Dijelim informaciju, besplatne radionice za roditelje djece do 2 godine, Pozitivan start (stranica www.pricajmi.hr). Ja sam se prijavila za ovaj ciklus, a biti ce jos i u 12. i 1. mjesecu pa ako koga zanima pogledajte si. Pocinje u cetvrtak pa cu vam reci dojmove. Zaboravila sam vam prije napisati jer sam se na brzinu prijavila na sestrin nagovor i skroz zaboravila na to da bi mi danas dosao mail da krecemo u cetvrtak 🤦🏼♀️
DeeDee kad je M bila mala, Luna (koju smo sad uspavali) je bila u kuci no kako ja nisam imala povjerenja u nju (isto je par puta zarezala na M sto se meni uopce nije svidjelo jer je i trznula prema njoj u tom trenutku) bila je u hodniku kad je bila u kuci. Mm je napravio vratasca i postavio na prolaz. M je uredno dolazila do tih vratasca i Luna s druge strane i tako su se voljele (i u setnji naravno) ali nisam vise nikada ju pustila u ostatak kuce. 🤷🏻♀️
I btw bas ste slatke ti i V 🤭😉
url=https://lilypie.com][/url
Losa umrla sam od smijeha, probajte s nečim manje fancy, nek mu kupe Twinga, možda se neće bojat 😂😂😂😂
Red ovo zvuči odlično, znaš možda ako je besplatno samo za ZG mame ili ne? Jer je preko zooma ali piše da Grad Zagreb sponzorira pa me zbunjuje 🤔
[/url
Losa presmijesno 😂😂 tak je i moj probao takav autic kod sestricne i nije mu se nikako svidio, a ona uziva 😂 sad bar imas granicu 😂
DeeDee nisam sigurna, probaj poslati mail. Mislim da ne trebas biti iz Zg, iskoristi kaj nas Miki la Fontana casti 😂
Haha hvala, hvala, malo sam je poškakljala pa je 5 minuta umirala od smijeha, taman za potrebe sešna 😁🥰
E, ona je danas cijeli dan na nogama. Di god je stavim, ona se ulovi za oslanac i ustane 🤦🤦🤦
Spavala je sad 40 minuta i to je to, stoji u krevetiću i glasa se kao Chewbacca 😂
Hvala na iskustvu, zato i planiramo ograditi nekako taj dnevni jer npr. dolje kod mame imamo vrtić i kad je Vita u njemu, Kira dođe, njuška je i lizne u sve super🤷 i kad god ne može direktno do nje je sve super. Ili vani di ima prostora za maknut se na vrijeme
[/url
Losa pa neznam ja nisam dobila taj dojam. imam da taj 8 u1 doduse mislim da za vece bebe je dovoljno uzet i onaj 5 ili 7 u 1 jer i tako onaj dio okrenut prema mami je samo dok su mali. Neznam koliko si ti visoka, al ja sam 177 cm i rucka mi je dobra, mm jedino malo prigovara da je njemu niska al njemu je niska svaka rucka cak i od kolica koja je i meni visoka. Kotaci jesu plasticni i onako ne bas the best bi ja rekla. Al mi je logicno da je to sve jako nisko jer to oni koriste ko triciklic poslije pa mora biti da se mogu penjat. Sve u svemu za sad sam zadovoljna s time a posebno kad vidim kako kraljica uziva u tome.
.
Nama su nudili vjencani kumovi da kupe onaj auto na baterije isto te neke kao audi nesto pa samo odbili jer ne vidim smisao djetetu da se vozi na baterije bolje da koristit noge i gura se. Super su mi biciklici bez pedala.
A jeste vidile onu neku dasku kao da se igraju s njom. uvijena daska na kojoj se ljuljaju ili kao mostic kosta po meni ko sam vrag a glupo do boli. Bar iz moje perspektive.
Ja sam se probala prijaviti za radionicu, ali pise da je vec prijavljen maksimalan broj sudionika. Poslala sam mail da imaju u vidu ako netko odustane.
Pozz. Nije dobro. Obavili kateterizaciju, našli mu dodatnu urodenu gresku zbog koje ne mogu raditi planiranu operaciju, misle da ne bi prezivio. Salju nas privatno u Linz, ako dr tamo izjavi da se usudi operirati, refundirat ce nam troskove... Skupljamo papire i info, cekamo... Borimo se..
Sortiraj odgovore
Najstariji