A jeste se raspisale jutros 😂
Sinoc nisam uopce vjerovala da ce pustit link inace bi nadodala hrpu smajlica 🙈😈 kak forum nekad iznenadi 🤪
Bravo bravo za svu djecu, da ne imenujem sigurno cu nekog zaboravit, puzanje posjedanje mrak! 🥳🥳
Petra ne znam koja je ono na slici na ig al preeeee 🥰
Ja stvarno imam super sveki 😁 evo da malo i pohvalim nakon ovih vasih hc prica 🙈 jutros joj odvela malog i ostavila 2 sata, dala mu i dorucak. Cak sam sad otisla s malim bacit gjir da ospava pa cu se vratit na rucak 😂. Digla sam se danas sat vremena prije malog i to mi je super, bas se dobro osjecam, morat cu to pocet prakticirat cesce. U zadnje vrijeme spavam do kad i on jer su noci uzasne i kronicno sam mrtva umorna 🙈😂
Kod nas druga donja jedinica izgleda da bi mogla brzooo. Jucer ga je uzasno boljelo. A on isto povremeno bude cendrav. Najcesce se na mene penje kad sam u kuhinji klasika
Zarice deal 👍 ako se do 1.rockasa okupimo za kavu smatrat cu to uspjehom 🥳. Dogovorit cemo ko ti je blize za akupit a kod koga na kavu 😉
Pa da bacimo neko natjecanje s nagradom ja bih pbijedila bez problema. Kužim da vas živciraju ali vjerujte da mojoj nema premca samo što mi se ne da pisati ali ako želite da vas tješim kad vas izlude ja ću uvijek ubaciti jednu slatku anegdotu s njom/ njima da vam bude lakše
[iimg]
Lavice, ja ne vjerujem
Mrgud, deal:)
Mikio, meni se cini cak da je mali bokji sad kad vise nisam iza s njim. Na pocetku je negodovao, sad se vec lagano navikava. I zaboravila sam pisat da spojimo mob u autu pa pustimo njegove pjesmice. Bas upali to.
Lavice, pokazala mom muzu, kaze da je odmah narucio a pise da je od godine dana:)
Bože ja bi trebala imati neku naknadu od alija za influensanje po forumu🤣
Annika računam da su normalni ak ste ih vi birale🤣 Samo nabacuj priče, meni je zabavno🤭🤭
Mikio ja se vozim solo s malim barem 4x u tjednu po pola sata kad idem na trening. Dere se on ja pjevam🤣 Kad se guši u slini ponavljam eeeevo nas,stiiigli smo,naravno da je efekt nula🙈
Mrgud i ja sam skuzila kad ustanem prije djece da ono obavim cuda🎉
Aaa.. Hvala Mrgud to je Vesna... Meni isto bas predobro ispalo... A faca je definitivno najbolji opis njenog karaktera 🤣
Sto se voznje tice, jbg, meni pod normalno da sam solo s njima u autu tak da ni ne razmisljam vise o tome... Evo taman se vratila s njih troje iz grada. Otislido Kauflanda po par stvarcica... 🙄... 3 puta sam iznosila stvari iz auta... S tim da njih troje odjednom furam do kuce... Ne itajte me kako, ruje ne osjecam... Ligamenti desnog lakta su mi u k...vec danima 🙈
A kao tresnnica na slagu danas... Krepao mi brzinomjer i pokazatelj broja okretaja... #livingontheedge #gowiththeflow 🙈
E da i Mikio zaboravih... Rockas prosao super... Malo se podruzili klinci, pojeli tortu, mi kavu, pelin, gemist i super 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Hahahaha Annika tvoja je pobijedila....ma da je od Mikio teška konkurencija
Zarice vjerujem da im poslije godine ne treba to kao sad....ja bi svome sa sve četri strane mogla to stavit hahahah Samo se negdje lupa ajd manje pada (osim iz hranilice ) al ovak se ustabilio dosta.
.
Evo sad opet show prije spavanja...kontam da će mi susjedi zvati socijalnu koliko vrišti tih 5-10 min prije spavanja..
.
Lavice mali je zakon...i tak slatko puza. A s ovim Allie i Wishom mi vadite mast...ja ne mogu ništa naručiti pošto se dugo čeka a ne znam na kojoj ću adresi bit kad stigne
.
Sad sam se sjetila...vi koje ste organizacijski frikovi...pogledajte na IG ili Netflixu The Home Edit...predobro sve organiziraju i poslažu...dobila sam ideje za ormar a pogotovo špajz čim se preselimo hhh
Vidila sam slike...preslatke su mi obe...😇😇😇
Ja svoju neznam jel imam jednu lijepu sliku dinse smije...kad je slikam uvijek mutno ispadne .kad se smije uvijek skace ili mrda glavom...nezz kako da opisem..jedino kad je ozbiljna mozes je slikat...😅😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji