ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    10. Ožujak 2020. 16:09

Samojed svu srecu zelim! ✨🤞💕
    Mrgud slazem se za bazu, isofix je super stvar..samo klik klik😁 bome mali autic imate, al bitno da stanete 😁
    DeeDee bolje ista nego nista..treba malo zraka udahnuti😊 ti si okolica Ri jelda? Ili Grizli..ja vas dve mjesam😂 Rijeka i Pula.

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 16:13

DeeDee

Simbalija, red.. zadnji put se vagala kod pedijatrice s mjesec dana, nazvat ću malo patronažnu da je dođe izvagati da vidim na čemu smo. Bilo bi idealni kad bi mogle ovako nastaviti. Preko dana ima jednu do četiri pokakane i svaku popišanu pelenu, ali sad kad kažeš, kao da su noćne manje popišane da, iako još nikad nije bila suha..

Ako se bebi daje duda kad je gladna to joj moze poremetiti prehranu u smislu da ne trazi cicu uvijek kad je gladna vec joj je duda dovoljna. Zbuni je dudanje bez da je svijesna. Ako kazes da zapravo nije ni gladna to je drugo:) 

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 16:25

Red, nesi se konzultirala s nekim u vezi sjedeceg polozajja? To im je velki pritisak za njihovu kraljeznicu
    Petra, nama se isto sav izvijao cca prva 3 tjedna. Glava i noge istovremeno. To je otislo al ovo gledanje unazad sve gore kak je jaci.
    Damnarex, ja bila prestala krvarit cca bas do pregleda nakon 6 tj. Otisla na pregled, napravili papu i od tada opet svaki dan. Uzas.

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 16:30

Znaci ja sam bila tolko umorna a on plakao da sam mu izvadila da cicku da radi s njom kaj oce i legla i zaspala od 2 i pol do 4. On malo cicao, malo spavao tu se stalno malo meskoljio. Uopce nez jel plakao od gladi ili od puke dosade, svakako mu nije bilo vrijeme za jest 🙊

Lavice, za tak slajm. Nas ga kaslje vec mnesec dana valjda. Ujutro jace prek dana se smiruje. Isli i kod pedice. Reklato od mlijeks i prepisals aqua maris. Cak nam je rekla da niposto ne izbacujemo setnje.

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 16:37

Damnarexx da da okolica Rijeke sam ja,  Grizli u Istri :)
    Zarice ma kad je gladna čuje cijela ulica i nikakva duda ne dolazi u obzir, evo sad sam nadobudno htjela pojest ručak do kraja, aha, kako da ne 😁
    Dolazi mi ovaj tjedan patronažna za vaganje pa cu bit pametnija za dalje:)

[/url

Lorena94
    10. Ožujak 2020. 17:19

Ćao curke, ja sam zbedirana cijeli dan samo me napadaju kak sam već dobila menstruaciju, da mu ne smijem davat to mlijeko 😭 a nisam nigdje našla jel smijem illi ne, patronaške mi se ne javljaju, dr ne radi.. Uz sve to mali danas koma, samo plače i samo bi se držao. U zaostatku sam pa večeras kad zaspi se bacam na čitanje. 

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 17:37

Lorena zasto mu ne bi davala to mlijeko? 🤔🤔🤔
    Po onome šta sam ja proučavala, okus i količina se mogu promijeniti uslijed preraspodjele odnosa hormona pa
    nekoj djeci mlijeko bude "finije" i stalno bi bili na cici, s neka djeca odbijaju. Nastaviš dojit kao do sad, bar bi ja u tvojoj situaciji

[/url

PetraB
    10. Ožujak 2020. 17:43

Lorena draga naravno da smijes dojit bez obzira na mengu. To su neke stare bapske price.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    10. Ožujak 2020. 17:45

Evo prijavljujem vaganje... 2580 i 2590...znaci 210 i 220 grama u tjedan dana su dobile. Patronazna zadovoljna. 

PetraB
    10. Ožujak 2020. 17:46

DeeDee

Lorena zasto mu ne bi davala to mlijeko? 🤔🤔🤔
    Po onome šta sam ja proučavala, okus i količina se mogu promijeniti uslijed preraspodjele odnosa hormona pa
    nekoj djeci mlijeko bude "finije" i stalno bi bili na cici, s neka djeca odbijaju. Nastaviš dojit kao do sad, bar bi ja u tvojoj situaciji

E da... Slazem se s ovim... Znam da mi je frendica rekla da joj malac stalno visi na cici tih dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.