ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    21. Veljača 2020. 19:48

I moja je bila puna pristica nekih tjedan do 10 dana i sve samo nestalo odjednom.. kako doslo tako i otislo..to mi je rekla i ped...oko mj dana je se to pojavilo

21. Veljača 2020. 20:13

Ja jedem sve... do pred dva tjedna su ga mucila crijeva a sad je sve ok. Sazrila su... to nema veze sa mojom prehranom

MaRe
    21. Veljača 2020. 20:25

Napisem komentar i ode mi 🙉🙈
    Mene je sisavac danas izmuzao cijelu,jede svakih sat-sat i pol...cak sam mu dvaput dala AD, ocito nam kreće skok ili mi nestaje mlijeka al opet kak god ju stisnem ima pa valjda nije do toga ..nemam pojma. Nadam se da ce sad zaspati da se više odmorim i ja i curke 🥴

- za hranu, jedem sve osim kiselog i ljutog, slatko tamanim a cak sam jedan dan malo kikirikija pojela. Gledam da kolicinski ne pretjeram u ničem nego sve pomalo...drugacije ni ne stignem.  Evo danas "doruckovala" u 3 🙈

Valkris
    21. Veljača 2020. 21:17

I moj sisavac danas svakih sat, sat i pol jede.. Cini se da i mi imamo skok... Nadam se da ne nestaje mlijeka 🤞

Simbalija
    21. Veljača 2020. 21:32

Curke, sretna nam nova tema ♥️
    Meni mala ipak zakurila od cijepljenja, sinoć u 2 ujutro. 37,7 ja prenula od straha što da radim, probala joj po preporuci pedijatra dati sirupa, rekao je  bez obzira što nije jako visoka da joj dam za bol i to sa špricom. Naravno pola je izbljucala i onda nisam znala dal da je još šopam ili što. Ujutro je bila ok i od podne sva mlitava, pospana nikakva. Cijeli dan je prespavala.
    Zna li netko stručniji što da radim ako opet zakuri na tako blesavu temp? Dajem sirup ili ne? Od koliko bi se trebala skidati? Baš mi je milo je gledati..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

21. Veljača 2020. 21:48

Simbalaja kako si mjerila temperaturu? U guzi? To ti ni nije temperatura. Iznad 38.

• mom12
    21. Veljača 2020. 22:28

Meni je ped rekla - 0.5 u guzu...i da ne dajem prije 38...mada moja je cijelo vrijeme imala 37..dakle nije imala temp

annika
    21. Veljača 2020. 22:35

simbalija 38,5 u guzi je temp i skida se. dat ćeš sirup poslije cijepljenja i ako je jako razdražljiva i plače jer je vjerovatno boli. mom je temp išla do 38 jučer ali ja sam dala sirup jer je plakao non stop, baš se vidjelo da ga muči. sa špricom ciljaš gore u nepce ili u kut skroz, tako ne mogu ispljuvati

[iimg]

Lavica27
    22. Veljača 2020. 01:21

E ja si sad razmisljam...otkad to ide sirup za bebe,zar ne idu cepici? 
    P.s.kako vi razbudite bebe za podoj udred noci? Moja nema sanse i eto sad se izdajam da joj tutnem bocu u snu... 
    Cure pristici na licu beba su najnormalnija stvar,,nema veze s vasom prehranom već njihovim ciscenjem lica. Ne dirat i tretirat,, ode to. 

MaRe
    22. Veljača 2020. 01:27

Lavica27

E ja si sad razmisljam…otkad to ide sirup za bebe,zar ne idu cepici?
    P.s.kako vi razbudite bebe za podoj udred noci? Moja nema sanse i eto sad se izdajam da joj tutnem bocu u snu…
    Cure pristici na licu beba su najnormalnija stvar,,nema veze s vasom prehranom već njihovim ciscenjem lica. Ne dirat i tretirat,, ode to.

Bas i ja gledam di su čepići..šta sam propustila 😁
    Presvucem ga prije jela i taman se dovoljno probudi da sisa..na sisi se opet ukomira tak da nemam brige dal ce zaspat nazad 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.