ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    26. Listopad 2020. 14:46

Bravo za zubic🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Petra nisi sama...ni moja jos nema zubic🤪🤪🤪.  
    Nece za 1.rod imat zub...🤭🤭🤭

DeeDee
    26. Listopad 2020. 15:16

Ajme Mikio ja sam preskočila da si poluuklještena, pa kud još i to 🤦😱
    Nadam se da će proći čim prije.. 
    Stol mislim da bi rijetko koga od forum djece zainteresirao na dulje od 10 minuta pa mi se čini kao nepotreban trošak i zauzimanje mjesta ,🤷

[/url

Grizli
    26. Listopad 2020. 15:26

DeeDee bas to odgovor svima za sve cu ben 🤣
    Lavice juupiiii 🦷... Ajde jos samo 19 🙊... Sad si me razveselila znaci kod M jos "samo" 12 komada cekamo. Kako nas krenulo sa 10 mj ce imat sve zube.
    Mikio mi smo gledali tako nesto uzet, ali onda je M dobila za krstenje dobila guralicu koja ima dosta toga sto ti stolici imaju, plus ove zice kao abakus onaj iz ikee. Taj abakus sam joj cak i dala al vidi se da ona to jos ne kuzi da je premala ne zna sto bi s time tako da za sad stoji u cosku samo. Ove oblike ima na loncicu sveznalici, tako da po meni je cak mozda ispalo dobro jer ima vise razlicitih stvarni u manjim dimenzijama pa nam ne zauzima prostor, moze se igrat sjedeci, stojeci, a i ako idemo nekud nesto moze ponjet sa sobom, a opet sve te didakticne stvari ima sto bi na stolu imala. Bas me zanima kakva iskustva imaju cure s klincima?
    Btw danas si je uspjela dignut iznad glave loncic sveznalicu i bacit si ga na glavu. 😕 Mislila sam da si je glavu razbila kako je opalilo. 

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2020. 16:47

Heelo!
    Valkris pa cestitke!! Bome se brzo uhvatilo😍✨
    Bas mi je drago. Neka sve prodje uredu i bude po skolski🐞 Oces opet na Merkur?
    Mikio meni se cini stolic bas kul, ja sam gledala one active board to mi se cini jebeno.
    🙋Evo me sa malim stanom, i boravkom😥 tako da, I feel you.
    Lavica 🥳🥳👏👏 presladak je.
    .
    Nama su napokon izbile donje dvojke(nema gornjih jedinica😂) to ju je mucilo bas puno previse. Kaos smo imali tri noci.
    Ja sam joj pokusala stavit pola cepica i nisam uspijela. Mala stisce guzu i nema sanse😳 ja stavim, ona izbaci.

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2020. 16:50

Dalje..
    Grizli meni je isto nepojmljivo zaboraviti dijete. al dobro, ima nas svakakvih.
    -
    Moja ne pojede uvijek cijelu kasicu, ja niti ne mjerim koliko joj dam(valjda sam jedina🤭). Sve odokativno.
    I odmah iza nudim AD da si upotpuni obrok i onda smo 3h mirne - 3.5h.

• Zarica
    26. Listopad 2020. 17:29

pisem o activity boardu vec mjesecima, niko ne dozivljava al sad sam zapela za activity cube. Ne mogu pisat puno. Glava mi se prepolavlja i malo mi zlo bilo danas. Bas mi lose. Kaj se tice promjene sata tu nam se nis nije poremetilo i meni bas to odgovara, uvijek mi je i odgovaralo 

Lorena94
    26. Listopad 2020. 17:36

Ej!
    Ja sam krepana a tek je 17:30, imam feeling da je nekih 23 h. T je 100 na sat danas, izbio mu je i 4ti zubić. Mislim i sa ova 3 grize kao malo štene što će sad tek bit. On od dragosti ako me ne vidi 5 min kao ide mi dat pusu pa me cijelu izgrize 🥴 danas bojkotira jelo, inače je kak moja svekrva kaže ko kanta za otpatke jer sve jede.. Mikio mi smo u kući pa nemm mjesta za ave gluposti što dobije, recimo imamo 4 kolica, 3 dobili od tetke kad smo  mi prva kupili, jer gospođa nije znala jel nekome dala/prodala i onda nađe nakon što smo kupili. Guralicu još nema, to mu je noj brat obećao 😂😂😂 ja se upišala skoro kad mu je to rekao neki dan. Mislim da je od poznanice mali imao taj stol i pokidao ga

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2020. 17:42

Zarica

pisem o activity boardu vec mjesecima, niko ne dozivljavaal sad sam zapela za activity cube. Ne mogu pisat puno. Glava mi se prepolavlja i malo mi zlo bilo danas. Bas mi lose. Kaj se tice promjene sata tu nam se nis nije poremetilo i meni bas to odgovara, uvijek mi je i odgovaralo

Eee activity board, da. Krivo sam napisala😂😂
    Mikio stavim sliku.

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2020. 17:46

Slika ➡️ https://postimg.cc/3y5mF5TG
    Sad sam tek skuzila uticnicu na desnoj strani😐 to bas ne kuzim..
    Mozda da ju 'isprobaju' i skuze da je bezveze pa nece ni doma pipkati. Ne znam🤦

mrgud_zg
    26. Listopad 2020. 17:50

Damnarex ni ja ne vazem. Davno sam prestala. Al meni on kad je obrok onda dobije samo obrok. 
    Lavice N je presladak. On se to smije kad netko kaslje? Tocno i mrguud tak. Obje bake kronicni pusaci i imaju onaj bas cigaretni kasalj, on im vristi od smijeha 🙈😂
    Ja kad citam tu o vasim poklonima, stvarno ne zelim zvucat ko naterijalist, al mi nismo sve ukupno za njega dobili 5 poklona 🙈 pola prijatelja nam nikad nije doslo jer gripa/korona/ljeto/ korona/ sad je vec velik pa babinja kao zavrsila. A bome me nitko nije ni pitao kaj ce za rockas. Nisu kod nas djeca tak aktualna pa nas nitko ne dozivljava 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.