malog nije poremetilo ali kcer je. Znaci treći dan zaredom ona u 5.30 kaze da joj se ne spava...pa oce me to njeno nespavanje do osnovne škole pratit🤯
.
PetraB ajme kakvo iznenadjenje😍😍😍
jutro!
hani cure su vec sve rekle. apsolutno ti saljem pozitivne misli, a ako trebate financijsku ili neku drugu pomoc reci, stvarno imam osjecaj da se sve tu znamo
ja sam dosla prijavit da je napokon izbio 2. zub. spavali smo do 3, ostalo ne zovem spavanjem, ustali u 6, dala mu dorucak i spava opet. al bar znam od cega je ovih par noci bilo uzas. nadam se sad bar nekom mirnijem periodu
mom kaj te briga za susjede ja s druge strane ne mogu uopce slusat da on place. znam da sam ga tak naucila al meni on kad se probudi i ustane na noge i pocne kmecat il plakat ja ga odma uzimam. jbg, ako sam i napravila krivo napravila sam sebi. al jednostavno nemam srca. ako se ujutro probudi i pocne igrat to je drugo.
moj se u pravilu ujutro budi dobre volje i isto se igra. ima jednog pandu u krevetu, nekoliko duda i tjesilicu, i onda se glupira. ili hoda okolo pa "prica". al on se meni po noci budi u placu. a odkad je naucio stajat vise ne pali da mu dodam dudu i da nastavi. on je na nogama prije nego otvori oci. i onda ovisi dal ga bole zubi il je gladan il samo kenjka. al uvijek ga dignem
a mi se s tatom mazimo samo vikendom tad i ostanemo duze u krevetu, jer mm ustaje u 6 a to je prije nego se mali budi
Hani 😞 nemam rijeci osim da je zivot jebeno neposten. Ako sto mogu pomoc tu sam kao i sto su cure napisale rusimo statistike i "znamo" se vec dugo... Za tebe mogu rec zaista dugo da se znamo jos s nekih drugih tema zato mi je zao do neba da ovo prolazite. Drzi se! G ❤️
Mom meni M ima tu foru za zaspat tokom noci. Vecernje jos prođe uspavljivanje uz cicu al tokom noci vec 2 tjedna mislim da vodimo rat. Nemam pametno sto sugerirat jer trenutno isprobavamo sve zivo. Isto na kraju ili mm ili ja popustimo i uzmemo ju nositi pa se zbog tog grizem.
Mrgud bravo za zubic
PetraB bravo za muza...
Ja ga isto manje-vise dignem kad place no to nije tako cesto. On se recimo ujutro probudi… sjedne… pljesce…ide mamamama…. tatatata…. gagagaga…. babababa… pa opet pljesce. Pa se digne i hoce dohvatiti moj poplun,pa se smije. Jutros mi veli muz… ostavi ga u kreveticu vidis da ne place… Ako ga stavim do sebe navlaci mene i muza za uši… hoce nam iskopat oči i sl
Identično, ali identično.
Ponekad je ignoriram ako mi se još baš spava ali po novom se ustane i bulji u mene i viče ooo 🙈
+ Hvatanje nosa, a noktići kao žileti 😱
Oboje izgledamo kao da imamo divlju mačku
.
Nego, upravo sam prebacila krevetić u njenu sobu, da mi je netko rekao da ću toliko pizdit oko toga...
[/url
mikio ja sam tak strgana zadnja 2 mj. redovito me muz pita kakva je bila noc a ja nemam pojma. tj znam kad se probudim u 3 dal se probudio u ponoc i dal je jeo, al s obzirom da se probudimo jos nekoliko puta do jutra, ujutro vise ne znam nis
moj se recimo zadnjih mj dana poceo bas mazit. najvise to ujutro kad si ga uzmem u krevet. al bas se hoce grlit i daje pusu vvec neko vrijeme (otvori usta i onda mi s tim 1 zubom hoce odgrist nos ili obraz )
Sortiraj odgovore
Najstariji