Hani jebemu mater. Bas mi je zao😥
Drzim fige, sretno! 🤞🤞
Mikio Ilic design, kao sto je Anikka rekla.
Angelly to im je bas u ponudi, znaci kupis board.
Gledala sam i ja mozda sama napraviti, al dok skupim materijal..pa zajebavat se s time. Ne da mi se😅
Zarice brutalno mi ta velika kocka izgleda😍
Deedee i moja Saga je ljubomorna jer vise nije br.1 i u centru paznje. Pogotovo je na decka ljubomorna jer je 'bila' njegova mezimica, a sad je dosla nova.. jel🤪
Al bas se vole njih dvije, i Saga je bas njezna prema njoj..kuzi da je beba. I ona lezi posvuda po stanu i E ju stalno hvata, ona se pomice ako joj smeta..nekad joj u prolazu oblize usi😂😂(Saga Elin).
Red Fox ja ne moooogu, svaki put kad napises da ti je pas zavezan pod stolom ja crkavam😂😂😂
I ja bi na radionicu😐🤦
Hani, jako mi je žao, ali to su mali borci, sigurno će biti sve u redu ❤️❤️trudi se biti pozitivna ❤️❤️
Imate li novac za Linz?
Ako nemate, da napravimo dobrotvornu akciju za našeg bebača?
Šta god da se skupi.. Može pomoći.
Damnarexx to zvuci gore nego kaj je 😂 u biti je pokraj radijatora u svom krevetu s jastukom 🤦🏼♀️ Tak da se on sam povuce u svoje odaje kad padne mrak.
Bit ce ti opet radionica u 12.i 1. mjesecu. Posalji odma sad mail.
Hani samo pisi ako treba bilo kakva pomoc, tu smo
Hani jako mi je zao... Ako sto treba piši, javi se kad osjetis potrebu... Drzimo 🤞🤞🤞 da nam mali G bude dobro! Jel bez op moze normalno funkcionirati u zivotu? Uf bas mi je krivo, nakon sve muke, jos i ova! Sretno
Ajme Hani ❤️❤️ Budi pozitivna i drzte se , sve ce bit ok sigurno, mora 🤞 uvijek citamo kad su neke humanitarne akcije da svi idu u linz na operacije. Kao sto Beba kaze, ako bilo sto treba javi, vidis kak je za Jonu skupljeno u 2 dana
Ajme Hani ❤️❤️ Budi pozitivna i drzte se , sve ce bit ok sigurno, mora 🤞 uvijek citamo kad su neke humanitarne akcije da svi idu u linz na operacije. Kao sto Beba kaze, ako bilo sto treba javi, vidis kak je za Jonu skupljeno u 2 dana
Hani drzi se...tu smo za tebe u svakom pogledu...sta god trebas...❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji