ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    27. Listopad 2020. 21:19

Hani tu smo! Javljaj što trebaš. 🤞 Za G da bude dobro. Piši nam obavezno. U Linzu su super dr.
    Sad se ti drži, moraš biti jaka za G! 

• mom12
    27. Listopad 2020. 21:42

Jel postoji kakva regresija sna u ovom razdoblju..dakle moja place prije spavanja nenormalno nece spavat...
    Jedva ona zaspe...i poslje sve u redu...al samo uspavljivanje ajme meni...pustim je da place al ne odustaje bas moram uc do nje...
    Mikio koju taktiku su tebi rekli za to? Na savjetovalistu

Lavica27
    27. Listopad 2020. 22:37

Hani pas mater. Bas sam o tome danas razmisljala... da li je nužno do neke dobi operirati? Može li živjeti s tim?
    Koliko shvaćam ako pristane doktor operirati plaća se op.
    Mislim na vas💕

Lavica27
    27. Listopad 2020. 22:40

Red fox, mislim da ti nema smisla taj biciklic do 2+ godina. Jednostavno oni ne kuze  sto bi trebali s time... 
    Ja sam se nabrijala na onu igračku Modu,bacite pogled na svijet beba ili chocoonillas.
    Kceri smo za 2.rockas uzeli igra kuhinjicu,to je dan danas najisplativiji poklon. Za prvi se nemogu sjetit🤔

• Hani
    27. Listopad 2020. 22:51

Hvala, curke. Nadam se i ja da cemo i dalje rusit statistike.
     Ne moze on uopce dugo  zivjeti bez operacije ove novootkrivene rijetke greske, a kamoli kako- tako normalno. 
    Sto se novca tice, kamo srece da moramo skupit 60 000 eura za operaciju, jer bi to znacilo da dr pristaje na operaciju i da G ima kakvu takvu šansu. A, kako su nam rekli, tada bi hzzo sve refundirao, tako da bismo samo vratili iznose koje nam ljudi posude. 
    Šta da vam kazem... Evo placem i pisem. 
    Rusim vam dobru atmosferu tu na forumu, oprostite

• mom12
    27. Listopad 2020. 22:58

Bas gledam Lavice na male stvari 940kn je..gora se cini skroz

• mom12
    27. Listopad 2020. 23:03

Hani stvarno mi je zao...budi jaka radi bebana...
    Koja je to greska? Pa nevjerujem da se nece moc rjesit...samo hrabro...

Lavica27
    27. Listopad 2020. 23:13

Hani

Ne moze on uopce dugo zivjeti bez operacije ove novootkrivene rijetke greske, a kamoli kako- tako normalno.
    Sto se novca tice, kamo srece da moramo skupit 60 000 eura za operaciju, jer bi to znacilo da dr pristaje na operaciju i da G ima kakvu takvu šansu. A, kako su nam rekli, tada bi hzzo sve refundirao, tako da bismo samo vratili iznose koje nam ljudi posude.
    Šta da vam kazem… Evo placem i pisem.

Ne pričaj gluposti, šta bi nam rusila dobru atmosferu! Ovo o cem raspredamo su gluposti.
    Ja sam sad u šoku, nije mi u peti bila ovakva situacija. Iako se ne znamo,kao da se znamo😔 Kad će se povratno javiti iz Linza?
    Na rebru ste? Jebemti život i sve. 

Damnarexx 🌺
    27. Listopad 2020. 23:13

Srce mi se slama😭 
    Ma doktor mora prista na operaciju! Mali lavic je to 💪 drzite se Hani, samo pozitiva, saljemo dobre vibre😘✨

PetraB
    27. Listopad 2020. 23:27

Hani

Ne moze on uopce dugo zivjeti bez operacije ove novootkrivene rijetke greske, a kamoli kako- tako normalno.
    Šta da vam kazem… Evo placem i pisem.

Hani kakva isprika, ne luduj! Razglabamo o glupostima a ti se nosis sa pravim zivotnim problemima. Placi, vristi i pisi jer ako nista drugo, mozemo barem biti rame za plakanje. Jako mi je zao da prolazite kroz ovo. Imam bratica koji je rodjen sa srcanom manom, prognozirano mu je ja mislim 11 godina uz mnogo problema. ..covjek sada ima 50 godina. Nemoj potonuti... Mikio je podsjetila da smo grupa koja rusi sve statistike. Srusit ce G i ovu... Ne znam kako ti je, mogu samo pretpostaviti no tu smo za slusanje. A ako mozemo i fiziciki, financijski ili bilo kako pomoci i za to cemo naci nacina. Draga, drzi se ❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.