ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    25. Listopad 2020. 22:54

Ja kuham ono iz zamrzivaca mama mi je dala dosta povrca i imam piletine dosta domace i ribu...i onda otvorim i samo sta mi dode pod ruku ubacim za kuhat😅😅...jedino krompire moram ogulit to nemam gotovo😅😅...
    E da i moja kruh cesto jede...kad mi jedemo i ona bi onda je zeznemo😆😆..
    Meni kuhanje nije in😒😒😒

annika
    25. Listopad 2020. 23:10

Valkris čestitke
    Bolesnicima brzo ozdravljanje
    Moj stan je jako mračan- samo jedna dvokrilna balkonska vrata puštaju svjetlost unutra pa sam uspavana cijeli vikend. Da su bar i klinci takvi

[iimg]

mala.le.90.
    26. Listopad 2020. 07:54

LoSa

Iza 5 budenje… jos mi mozak spava

Bok, sta ima?🤣
    Isto sve i kod nas🙄 pola 6 doduse...jos ga stavljam lec oko pola 9, 9 al dzaba...on opet po svome, kako je i naucio..
    I evo spavao sad od pola 8...nije mogao izdrzati..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    26. Listopad 2020. 08:09

Jutroo, bome svi ranoranioci 😀
    Mi od 6i30 budne ali smo pričale svaka iz svog kreveta dok se gospođa u 7 nije digla uz ogradicu pa sam je prebacila sebi. Digle se pred 15 minuta, a drži se za uho kao velika tako da bi kapitulacija mogla bit oko 9 😁
    Opet plakanje u snu oko ponoći i oko 3 🤷
    Mikio žao mi je za koma noć.

[/url

Taani
    26. Listopad 2020. 08:10

I mi budni od pola 6 🙄. Jos gore sto je bio budan od 00 do 1.30 🤧🤧. Znaci glava mi je kaos.
    Baka ce ga malo prosetat da ja odletim obaviti sta trebam po gradu. Sad malo malo zbog renoviranja moram u neku trgovinu a zbog divljajuce korone on ne bi trebao sa mnom 😏. Nemam toliko sati baka servisa na raspolaganju.... 

DeeDee
    26. Listopad 2020. 08:15

LoSa

Da mala i moj se uspavljujeJel zna koja neki dobar razlog zasto se ovaj sat pomice?

A ovo sad je prirodno i "po suncu", bili su to počeli micati 80ih kod nas i u hrpi zemalja kao zbog uštede struje i iskorištavanja više dnevnog svijetla, to sam čitala još pred par godina, a sad da li je točno..  S tim da zemlje oko ekvatora to nisu nikad ni radile. Od 2014. su i Rusi ukinuli, a sad zadnjih godina su kao borbe koje ostavit. Ma debilana, remete sve. Meni je najviše žao životinja, kad se sjetim kako je mojim punim cicama bilo kad bi se izdajala sat kasnije 😱
    Po meni bi trebalo pustit prirodno i gotovo.
    Mikio, tvoj razlog isto zvuči skroz ok 😂😂😂

[/url

Lorena94
    26. Listopad 2020. 08:51

Jutro, mi od 6 isto budni, probala ga još uspavat, prebacila ga kod nas al se nije dao tak da smo se morali ustat. Sad mu se već spava. Mene jučer ubilo to pomicanje, on je cijeli dan cendro i bio užas, 1 samo odspavao i to nekih 20 min 🥺😔 ne moram vam pisat kakav je bio navečer.. 

PetraB
    26. Listopad 2020. 08:52

Navodno je ovo zadnja godina pomicanja 🤷🏻‍♀️🤞🏼 mene svaki put to sje... Cure budne od 6 i jos se ne predaju. Dohvatile J igracke i sad je rat u kuci. Dajem im jos 10 min a onda idu na prisilan odmor jer me cendranje vec izludjuje a nije jos ni 9. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    26. Listopad 2020. 08:56

beba2019

https://m.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1867949546677495/

A od ovog sam imala nocne more 😅... Moji su stalno sa mnom u kuhinji i uvijek "pomazu" al u granicama svojih mogucnosti. I da me se krivo ne shvati, uvijek je nered naravno i kod nas (iako je odmah letam i cistim sve) i ja imam opake psihicke pripreme za takve pothvate i puuuunoooo samokontrole mi je potrebno za vrijeme takvih "aktivnosti" 🤣

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    26. Listopad 2020. 09:20

Beba ahahaha... Uvijek sam sanjala da mi djete "pomaze" u kuhinji al ovo je vec profi level. 
    M se probudila u 7.30, a stavila ju soavat u 19.30, lumpovala od 1 do 2, necu se žaliti mislila sma da ce joj raniji odlazak na spavanje poremetit buđenje al za da se pokazalo dobro. 
    Sad cekamo 10 h, iako bi ona vec sad klonula al pokusavam je drzat da se vratimo na staro drijemanje jutarnje u 10. 
    Ovo micanje sata mi je glupost svjetska, da se mene pita bilo bi stalno ljetno vrijeme. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.