Taani moja obozava psica sveznalicu nadam se da ce i vama biti od koristi.
M se bas lijepo zna sama poigrati samo pri tome ja ne smijem kuhati jer to moora doc vidjet. Imamo novu igru u zadnje vrijeme kad idem u wc ili dole po postu stavim ju u vrecu od igracaka iz ikee. Umire od smjeha, zabavlja se unutra, izbacuje sve igracke van a sigurna sam da nigdje ne moze, ako se izvrne to fino amortizira udarac tako da se ona samo lagano spusti. Do kad cu imat taj luksuz ne znam al ona uziva.
Ma kuzila bi i ja da je rekla da je zakasnila jer se zadrzala iako kava nije opravdanje, al rec da si zaboravio na djete... Bo, ne osuđujem, ali iskreno se nadam da necu to dozivit.
Hani sretno! I da sve prođe super.
Najčešće dok kuham, spremam njoj klopu ona sjedi u hranilici do mene i promatra cooking show. S time da vecinu pripremim dok soava recimo ili koristim iz zamrzivaca moje porcijice voca/ppvrca nasjeckanog pa mi to dosta olaksava. Nama kuha iskljucivo kad ona zaspe. U zadnje vrijeme sam pocela recimo kuhat variva razna s mesom pa njoj odvojim dio prije zacinjavanja. Palacinke nikako da uspije spec, fali mi bjelanjak i ne ispadnu nikakve.
Losa na cemu peces palacinke - maslac, ulje...?
Mom sretno a ispitom.
Mrgud moja sad spava u 10 i u 14-14.30, na spavanje navecer ide oko 20. Sad kako se promjenio sat probat cu je premjestiti da ide spavat u 19.30 recimo jer je rano mrak. Nocas recimo bez obzira na promjenu vremena ona je uredno odspavala sat više vidjet cemo sad dal je to bila slucajnost.
Hani sretno 🤞🏻
Mom svaka cast i drzim fige da rjesis ispit. Petra tebi bome isto, dati tolko ispita na veterini s bebom, jos vjerojatno i sudska bila tad zeznuta 🤣
Da si ustedite vrijeme, ja za muffine napravim malo vise kasice ujutro (npr.griz i banana, zobene i jabuka, cornelino i kruska i vrtim to troje i voce), u ostatak koji ne pojede umjesam brasno i prasak za pecivo, ak je pregusto dodam zlicu jogurta i od toga imam muffine z meduobrok ili za veceru.
Moj je danas zaspao u hranilici s komadom mesa u rukama 🤦🏼♀️ Posto odbija jesti rucak na zlicu idlucila sam ici na verziju vode dohrane, danas sam nama peka krumpir i batat i dala sam njemu i komad mesa pecenog s tim, ne zacinjeno. Pojeo je jedan krumpir, ostalo pobacao, al nadam se da ce krenuti bolje. Ujutro vocno-zitnu hoce na zlicu pa bar to.
Mrgud ja isto nis ne stignem, muz vecinom pere sude kad dode doma, isto se drzi za mene dok kuham. A sad se budi oko 8, spava oko 11 oko sat vremena i oko 17. Al ovo popodnevno nekad i preskoci. Ide spavati oko 20:30yDanas je vec oko 19 bio nervozan al uspjeli smo ga drzati budnim
Valkriss❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️čestitam od srca🥰🥰🥰🥰🥰predivno, rasti će skupa i igrati se❤️❤️❤️❤️❤️
Hvala cure.
Red jel dodajes obicno brasno..ono glatko ili?
Mi to jos nismo probali
Hvala cure.
Red jel dodajes obicno brasno..ono glatko ili?
Mi to jos nismo probali
Ja računam ako je probala pšenicu u bilo kojem obliku (pahuljice, griz) da je ok i brašno 🤷
Sve ima istu količinu glutena i ako nema reakciju na jedno, neće ni na drugo
[/url
V je počela jest komadiće tako da joj planiram sutra počet uvoditi jaje, tj. krenut sa žumanjkom pa da možemo skupa palačinke, muffine i slično. Losa podsjetila si me jer si ponekad napravim za doručak baš tu kombinaciju banana, usitnjene zobene ili raženo brašno i jaje.
[/url
Mom obicno glatko brasno. Necakinja je reagirala na griz i neki dan je kod mame samo dirala s prsticem tjesto jer mama razvlacila strudlu i odma se osula. Tak da mislim ak nema reakcije na ostale zitarice s glutenom onda mozes probati brasno. Moj jede i kruh koji ja radim.
I stavim ulje ko Losa kad se sjetim 😂 a jaje ne smijemo jer ima reakciju.
Mikio moja sestra ti natrpa u vatrostalnu piletinu, krumpri, mrkvu i razne kombinacije i to joj je najbrze. Pa eto ideje 😊 ja si uzmem vremena da skuham al obicno da dva dana radim. Za malog nemam vise uopce ideja kaj da mu radim 🤦🏼♀️
Uf Red ja sam tip koji mrzi predmete koje moras strebetat, a sudska je upravo to. Kad sam dosla do toga znoj me oblio kad bi samo skriptu pogledala. Ali...ponosna na sebe i dan danas jer sam ju polozila iz druge. 😅
Ooo... Kuhanje... Izgubila sam volju pred neke 4 godine, prije sam puno vise voljela iskusavati nova jela. Sad nemam volje za osnovno. Jbg, mozda se promijeni s vremenom. Sto se tice rasporeda spavanja... Curke core dva puta u danu. Ujutro, nekad prije nekad poslije dorucka, nekih pola sata do 45 min a drugi spavanac je oko 14-15 (poslije flase) i to zna biti i po 2 sata. Spavati idu oko pola 9/9. Preko dana se lijepo same igraju, tj sa starijima. I po 2 sata znaju biti na podu bez da ja moram animirat. Ali zato ako me ugledaju, krenu cendrat. 😅
url=https://lilypie.com][/url
https://m.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1867949546677495/
Vidjela sam, podijeljeni su mi osjećaji 😂😂😂
S jedne strane me podsjeća na mene dok čekam da se nešto skuha / ispeče i najslađi je gladuh mali rumeni😍😍😍
A s druge strane ne mogu ovo brašno posvuda i sos i sve i jao 😱😱😱
#nisambipolarnaslužbeno
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji