Evo moram i ja pohvaliti svoju svekrvu...maloo puno prica, ali to sam naucila ignorirati. Uvijek ce uskociti kad treba sa cuvanjem, ruckom, ako je sefica kod nje na cuvanju pita sta da joj napravi za jesti i tako. Kad je kod nas u stanu kako je ostavim, tako je nadjem. 🤣
-
A sto se tice voznje, ja bas volim voziti, voznja me opusta ali sefica je odlucila vristati svaki put tako da zadnje vrijeme nigdje ne idemo same i to mi bas ide na zivce. Mrzim kad moram nekog zvati da dodje po nas da bi otisle negdje. Nisam nikad volila ovisit o nekom i to mi je sad bas problem.
Moram probati uskoro sama s njom da vidim kakva ce biti, mozda bude bolje. A prije je bas bila dobra i cesto smo bile u autu i onda odjednom nece nikako. 🤦♀️
L 💛
I da...i mi imamo naljepnice i pocela sam ih skidati. Nije ih uspjela staviti jos usta ali sto je sigurno, sigurno je.
L 💛
Mala.le 🤯🤯🤷♀️🤷♀️ omg.... Svaka cast ne trebalo vise nikad nikome! Al hvala sto nas upozoris i odmah ponudis rijesenja.
Ljubomorna sam na ove mit svekrve. DeeSB ppcela sam se smijat sama sa sobom na tvoje "kako je ostavim, tako je nadjem"... Vec sam imala sliku lesa zamotanog u tepih. 🙊
Mikio aaaajme pa ja bi prosvirala... Ok mozda stavrno covjek nema kad nego sad ali da bi mu kroz zid sasula nesto bi sigurno. Sutra nama ne kuham - svadba u điru, a ona ce za dokrucak dobiti zobene, jabuku i cimet, ručak ranije nego inace teleca juha sa povrcem, teletina sitno narezuckana skarama za meso, povrce naribano i kus-kus, a s nama na svadbu ide jogurt i za kasnije pir sa AD i onaj frape bio vocni iz mullera. 🤷♀️ Svega pomalo.
E vec kad smo kod jogurta jeste probale dat probiotik neki? M nije kakala dan i pol i bas se naprezala. Pa joj dala, i super joj pomogao vrlo brzo. Tako da one dane kad jede hranu koja je zatvara dobi za međuobrok fortiu jogurt. Jedino se malo mucimo za ga popit neznam dal se moze i njega dat na neku bocu 🤔🤔
Red fox nadam se da ce uskoro biti bolje. Ne mogu ni zamislit kako place za usisavac. Moram priznat da nas za usisavanje nosa dpasava onaj aspirator na baterije... Blazeni izum!
Uh bome kaoticne svekrve. Uzas!!!
Moja je isto dobra🙃
Nazalost, na cuvanju je bila samo kod moje mame 2-3 puta kad odem u Ri, a to u Zgu nam ju nije jos nitko cuvao.
Slavimo godisnjicu 5.11 pa cemo ju Zg baki ostaviti(inace puuno radi pa ju ne stize cuvati), bas me zanima kako ce to proci😂
.
Ja jaje nikako da dam, stalno odgađam🙄🙄
Kupila sam joj heljdu, stavila na namakanje i sutra ce papati😎
.
Sto se tice voznje, ni ja ne vozim😐 i bas mi je krivo, i zao.. al rekla sam da cu platit par sati i odvoziti, nisam polozila tu pa me strah. Ovdje se luđački vozi.
A volim voziti i uzivam, vidim se za volanom al straaah!
.
Narucila sam par stvarcica sa H&M-a, sutra mi dolazi jeiii😍😍 divnih stvaricica ima.
Ne namačem ništa, osim slanutka 😁
Vozit volim jako i valjda znam ali isto naprimjer u Zagrebu nisam nikad vozila 🤣 i ona se voli vozit i mirna je u vožnji, često zaspi. Ne sjedi nitko s njom iza već dugo. Zadnja dva tjedna mi je na prednjem sicu pa si pričamo svašta.
Na sveki se neću žalit nikad više. Kvoca ali je super kad se isključiš.
Aspirator baterijski 0 bodova kod nas.
[/url
Kakav probiotik...danas sam ga triput presvlacila i jednom kupala jer je 💩💩💩 bilo do pola leđa 🤣🤣 Blazeni bili zubi xD
Jadnicak je od 5-7 proveo na meni sav cmizdrav i kao "spava mi se al mi se ne spava"...napokon ga u 7 spremila za spavanje, dala sirupa i bocu te stavila u krevet...ma da...frajer živnuo i stao se penjati po kreveticu i brbljati...nista donijela ga u dnevni di se igrao do nekih 8:15 i onda posustao i zaspao kako sam ga a spustila.
.
Mala.le svaka cast na sabranosti...moj je neki dan neki komad selotjepa od nekud izvukao..i isto nece zinuti..jedva sam mu iščupala.
.
Mene ga strah sad samo ostaviti u kreveticu ko inace za ovo nocno spavanje da se ne popne po stranici i padne...dns sam maknula sve iz krevetica..i ogradicu i sve...ima samo deke.
meni je najbolje kako oni ne daju da im to iščupaš iz usta, moj se bori i bježi a jako voli metlu i mrvice/prašinu koje skupim i dok ja napravim par koraka da uzmem smetnjak on se brzo zaleti prema tome. a bitno da ne plješće i ne maše pa-pa a za ovo sve fino sračuna i vreba priliku
LoSa jel previše soli u abc siru za njih?
[iimg]
Mala.le 🤯🤯🤷♀️🤷♀️ omg…. Svaka cast ne trebalo vise nikad nikome! Al hvala sto nas upozoris i odmah ponudis rijesenja.
Ljubomorna sam na ove mit svekrve. DeeSB ppcela sam se smijat sama sa sobom na tvoje "kako je ostavim, tako je nadjem"… Vec sam imala sliku lesa zamotanog u tepih. 🙊
Mikio aaaajme pa ja bi prosvirala… Ok mozda stavrno covjek nema kad nego sad ali da bi mu kroz zid sasula nesto bi sigurno. Sutra nama ne kuham - svadba u điru, a ona ce za dokrucak dobiti zobene, jabuku i cimet, ručak ranije nego inace teleca juha sa povrcem, teletina sitno narezuckana skarama za meso, povrce naribano i kus-kus, a s nama na svadbu ide jogurt i za kasnije pir sa AD i onaj frape bio vocni iz mullera. 🤷♀️ Svega pomalo.
E vec kad smo kod jogurta jeste probale dat probiotik neki? M nije kakala dan i pol i bas se naprezala. Pa joj dala, i super joj pomogao vrlo brzo. Tako da one dane kad jede hranu koja je zatvara dobi za međuobrok fortiu jogurt. Jedino se malo mucimo za ga popit neznam dal se moze i njega dat na neku bocu 🤔🤔
Hahahaahaha....nisam joj nista napravila (bar za sada). Mislim sjedi na istom mjestu ako sefica spava, ni kavu si nece sama napraviti, samo nekad uzme casu vode. Doduse, imamo jedan mali tepih pa ne bi ni stala 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Ni ja ne dajem probiotike, i bez njih sasvim dovoljno kaka. 🙈😂
L 💛
Losa procitala sam po clancima na webu i svuda pise namakanje min. 8h prije kuhanja 🙄 mislim meni je to ono.. al ne kuzim se, pa ajde.
Navodno zbog fitinske kiseline, ona se veže za minerale u našem tijelu i transformira ih u fitate a oni inhibiraju tjelesnu sposobnost da apsorbira te nutrijente. Pogotovo sprječava apsorpciju kalcija, kopra, željeza, magnezija i cinka.
Sortiraj odgovore
Najstariji