Evo prijavljujem vaganje… 2580 i 2590…znaci 210 i 220 grama u tjedan dana su dobile. Patronazna zadovoljna.
Odlično, bravo cure, sve tri 💪
[/url
RedFox, hvala na ideji za setnju u nosiljci :) Jucer smo prvi puta bili (frendica mi posudila Bondolino) skupa sa psom !!
Kako podizete bebu na rame? Mi ga uzmemo ispod pazuha s tim da dlanovima drzimo vrat i glavicu, ali strah me da to nije dobro, a opet, ne znam kako bih ga drugacije podigla... Dok je bio mali sam mogla i dok mu pridrzavam glavicu i leđa i naslonim njegovo lice sebi na lice pa polako na rame, ali sad ima sigurno blizu 6kg i 60cm pa ne mogu vise tako :(
Sto se tice vjezbi za bebe mi radimo svaki dan jer je to preporuka za sve bebe koje su bile na neonatologiji, bez obzira zbog cega. Radimo dok lezi na leđima, rukice u vis, razrucenje pa uz tijelo, nogice bicikl, pa ona zaba i sirenje kukova, pa na lijevi bok gdje desnim dlanom dira desno bedro, naravno ja upravljam njegovom rukicom :D malo na trbuh koju minutu i to je to. Drugih vjezbi koje su nam pokazali se ne mogu sjetiti, ako ih uopce ima vise....
Lorena, ne obaziri se. Nikad cula da nebi smjela dojiti.
Petra, super za curke :)
Taani, ja sam prije mogla tako kako opisujes ali sada kada je tezi kod ovakvog dizanja se tijelo izvije u luk. Ja se trudim vrat i guzu drzat sto bolje pa ga talo prislonit mada je i meni vec stvarno tezak, cca 5,5. Nekad ga dignem onak u kolijevku pa iz toga polozaja prebacim na rame. Bude mi malo lakse tako u dva koraka.
Inace ja proucavam nosiljke vec neko vrijeme i odlucila se za Ergobaby omni 360 cool air mesh. Jel ima koja? Vazno mi je da je dobra za ledja a za nju sam dobila najbolje preporuke sto se toga tice.
Zarica da do 7 mj imala, po 2 dana kao i inače, onak neš bezveze, a danas ovo baš užas, dva puta prošlo sve na hlače 😓 ovo moje čudo odbija sisu još uvijek. 😫
PetraB svska ti čast, ja sama sa malim znam ispaliti, što da sam blizance kao ti!?
Samojed 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Mi imamo dvoja kolica maxi cosi neka 4 u 1, i mutsy nio, oboja su glomazna zbog ovih korpi i kojima se bebač sad vozi.. Sportska sjedala su mi ok, na mutsy mogu namontirati maxi cosi jaje. A što se auta tiče, opel astra sportska, troja vrata ubi Bože, dok se ubagamo sa malim.
Lorena bapske price. A i ti luda sta im govoris takve stvari kad znas kakvi su.
Samojed drzim fige!!
Petra ja bila ipak kod pedice. Nije nista na plucima,njena teorija je da ima malu virozicu od sestre i da mu je kasalj od refluksa (odnosno bljucanja) jer uglavnom kaslje povezano nakon hranjenja odnosno bljucanja. Joj smiruje me kad citam da je i vasima isto ibsa kakanjem i kasljanjem, prehladom...ja sve pripisujem simptomima ove glupe bolesti na kojh se trebamo testirati pa sam jedan dan chill drugi u panici i u krug. I da dodjemo u cetvrtak bris grla nosa za svaki slucaj.
Thinkpink drago mi je da ti je ok!
P.s. cure koje izvlace usisavacem rekla mi pedica da smijem jedno dnevno(a ja budala svaka tri sata) jer im je jos srednje uho u razvoju a to steti i da koristim usni ili onaj rucni za smrkljice na vakum sta je kao loptica bijela pa nastavak u nos(imam rucni,nisam presretna al ajde).
Bravo za kilazu petra!
Ne znam dal je vrijeme ili sta al izmori me ovo dijete danas...od 5 ujutro nije spavao...cijeli dan se izmjenjuje red jela, bljuckanja, vesele igre i histericnog placa...ciiiijeeeli dan..doslo mi da kroz prozor iskocim 🙄
Sisu od podneva nece ni vidjet..uhvati ju i stane vristati kao da ga opekla..uspjela se jednom izdojit i dvaput je dohranu dobio xD Ne moze oci drzati otvorene al nista od spavanja 🤪🤪 sad ga tajo drzi dok sam ja napokon jela i malo kucu sredila.
.
Meni su kolica super..samo sto mi ih tesko odjednom odnijeti dolje s kosarom pa moram na dvaput ici.
.
Taanii tako i ja svoga dizem i vjezbamo dok se presvlacimo..voli se presvlacit..kao lutku da imam bude miran 😊
Lavice super da nije nista..al eto kad pusemo i na hladno.
Petra bravo za curke a i za mamu. 🙂
Samojed drzim fige da malac izađe čim prije 🤞🤞
Jos sam nesto htjela komentirati al ova moja kaša nista nije upamtila xD
Taani ja ga dizem preko bokapo handlingu.
Lorena ne kuzim zasto uopce nekom govoris da si dobila mengu.posebno nekom tko u babske price vjeruje. Nedavno sam skuzila da jos postoje zene koje ne peru kosu za vrijeme perioda
Moj kaslje isto nakon jela kad mu ide nabljuckanje pane ispljune nego mu u grlu stane. Mi nos usisivacem 1-2× tjedno procistimo. S onim rucnim ili elektricnim nista ne mogu izvuci.
Losa rekla samo mami, ona baki.. Užas, poludit ću! Evo moje čudo pocuclalo bocu i zaspao već
Sortiraj odgovore
Najstariji