Losa moja kcer ti je imala problem s punim mjesecom do nedavno,nikako spavat.
Petra i kod nas opsadno stanje a upola nas je manje… Kcer kasljala grozno pa se stalno budila pa ja malo njoj malo njemu jer samo mene hoce, pa se on pobljuca ali fest,pa mu smrklje usisaj,pa se pokenja, pa mene i sve oko sebe i mene popisa cim sam ga razmotala. Dakle u pola 1 budni i u pola 3 nakon svega na spavanje. I svane divno jutro,kcer ima temp…luuuda sam uglavnom,morala sam to iz sebe izbacit.Lavice suosjecam draga 😔 Dakle mrzim takve dane/noci. Nadam se da ce mala lavica brzo ozdravit. A sto se bljucanja tice, samo od jucerasnjeg presvlacenja njih, sebe, zbljuvanih tetri imam punu masinu 🙈… I isto tak taman presvucem, krece jelo i pocnu kenjat 🤦🏻♀️.
Zarice curke se jako izvijaju unazad, cak i kad spavaju, spavaju tak da im glava maltene guzicu dodiruju. Jos u bolnici sam primijetila da vec dizu glavu kad ih drzim na ramenu i meni je to odmah bio znak za alarm. Patronazna je potvrdila da se radi o hipertonusu, no da je to kod blizanaca vrlo cesto i da se do navrsenih mjesec dana to moze i povuc. Bitan je baby handling tj pravilno drzanje. Al ja imam problem sto imam uzasno duge ruke a one su sitne i ne mogu ih pravilno primit. Morat cu do doma zdravlja u savjetovaliste, dolazi i fizijatar pa cu vidjeti.
Petra kolko su teske cure, nisam to pohvatala?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mi se tek sad probudili, tj. ja 😮
Ona se meškolji već neko vrijeme ali joj uvijek samo vratim dudu u usta u polusnu i nastavi spavat jadna. Da li je moguće da pregladni tako ili bi ipak dala do znanja da je gladna? Sve si mislim da se možda trebamo vratiti na češće hranjenje, bar da svaka 4 sata jede, ne znam. Brine me da li je premala (6tjedana) za ovolike pauze. Znači npr. noćas, jela je u 19i30, pa u 01:00, pa u 05i30 i sad će u 10:00. Ona se i dalje budi na manje više iste razmake kao prije, ali joj dam dudu, kao da kupim još 15 minuta, pol sata sna, a ona nastavi spavat još dva sata 🤔🤔
[/url
Petrasvaka ti cast! Ja se borim s dojenjem 1, a ti imas 2. I jos 2 starijih. Imat ces prica za unucad😉😂👌
Lavicedrzim fige da nije nis, super da su te tjesili bar malo 👍
Mikio bravo za kukove👌
Cure kakvu su reakciju imali vasi na cijepljenje? Moj bas u fazama. Red smijeha red suza. I na cici bio svakih sat vremena. Fala bogu da je proso strajk ne znam kak bi inace prezivjeli. Nema temperaturu sto je najbitnije al ima napadaje placa, i to bas vristanje, inace ne place tak is cistog mira 😣 bas mi ga je zao. Sad je uspio 2 sata odspavat pa se nadam da ce bit bolje kad se probudi..
Moja je plakala samo kad su je pikali, ostatak dana je bila ok (pikali je oko 14h) i spavala, ali zato je preko noći dobila temp i cijeli idući dan je bila jako malaksala s temp 38..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Moja po prvi put odrapila od 21 do 4 i pol i onda se budila na 6 i pol i sad i 9. Prespana sam 🙈🙈
DeeDee ja je ne bih hranila češće ako ne traži ako dobila na kilaži. Jedino da ne napreduje i da nema dovoljno popiškanih pelena.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Dobro jutro 😊
Lavica i Petra cure ja se vama divim, jedva se snalazim s jednim 🤦🏼♀️ Nemrem si ni zamisliti da imam jos jedno ili dvoje. Bas smo muz i ja pricali nedavno da ja nisam vise tak sigurna da bi dvoje kad jedva hendlam jednog 😂 al mi se cini da sto vrijeme vise prolazi to mi sve bolje ide.
Netko je jucer pitao za biogaia kapi, ja sam isto istrazivala do kad davati pa nisam nis pametno nasla. Ja sam nekak mislila do godine dana? Kaj vi mislite?
DeeDee mene ti isto nekad muci da nije gladan, al ja sam npr skuzila da su mu pelene manje mokre po noci pa sam pojacala dohranu. Procjeni kolko su teske pelene, ak je sve ok i ak dobiva na tezini ja mislim da nije gladna.
Jel vi radite kakve vjezbe s bebama? Ja ga stavljam na trbuh, pa ga podignem u sjedeci polozaj na par sekundi i s nozicama kao vozimo bicikl. Spremam se u dom zdravlja na te vjezbe za bebe, a sad jos bas ne bi zbog gripe i corone 🤦🏼♀️
Piba jako mi je drago kaj je i kod vas faza strajka zavrsena. Mene nazval patronazna (jer sam u petak zvala ono za grupu dojenja pa nje nije bilo) pa da me cuje kak je sad i kaze ona da to nije uopce rijetko, da ko zna kaj tim malim bebama dode u glavu. Da treba sam pazit na cice i da ih sve prode ta faza.
Mare pridruzujem se klubu nemajki koje gurnu dudu. Desilo mi se nekoliko puta. Pogledam na sat imam osjecaj da sam samo trepnula a oko proslo sat vremena
Deedee sto se tice boli u cicama. Ja ovo kad sam se izdajala mislim da sam navukla vise mlijeka i zadniih dana mi hoce cice eksplodirat. A uopce ne kuzim. Kad pojede bocicu od stodvadeset izgleda da hoce jos, a ocito na cici ne pojede tolko kad ostanu pune. Ne znam. A o boli u bradavicama da ne pricam. Nakon pet dana pauze, ko da tek krecemo dojit ispocetka
Jutro curke!
Lavice nadam se da je jednodnevna temp.i da ce proci bar do veceras ako ne i prije🍀❤ Uglavnom sve ok za sad, moram se pikat jos dokraja tjedna i prekidam s th., pa ponovno na kontrolu za 2mj. Uglavnom, hematologica mi prvo cestitala na curki, a kasnije se divila na hrabrosti i poslozenosti u glavi nakon svega kaj smo prosli. Na kraju je i ona imala suzne oci🥺
Mikio ovo s 🧠 je uzas živi. Meni je moj rekao da ce mi pocet pisat sve kaj mi kaze, jer kad mi jednu stvar ponavlja nekoliko puta, kaze da ima osjecaj da ga zajebavam.
Za sad ne prijavljujem nikakve promjene ni na vrijeme, ni na puni mjesec.
Ali zato prijavljujem, ne znam dal je to slučajnost ili ne, jutros sam se izdojila 30ak ml vise iz svake (.Y.) nakon noci odjevene samo u pidami, bez sportskog topica i grudnjaka. Sad dal se cicke pune brze i ravnomjernije bez da ih ista steze, nemam pojma🤷🏻♀️ Bas cu pratit
I pocela sam davati iskljucivo samo izdojeno mlijeko i vidim da ima pomaka sto se tice bljuckanja u mlazovima. Na sisi se samo preždere i to jos na brzinu posiše, dok je na bocici dozirano kolko tolko. Meni bi lose sjelo da tak halapljivo jedem a di nece njoj...🤦🏻♀️
Simbalija, red.. zadnji put se vagala kod pedijatrice s mjesec dana, nazvat ću malo patronažnu da je dođe izvagati da vidim na čemu smo. Bilo bi idealni kad bi mogle ovako nastaviti. Preko dana ima jednu do četiri pokakane i svaku popišanu pelenu, ali sad kad kažeš, kao da su noćne manje popišane da, iako još nikad nije bila suha..
[/url
Jutro cure
Lavice da malena ozdravi
Petra ja kad citam ovo tvoje pokušavam zamisliti u glavi kako to izgleda i stvarno ti se divim inače od uvijek sam priželjkivala blizance to je meni tako vrh pogotovo kad vidim ona kolica blizanaca ma rastopim se al bgm to je jedan veliki izazov ja kad sam tek došla kući sa malcem ma nisam stizala ništa a mogu mislit sa dvoje ❤️
Deedee ona da ne gladna vrištala bi kad skontam da ne izlazi mlijeko iz cuce tako da ja to ništa ne bi mijenjala 😄
Mrgud i Piba super za prestanak štrajka
Eh cure moj malac je stabilan jučer sam trebala pričati sa doktorom al kao neka dezura bila ne znam zbog čega ponedjeljkom dezura i ugl danas u jedan trebam da se čujem sa doktorom jedva čekam nadam se da će mi reći kad bi malac trebao izaći i nadam se da je u što skorije vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji