ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    26. Listopad 2020. 17:53

Zarice pa kak ti je 🙈 si trudna? 😈😁 daj vjezbaj voznju a ne odmaraj 😉 gle kak je lijepo vrijeme mogle smo se druzit 😂
    Ovak neki activity board sam i ja gledala, predobro je. Bas sam nedavno citala komentare kak je netko reko da ce sam napravit pa na kraju ispalo da ti treba previse vremena i love, da se vise isplati kupit 😊
    Ps mali ipak nije htio popodne zaspat pa sam poslala mm malo u setnju da bar pol sata odmorim 🙈

DeeDee
    26. Listopad 2020. 18:29

LoSa

mrgud_zg

Ja kad citam tu o vasim poklonima, stvarno ne zelim zvucat ko naterijalist, al mi nismo sve ukupno za njega dobili 5 poklona 🙈 pola prijatelja nam nikad nije doslo jer gripa/korona/ljeto/ korona/ sad je vec velik pa babinja kao zavrsila. A bome me nitko nije ni pitao kaj ce za rockas. Nisu kod nas djeca tak aktualna pa nas nitko ne dozivljava 😂

Identicno kod nasMeni je svejedno sto dobije. Bilo bi mi drago i da mu netko velikog plisanca kupi… meni to uopce nije tako strašan poklon. Vise me muce plasticne igracke koje ce kad-tad postatati otpad.

I kod nas isto. Btw ja obožavam plišance, sad imamo zumiće zbog mene, ne zbog nje 🙈😂
    Ovaj activity board djeluje kul, ja nikad čula, gledam kakve boardeve kupujete, jeste normalne 🤣🤣🤣🤣

[/url

mrgud_zg
    26. Listopad 2020. 18:49

Mi smo dobili jednog ogromnog pandu 🐼 i onda ovo ljeto slucajno od neke mamice frendice malog pandu, a isti su. Znaci to je tolko ispalo genijalno. I on ih obozava. Kad ga pitam di je panda ode do tog velkog i penje mu se na leda, bas show 😁
    Za usporedbu, psica sveznalicu ne dozivljava ni 5% 😂

Valkris
    26. Listopad 2020. 19:31

Damnarexx 🌺

Heelo!
    Valkrispa cestitke!! Bome se brzo uhvatilo😍✨
    Bas mi je drago. Neka sve prodje uredu i bude po skolski🐞 Oces opet na Merkur?
    Mikiomeni se cini stolic bas kul, ja sam gledala one active board to mi se cini jebeno.
    🙋Evo me sa malim stanom, i boravkom😥 tako da, I feel you.
    Lavica🥳🥳👏👏 presladak je.
    .
    Nama su napokon izbile donje dvojke(nema gornjih jedinica😂) to ju je mucilo bas puno previse. Kaos smo imali tri noci.
    Ja sam joj pokusala stavit pola cepica i nisam uspijela. Mala stisce guzu i nema sanse😳 ja stavim, ona izbaci.

Eh mislim da nece bit Merkur ovaj put.. Ne znam jos, daleko je to ali Merkur ima najmanje sanse hehe
    Neka je pitala za termin, stavio je 27. 5.čini mi se, moram pogledati papire 🙈
    Kad stavljas cepic onda odmah joj izravnaj noguce i drzi tak ravno par minuta.. 
    Cestitke na zubicima i Elin i Noelu 🥳🥳🥳

annika
    26. Listopad 2020. 20:47

Moji su imali tomy guralicu/ motor 2u1 i to im je bilo super. Nama tj klincima nitko ništa ne kupuje a hrpa ljudi nije ni bila vidjeti M zbog korone i svega ali mislim da je tako i bolje. Začas bi se zatrpali sa stvarima a ovako baš kad nešto poželim kupim mu ja. Da se razumijemo i ja kad vidim reklame i letke sve mi se čini da je super i da bi mu baš dobro došlo ali imam glas razuma koji se zove moj muž 

[iimg]

Grizli
    26. Listopad 2020. 21:07

Meni M popodne odspavala 2.5h da smo mm i ja vec smisljali gluposti od dosade. Pa zakljucili da smo najgori od najgorih... Bilo je preglupih ideja od toga da je namazemo kalodontom do toga da joj se na kameru javimo sa M govori ti Big Brother... Naravno nismo nista od toga al inspiracija nas je prala zestoko. 
    Zarice nadam se da si ok...
    Losa plasticne igracke postanu otpad isto kao i plisanci s vremenom bi ja rekla. Sve je to meni isto, pa rađe biram didagticnu plasticu nego plisanca od 2m.
    Mikio mi imamo zbilja mali stan, al evo smart trike je super stvarno slozi se na dimenziju putne torbe one male, nama je mjesecima stajao ispod kreveta, sad je u autu jer mi ga se ne da vuci gore, a stane između sjedala suvozaca i noge od baze. Nama je to zbilja ispalo super stvar. Necaku se sjecam da sam za prvi bozic bila uzela onog konja za ljuljanje i da ga je obozavao tako da razmisljam da mi to kupimo M za bozic. A super su mi recimo romobil onaj sto ima prvo za sjediti kao guralica ili legici duplo nešto sto ce kasnije i duze koristiti.
    Damnarexx bravo za zubice...
    Nama puno ljudi nije bilo vidit M, al su nam recimo ostavili poklone kod mame, svekrve, sestre moje... Sto je mene iznenadilo. Dosta toga smo podobivali za krstenje... A baka i nona pretjeruju u kupovini odjece skupa samnom i tetama... 

MaRe
    27. Listopad 2020. 01:45

Cijeli dan citam al bez razumijevanja 🤣 
    Sad je toliko vrisnuo u snu da sam se sva polomila skačući i paleci lampu...na kraju on spava i dalje xD
    Mi jutros se digli u 6,uhvatili urin u casicu jer nije upalila vrecica(sva sreca pa je musko🤭) i isli vadit krv (ipak iz prsta na srecu). Bio je hrabar i ni a nije rekao,tam je gledao tetu sta radi 🙂
    Lavice 🥳🥳🥳 za zubic i presladak je tamo di se smije 🥰
    Zarice hoce i kod tebe plusic 😜
    Meni bude mucno navecer al to valjda zato sto po cijele dane ne jedem ništa osim doručka i onda se najedem kad mali ode spavati...welcome kilogrami 😩😩 moram nesto promijeniti podhitno
    .
    Hmmm pokloni...mene odusevi sta god da dobije..isto skupljam zumiće al kod nas za kupiti ima samo dva od toliko njih i onaj leptir.
    Isto od babinja skoro pa ništa nismo imali..meni to toliko i nije krivo jer je to zbog korone al svekrva se pojede 🤣 kao oni su svima bili a sad njenom sinu/unuku ne dolaze (moš si mislit).
    .
    Dns sam popizdila na banku, zovu ujutro,kredit odobren u zeljenom iznosu i pripremit ce ugovore za potpis da ne bi proslo pol sata opet zove da ipak nista od odobrenja jer su "nesto mijenjali "pa se promijenili uvijeti i na kraju nam sad procjena nije dovoljna a covjek nam procijenio koliko je banka prvobitno trazila... 😡😡😡😡😡😡 Sad bi trebali dat jos para kao kapare da smanjimo iznos kredita...evo odmah...spavam na parama xD
    Dode mi da odustanemo od te kuce jer od prvog dana nam s njome ne ide kak smo zamislili xD glupa baba digla cijenu u nebesa
    .
    Sorry na dugom postu...evo odoh spavati 😄

annika
    27. Listopad 2020. 06:51

MaRe tako smo i mi na kraju odustali od zafrkancije s kreditom
    Čestitke na zubićima,🥳,i M izlaze, i nadam se da zbog togs ovako loše spava. Prekrepana sam😒

[iimg]

Angelly
    27. Listopad 2020. 06:55

Damnarexx 🌺

Slika ➡️https://postimg.cc/3y5mF5TG
    Sad sam tek skuzila uticnicu na desnoj strani😐 to bas ne kuzim..
    Mozda da ju 'isprobaju' i skuze da je bezveze pa nece ni doma pipkati. Ne znam🤦

A cek jel tipa ima bas za kupit ko ovo na slici il moras to sam napravit...ja bi kupila jer sam malo lijena to uz njega jos i kreativna bit, i to mi se cini da kad su veci tek je bas aktualno...al ful fora izgleda

annika
    27. Listopad 2020. 08:41

Angelly ja jedino kod nas sto sam vidjela da prave je ilić design, imaš ih na fejsu. Ja sam tako imala za starijeg onu knjigu-quiet book ili activity book. 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.