Evo moj opet poceo odbijat cicu 😫 ja sam fakat na rubu da odustanem od dojenja. Znaci u 3 ujutro sve super. U 6 vise nece. Dala bocicu. Sad opet vristanje ko da ga koljem. Fakat cu izludit 😣
Moj i dalje kaka cca 5 puta dnevno. Samo ga dojim. Obicno je kakica zuto narancasta polutekuca ko s granulicama. Nedavno je par dana bila dosta kremasta. A danas je prvi put kakao nesto tamno narancasto skoro smede. Mislim da je to izbacivao od cjepiva, nikad jos nije bila takva boja..
. Sjetila sam se da sam robicu htjela komentirat od jucer 😂. Ja najvise imam robe 62/68. Ono kad je bio lidlovski sator sam hrpu nakupovala. A i sjecam se da stw pisalw u pocetku da kao malo treba malij brojeva. Moj je bome mjesec dana nosio 50, pa mjesec dana 56, sad je pola pola 56-62. A ima kao 57,5 cm i 5300. A meni su najbolji bodiji na kopcanje sa strane. To uvijek kad idemo kod doktora pa ga moram skidat uvijek ga tak obucem 🙈
A mi smo fakat 90% robe dobili naslijedeno. I to tolke kolicine da kad nes obucem i vidim da mi nije prakticno odma maknem. Jadno dijete do skole nece imat nista novo 🙈😂
Hahaha, tako je i kod nas. Kad nas netko pita Šta mu treba, moj muž ko iz topa pelene ili igrackice. ..robu ni slučajno. Ima više nego svi mi ostali skupa .. 😊
Al dobro neki ima
Nama je bila super noc🙂 oper je spavao od 20 do pola 6. Navecer je vristao jer nije htio sisati pa ga je valjda to umorilo. Mrgud znam kak ti je, ja sam se jucer bas raspala i on je vristao ja sam plakala. Ne kuzim zakaj nece, evo ujutro je opet najnormalnije cicao po 20 min svaku.
Lavice ja sam skroz zaboravila da ste pisale za lidl 🤦🏼♀️
Moj gubi carape pa ne zelim da mu bude gole noge ak ima samo hlace, a hlaca sa stopalima bas i nema za kupiti.
Petra drzi se i zelim ti mirniji dan 😊
Evo moj opet poceo odbijat cicu 😫 ja sam fakat na rubu da odustanem od dojenja. Znaci u 3 ujutro sve super. U 6 vise nece. Dala bocicu. Sad opet vristanje ko da ga koljem. Fakat cu izludit 😣
Drži se ❤
Ja ju koji put uspijem "prevariti" na način da joj stavim dudu i onda joj vrlo brzo izvadim dudu i uvalim cicu. Ali to je jako rijetko, jer kad ne želi, onda ne želi.
Jutro... PetraB tebi se divim. Ja sam se mislila pozaliti kako nocas nisam spavala nego sve skupa 3h, i to ne zbog mrvice nego zbog muza koji je hrkao i pricao u snu. Malo je falilo da ga zagucem sa necime. 🤯
Meni koja kolica recimo ne zauzimaju puno mjesta u autu, al da imam manji auto mislim da bi na knap bili sa prostorom. I slazem se sa nekom d baza isofix je najbolja stvar. Doduse mi bas ne nosamo u stan jaje nego nju ponesem u dekici umotanu van, al nase jaje se okrece pa je tako lako ju utrpat u njega na brzinu.
Za robu ja se isto naslusala o brojevima na kraju moja prve dane mogla nositi samo tutice c&a 56 koje su joj bile velike posto je rodjena sa 50 cm, a bodije njihove jos nosi sad joj dobri tek. Hlacice jedino c&a 62 i lidlove 50/56 joj pasu. Ja svojoj moram kupovati zapravo tajice a ne hlacice i to 62 da joj ne padaju. To je tako razlicito. Meni bas drago da sam imala toliko 56 robice jer evo sve je iznosila, al vjerojatno zato jer ju ja presvucem 3 put dnevno. I tek sko prvu robicu 56 spremili samo par stvari i to zbog stopala.
DeeDee koliko kg ima? I koliko cm?
E cure jel se desava kojoj da beba je uredno par dana okretala glavu na trbuhu, dizala se, kod avioncica drzala ruke i noge ravno, bila zainteresirana za zvecke i onda odjednom prestala. Moja vec 3.dan ko da za nis nije zainteresirana. Ko da je zaboravila sve to sto je zadnjih dana radila.
Dakle u pola 5 zaspala i druga napokon da bi od 6 do 8 opet krenule zaj... Ne zele flasu uopce, ja nemam dovoljno mlijeka a one bas vole cicat i to mi je koma. Sad je i drugoj nos zastopan, ova prva kaslje ko luda... 😓😓😓 Temp nemaju... Onaj beskontaktni pokazuje 37,3 na celu, u guzi ne prelazi 36,5...nis mi nije jasno vise
url=https://lilypie.com][/url
E... Lavice, thinkpink bilo tko ako imate iskustva sa chest balm od plan T... Jel smijem ja to curkama navecer malo utrljati na prsa? Mislim pise da je za novorodjencad al nikad nisam tak malima to morala mazat pa ne znam.
url=https://lilypie.com][/url
Petra ti si nas heroj i to sve bez pomoci.bravo
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro… PetraB tebi se divim. Ja sam se mislila pozaliti kako nocas nisam spavala nego sve skupa 3h, i to ne zbog mrvice nego zbog muza koji je hrkao i pricao u snu. Malo je falilo da ga zagucem sa necime. 🤯
Meni koja kolica recimo ne zauzimaju puno mjesta u autu, al da imam manji auto mislim da bi na knap bili sa prostorom. I slazem se sa nekom d baza isofix je najbolja stvar. Doduse mi bas ne nosamo u stan jaje nego nju ponesem u dekici umotanu van, al nase jaje se okrece pa je tako lako ju utrpat u njega na brzinu.
Za robu ja se isto naslusala o brojevima na kraju moja prve dane mogla nositi samo tutice c&a 56 koje su joj bile velike posto je rodjena sa 50 cm, a bodije njihove jos nosi sad joj dobri tek. Hlacice jedino c&a 62 i lidlove 50/56 joj pasu. Ja svojoj moram kupovati zapravo tajice a ne hlacice i to 62 da joj ne padaju. To je tako razlicito. Meni bas drago da sam imala toliko 56 robice jer evo sve je iznosila, al vjerojatno zato jer ju ja presvucem 3 put dnevno. I tek sko prvu robicu 56 spremili samo par stvari i to zbog stopala.
E cure jel se desava kojoj da beba je uredno par dana okretala glavu na trbuhu, dizala se, kod avioncica drzala ruke i noge ravno, bila zainteresirana za zvecke i onda odjednom prestala. Moja vec 3.dan ko da za nis nije zainteresirana. Ko da je zaboravila sve to sto je zadnjih dana radila.
Cesto ti motoricki i socijalni razvoj jedan drugog usporavaju. Npr ako je dizsla glavicu i onda pocelapuno gugutati i sl. moguce da joj se sad vise razvija taj socijalni dio a motoricki malo stagnira. Makar, moj dize glavicu ovisno o raspolozenju.kad ne zeli samo lezi na trbuhu i vrišti. Akad je raspolozen drzi gore glavicu.
Jutro… PetraB tebi se divim. Ja sam se mislila pozaliti kako nocas nisam spavala nego sve skupa 3h, i to ne zbog mrvice nego zbog muza koji je hrkao i pricao u snu. Malo je falilo da ga zagucem sa necime. 🤯
Haha joooj meni je to valjda najiritantniji zvuk, znala sam rec mami da bi ja vjerojatno u zatvoru završila kad tad da mi netko 40 godina pili na uho 🙈🙈 hvala bogu pa ovaj moj ne proizvodi zvukove 😂😂
.
S mjesec dana je imala 3930g i 55cm, nakon toga je nisam mjerila. Po prematalici (ima sa strane metar), a i po robici vidim da se još izdužila. Danas mi je dolazi patronazna izvagati pa javim
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji