Oh annika cim procitam da ima i gorih odmah mi moja ispadne macji kasalj iako tko zna mozda bi si i robu posudila al kbg ja sam s, a ona 4xl. Obzirom da obecaje drugima nase stvari i nudi na posudbu (odjeću od M recimo necakinji i tqko to)...
Ja sam isto primjetila da M je zahtjevnija u autu kad sam ja iza s njom. Kad nitko ne sjedi s njom ona se zabavlja sama i to je to.
Lavice neki dan sam i ja pokusala tu tehniku eeeevooo nassss... Isto nula bodova. Ja ti jos dugujem #🍾 za ideje... A ovo mi preludo za padanje 😁
Meni srecom M cesto pozira pa imamo i puno lijepih slika. 😍
Mare odoh nac to na ig...
Jako sam si sad ponosna na ladice sto su opet kako teeba slozene
Zaboracila napisat Mikio ako ih upoznamo mozda dobimo annika sveki... 🤨😳🤯...
Petra uf tesko mi citat a kamo li sve to da sam teglila ko ti
Petra, to se i nama desilo sa starim autom. Kompjutor motora je u pitanju bio, odnosno software. Bili smo u par servisa i nitko nije znao to rijesit. Nakon par mjeseci ga HAKom odbacili do sesveta u jedan servis koji je uspio. Al imali smo ful rijetki model, neki sportski opel, pa je i to bio jedan od razloga da nitko nije mogao sredit stvar.
.
Mare, ne znam sto je naumio al mislim da ce mu on to stavljat vec sad Provjerit cu jos jel ima veze s ravnotezom ili ne znam koji bi razlog bio zasto mladje bebe ne smiju to imat.
Mikio mislila sam da se podrazumijeva da su to feste za odrasle 🤣🤣🤣🤣... Inace 6-ero djece na nas troje...jbg, odmah smo odustali i prepustili se 😅😅😅
Probat cu pronac slikicu dvorista pa stavim da vidite kaj prolazim svaki put kad idem nekam s njima 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Zarica tnx, nadam se da je nekaj bezazleno ovdje iako, auto je star (nismo fakat imali vise para sada a trebao nam auto sa 7 sjedala), jos je i chrysler 🙄
Bila u Pepcu sad da vidim za bozicne veste. Ima ona jedna preslatka na sobove koji se smiju, al ostalo jos par. Najmanji broj 86. Kud je vec to pokupovano S HMom nisam nesto zadovoljna.
Nisam dala svojima da mi prckaju po ormarima ni kad smo zivili svi u istoj kuci
Inace moja svekrva je predobra zenica. Ima nekih iritantnih osobina, ali u sustini je tak plaha da me nekad naljuti cinjenica da ne mogu nista prigovorit jer bi se rastuzila zauvijek valjda. Kad me nazivcira sjetim se da malog voli najvise na svijetu, a i on nju obozava. Sav se razveseli i poblentavi kad ju vidi:)
E, zene, kaj ste ono pricale... Jel potopim proso ili ne? Ako da, na koliko dugo ga potapam?
Petra cure su medene 🥰
I svi ostali bebaci na instagramu 😊
Mi smo dobili tu pcelu za glavu na posudbu od frendice, poludio je kad smo mu stavili i htio skinuti s leda 😂 ne znam, moj je kratko vrijeme padao i zabijao se s glavom, sad skoro nikad, uvijek se doceka na guzicu. Vratili smo na kraju pcelicu.
Danas opet nista od jela, ujutro nije htio zinuti. Nos je puno bolje al da vi vidite kad mu idemo usisavati 🤦🏼♀️ Bas mi ga je zao kolko vristi.
Kaj se tice voznje, ja imam vozacku, al ne vozim. Ja sam se oduvijek osjecala ko da nisam za to i nisam imala neku zelju. Polozila sam jer sam mislila da ce mi pomoci u trazenju posla.
Svekrve... smijesno mi je, al vjerujem da vama nije. Annika ,tante aus DE umrla sam od smijeha 🤣😂🤣😂
Lavica zaboravila sam jucer, sretan mjesecdan 🤗
Moja je sveki kao i od Zarica tako da nisam nista pisala, nemam stvarno tih problema.
Ali zato sam se ispraksirala u vadjenju raznih predmeta iz usta svog malog🙈
Nakon folije nedavno je imao jos nekih mrvica, aj to se lako rijesi,al danas je bilo bas napeto.
Probudio se a ja sam njemu prije nego se rodio sredila sobu i polijepila na zid naljepnice s alija.
On je sad narastao i moze ustat i odlijepit to,dosli smo do tog stadija.
I mozda je tako minut bio budan, ja k njemu u sobu i vidim da zvace. Odmah sam znala sta je.
Al ne da otvorit usta🙈
A nedavno sam slusala kako su opcenito te ljepljive stvari najopasnije jer se doslovno mogu zalijepiti u dusniku i amen...
Onda sam ga okrenula na stomak i ja legla na pod da mu budem ispod i cekala da zakaslje, pocelo ga gusit..
I u pravi tren pincetnim hvatom izvadila naljepnicu. Bila je zaljepljena za nepce, velicine pola njegove sake.
Ovo cisto ako vam bude nekad potrebno da znate, ja sam vec iskusna🙄
Naravno da su nakon toga naljepnice dignute, pas mater🤨
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji