ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    22. Listopad 2020. 21:36

Red kad su tako šmrkavi obično ni neće jesti. Njima to jako smeta

[iimg]

• mom12
    22. Listopad 2020. 22:00

Ja vozim i volim vozit...al nemam bas neku potrebu...zivim u centru grada...jedino da idem u neki shoping centar...mi.imamo 2 auta al muzevo mi je preveliko pa ga bas i ne vozim...malu cesto vozim naprijed kad sam sama sa njom...a kad idemo sa muzem onda sam vecinom sa njom nazad...
    Sveki prema A je super ali imam osjecaj da meni stalno radi inat ne osjecaj nego je tako...i to me zivcira i stvara u meni negativnu energiju i osjecaje i nemogu protiv toga..namjerno hoce trpat maloj sok ili keksolino..i tako te neke gluposti..al sljedeci put cu na to stavit tocku...ako joj ne pase nek ne dolazi kod nas i bok..

Damnarexx 🌺
    22. Listopad 2020. 22:02

LoSa

Da je ta pricaDamnarexx o fitinskoj no to moze naskoditi ako bas samo takve zitarice jedes svakodnevno uz svaki obrok u velikim kolicinama. Ovako nisam sigurna… Ne znam jel ikad itko u razvijenim zemljama obolio od deficita ovih minerala zbog fitinske. Mozda jest no ja nisam za to cula.
    https://www.healthline.com/nutrition/phytic-acid-101
    mala nisam komentiralano bas me tvoj post prepao. Nađu i ubace u usta nevjerojatne stvari.
    Annika ne znamkoliko tocno soli ima abc sir no i ako ima puno na 100 g njega se jede malo po obroku tako da nije neka velika greska. Moja pedica mi je jos sa 9 mj rekla da mu mogu dat namazni sir ili pekmez na kruhu da jede i da kravlje mlijeko pije

Ne znam, ne kuzim se pa sam napravila kako je pisalo.

Grizli
    22. Listopad 2020. 22:19

Aaa ja pak obozavam voziti po Zg, autocesta... Ne volim tj nervira me laganini voznja po seoskim putevima. Jedva cekam da idemo nekud da vozim.
    Losa, DeeDee pa koje te imate baterijske da vam se valjaju? Moj bas super joj povuce, bar koliko sam skuzila do sad s time da nikad nije bio joj nosic skorz zastopan. Al uzvuce van svega. Bo...
    Heljdu dajem iskljucivo one pahuljice iz DM-a jer full brzo se spreme i bas su fine. Ovo drugo neznam dal se namace. 

Grizli
    22. Listopad 2020. 22:19

DeeDee losa... Ne valjaju... Krivo ispalo se valjaju. 

DeeDee
    22. Listopad 2020. 22:25

Ja volim autoceste ali ne volim prestrojavanje u sto traka i tramvaje koji me love 🤣🤣
    Neki living lab?, iskreno samo jednom sam probala i nije ništa izlazilo pa nisam više ni pokušavala jer nam nije trebalo🤷

[/url

mrgud_zg
    22. Listopad 2020. 22:34

mala ajme koja prica. ja bi se vjerojatno skamenila od straha. svaka ti cast
    kaj vi cesto usisavate nos bebama? ja taj apirator svake prijestupne, a usisavac smo koristili svega 1 put jso kad je bio mali. moj nekak nikad nije ni prehladen ni bolestan. ono jedan dan na moru ga je bilo malo satralo al to je proslo u 1 dan,.. valjda imam srece 
    mi imali super dan. i onda navecer nije nikak htio zaspat, izludila sam  i onda se za sat vremena probudio u placu  jel se ikad vasi tak bude?
    ja isto obozavam vozit, moj tati je voznja profesija tak da sam ja odrasla u autu. naucio me rano i inace puno vozim, rekla bih ravnopravno s mm. al imamo samo 1 auto a njemu treba za doc posao tak da sam se sad prilagodila, kaj cu
    e moj se poceo sve vise pustat. sad ce tek bit padanja  a tak mi je bila dobra ova faza hodanja uz namjestaj... 
    annika al zato ni moj jos ni ne pljesce ni ne mase nit pokazuje prstom 

MaRe
    22. Listopad 2020. 22:37

https://www.glas-slavonije.hr/446354/3/Jaslicari-iz-Maka-preko-noci-ostali-bez-odgojiteljica-Grad-i-dalje-ne-zaposljava?fbclid=IwAR0MwMij71GLMMyrrBr2xPffbhC73lUIQVeI92KiFUz20LIcNTNZ7u1nzNI
    .
    Blago nama s našom državom...gade mi se...

DeeDee
    22. Listopad 2020. 22:44

I Vita je samo jednom bila bolesna i taj tjedan smo stalno usisavali 2-3 puta dnevno, a sad možda jednom u dva tjedna, ma i to sam puno rekla.. nekad ako baš plače joj se ful napuni nos i baš ne može disati pa mi je bude žao, iako bi se vjerojatno kroz neko vrijeme samo ispraznilo. 

[/url

Red Fox
    22. Listopad 2020. 22:52

Mrgud mi smo tu i tamo usisavali kad je bio jako mali, uopce se ne sjecam zasto 🤦🏼‍♀️ Sad nakon 100 godina jer je bas bio jako prehladen. Znaci bolje da niste to vidjeli, jos sam uzela i onaj sterimar za bebe, mislim da smo mu slucajno spricnuli u celo jednom. Danas je nos super, skoro uopce ne curi. Ja sam mu uspjela na taj aspirator na usta malo izvuc, kao igrali smo se pa je on stavio meni na nos pa ja njemu, pa smo miki mausu kao usisavali i cak je proslo bez suza. Al nisam uspjela puno.
    Ja sutra nama kuham oslic ala bakalar pa budem njemu samo odvojila, mozda mu napravim neki fasiranac od smjese da moze sam jesti. A za jutro mi je ostalo malo lino kasice od banane i breskve pa budem skuhala griz i u to umjesala.
    Mom svaka cast na reakciji, ja ne znam jel bi se snasla.
    Kad smo kod redoslijeda rasta zubi, moj je dobio donje jedinice istovremeno, gore su jedinice i dvojke izasle istovremeno i sad donja dvojka izlazi sama, ovu drugu jos ne vidim.
    Annika nadam se da nema apetita zbog te prehlade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.