ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Listopad 2020. 17:14

Hani sretno i hrabro 💓💓💓

[/url

Damnarexx 🌺
    27. Listopad 2020. 17:28

Hani jebemu mater. Bas mi je zao😥
    Drzim fige, sretno! 🤞🤞
    Mikio Ilic design, kao sto je Anikka rekla. 
    Angelly to im je bas u ponudi, znaci kupis board.
    Gledala sam i ja mozda sama napraviti, al dok skupim materijal..pa zajebavat se s time. Ne da mi se😅
    Zarice brutalno mi ta velika kocka izgleda😍
    Deedee i moja Saga je ljubomorna jer vise nije br.1 i u centru paznje. Pogotovo je na decka ljubomorna jer je 'bila' njegova mezimica, a sad je dosla nova.. jel🤪
    Al bas se vole njih dvije, i Saga je bas njezna prema njoj..kuzi da je beba. I ona lezi posvuda po stanu i E ju stalno hvata, ona se pomice ako joj smeta..nekad joj u prolazu oblize usi😂😂(Saga Elin).
    Red Fox ja ne moooogu, svaki put kad napises da ti je pas zavezan pod stolom ja crkavam😂😂😂
    I ja bi na radionicu😐🤦

beba2025❤
    27. Listopad 2020. 18:20

Hani, jako mi je žao, ali to su mali borci, sigurno će biti sve u redu ❤️❤️trudi se biti pozitivna ❤️❤️
    Imate li novac za Linz?
    Ako nemate, da napravimo dobrotvornu akciju za našeg bebača?
    Šta god da se skupi.. Može pomoći. 

mala.le.90.
    27. Listopad 2020. 20:08

Hani❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    27. Listopad 2020. 20:17

Damnarexx to zvuci gore nego kaj je 😂 u biti je pokraj radijatora u svom krevetu s jastukom 🤦🏼‍♀️ Tak da se on sam povuce u svoje odaje kad padne mrak.
    Bit ce ti opet radionica u 12.i 1. mjesecu. Posalji odma sad mail.
    Hani samo pisi ako treba bilo kakva pomoc, tu smo

Grizli
    27. Listopad 2020. 20:53

Hani jako mi je zao... Ako sto treba piši, javi se kad osjetis potrebu... Drzimo 🤞🤞🤞 da nam mali G bude dobro! Jel bez op moze normalno funkcionirati u zivotu? Uf bas mi je krivo, nakon sve muke, jos i ova! Sretno 

mrgud_zg
    27. Listopad 2020. 21:03

Ajme Hani ❤️❤️ Budi pozitivna i drzte se , sve ce bit ok sigurno, mora 🤞 uvijek citamo kad su neke humanitarne akcije da svi idu u linz na operacije. Kao sto Beba kaze, ako bilo sto treba javi, vidis kak je za Jonu skupljeno u 2 dana 

mrgud_zg
    27. Listopad 2020. 21:03

Ajme Hani ❤️❤️ Budi pozitivna i drzte se , sve ce bit ok sigurno, mora 🤞 uvijek citamo kad su neke humanitarne akcije da svi idu u linz na operacije. Kao sto Beba kaze, ako bilo sto treba javi, vidis kak je za Jonu skupljeno u 2 dana 

• mom12
    27. Listopad 2020. 21:11

Hani drzi se...tu smo za tebe u svakom pogledu...sta god trebas...❤❤❤

Valkris
    27. Listopad 2020. 21:18

Hani ❤️❤️ Drzite se i samo hrabro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.