MalaĀ na tebe sam mislila, ne na Mom. Uvijek brkam vas dvije i Mare šĀ
Niko, 11+, ruÄak ili veÄera
Riblji Å”tapiÄi
OsliÄ, mrkva, butternut tikva, braÅ”no, amarant, maslinovo ulje.
Skuhati osliÄa, mrkvu i tikvu. OsliÄa oÄistiti od kostiju i usitniti, mrkvu i tikvu zgnjeÄiti. Smjesi od pola Å”alice osliÄa i pola Å”alice mrkve/tikve dodati cca 2 juÅ”ne žlice braÅ”na po želji. Oblikovati valjÄiÄe i valjati u amarant.
PeÄi u peÄnici na pek papiru na 200°C otprilike 10-15 min. Dok je peÄeno poÅ”kropiti maslinovim uljem i papati.
Ovo budem sutra, evo ideje. Samo cu staviti batat i krumpir umjesto mrkve i tikveš
Kopirala sam iz domacih kasica š ignorirajte Niko 11+ š znate vec mene i tehnologiju. Cudim se sama sebi kak sam uspjela ostaviti instagram tajan da nisam javno objavila da imam profil š
Kopirala sam iz domacih kasica š ignorirajte Niko 11+ š znate vec mene i tehnologiju. Cudim se sama sebi kak sam uspjela ostaviti instagram tajan da nisam javno objavila da imam profil š
Ili kao DeeDee poslala svima u imeniku š¤£š¤£š¤£š¤£
.
Ja kradem recepte iz Beba voÄa dohrane..dns je imao gulas a sutra cemo rizoto u koji cu malo currya ubacit. Dns sam kad se skuhalo njemu izgrabila a sebi posteno zasolila š¤£š¤£š¤£ gulas ne mogu jesti neslan hahaĀ
.
Vidim da dosta toga peku na kokosovom ulju..di bi tog bilo za kupit? DM? Nisam to nikad zagledala...
MareĀ ja kupujem u bio&bio. Imas i u interparu i dm-u i skoro svim ducanima. Ja vec godinama kuham vecinomna kokosovom ulju. Najbolje mi je Royal green
Mare to sam i ja pomislila š¤¦
i to dva puta š¤¦š¤£š¤£š¤£š¤£
ImaÅ” kokosovo ulje sad veÄ stvarno svugdje, od dma-, mullera do doslovno plodina, samo gledaj da nije kokosova mast jer je to u rangu margarina. ImaÅ” extra djeviÄansko ili bez mirisa, ovo drugo inaÄe ljudi koriste za peÄenje ali ja na njemu radim samo palaÄinke pa mi je skroz ok i ovo "pravo" koje koristim za slastice + 156 neprehrambenih upotrebaĀ
[/url
Mare, kokosovo ulje je znatno jeftinije u Tvornici zdrave hrane nego u ostalim ducanima. Ja tamo uvijek uzmem onu veliku staklenku. A za dm, meni je stvarno hrana tamo preskupa. Uzmem nekad ako cu probat nesto novo, al sve sto ima i u drugim ducanima kupujem drugdje.Ā
Mala. le bas sam se prepala. Moj isto stalno nesto trpa u usta. Par puta sam mu morala na silu otvarat usta...
Ja cu sutra ribu na pari s kus kusom i povrcem. A danas smo imali lecu s komadicima batata radjenim na prodisntanom luku s malo cimeta i specle sa strane. Bas je fino fino bilo. Mali je pojeo nestvarne kolicine.Ā
Mi smo usisivac isto rijetko koristili nekad davno. Svega par puta. Inace koristimo onaj najjadniji rucni aspirator koji je svima sranje, a nama super odradi. Nekak je mm skuzio fintu. Povremeno pocistimo nosic kad se napuni.Ā
Inace i ja obozavam voznju. Znala sam kao klinka sa starim ic na sastanke i cekat ga u autu samo da se provozamĀ I uzivam i sad u voznji, samo se trebam malo jos ispraksat.Ā
Btw. moj isto nista spektakularno jos ne radiĀ Ne mase, ne pokazuje prstom, ne cini se kao da kuzi koja rijec znaci sto. Rado bleji u slikovnice, ali zasad izgleda kao da samo bleji
Ā Mogu stoput pitat gdje je nesto, on zujaka. Cinilo mi se nekad da kuzi sto je lopta, sad mi se vise ne cini:) Jedino pljesce i povezuje pljesak sa rijeci 'bravo'. Toliko od njega:)Ā
MikioĀ muz je ok sad, vratio se na posao. Sreca pa radi uredski posao jer fizicki jos nije sve doslo na svoje. Npr znoj mu se pojavi i na najmanji napor. Tako da ce se jos dugo vracati na staro.
A sto se tice gusenja, meni razum tada stvarno preuzme citavo tijelo, ne znam kako to objasniti, ali mi mozak radi 10x bolje nego u klasicnim okolnostima.Ā
Hvala Ti živote, srce mi se smiješ
Ajme kad se ja sjetim koliko sam se ja sljezi nakuhala za kapanje nosiÄa. Onda je preporuka bila kapati nosiÄ korijenom sljeza, i ovog nastavka za usisavaÄ joÅ” nije bilo ovdje.Ā Taj nastavak je madjarski patent i mi mame smo za njega saznale ovdje prije 10 godina. Ja sam kupovala u madjarskoj kutije i kutije toga pa slala mamama po hrvatskoj. DilerĀ true story.Ā
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji