ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Ožujak 2020. 13:30

mrgud_zg

Deedeesto se tice boli u cicama. Ja ovo kad sam se izdajala mislim da sam navukla vise mlijeka i zadniih dana mi hoce cice eksplodirat. A uopce ne kuzim. Kad pojede bocicu od stodvadeset izgleda da hoce jos, a ocito na cici ne pojede tolko kad ostanu pune. Ne znam. A o boli u bradavicama da ne pricam. Nakon pet dana pauze, ko da tek krecemo dojit ispocetka

Ma ja mislim da sam si ja nagnječila cicu u snu, ona me izgrebe uvijek po istom mjestu kad cica, a dodatno sam ju ubila izdajalicom jer nema nikakve kvrge ni zastoja a bolilo me kao da sam se udarila i puno jače na dodir nego kad ne diram. Mene bradavice bole kad izdajam, a kad ona cica ne 🤔
    Jučer sam stavljala hladan oblog i kupus i pazila iznimno kako se okrećem u krevetu po noći i danas je već puno puno bolje

[/url

PetraB
    10. Ožujak 2020. 13:31

Lavica27

Petra utjesi me da je normalno da bebe (ne-prvorodjene) imaju slajma jer sam vec luda…moj isto bljuca pa kaslje od kombinacije slajma i tog sto mu se digne hrana… danas sam mislila zvat pedicu jer ovo traje od proslog tjedna. Isto mi je slabije dobivao. Sad u dva tjedna 260gr…i jedan dan ne kaka drugi 5-6 puta i tako svaki dan,ne kužim. Danas je takav dan mikio,ja sam luuuda…

Ne znam sto da ti kazem i ja sam na vagi dal da zovem ili ne 🤦🏻‍♀️
    Temp nema, stalno provjeravam, pelene mokre... Ukakane nekad vise nekad manje. Ovo sto izvucemo iz nosa je prozirno. Nekak mi racio govori da je to sve ok. Muci me jedino kaj se zna zakasljat jako tak pa da se to ne spusti joj na pluca. 
    Danas sam vec optimisticna jer mi se cini da je bolje, jos nisam usisavac upalila 💪🏼.

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    10. Ožujak 2020. 13:34

Ja imam Optima Easy Go, super lagana, malena, lako se sklope ..stanu u auto i jos ima mjesta😁😁
    Lavice istina s autom😂😂evo mi neki dan kupili novi. Presli sa Renault Modusa na Hyundai i30 karavan🙈 em decku treba veliiki bunker radi posla, em kolica sada..iza AD. Sad smo super😂 samo ne znam kako cu ga vozit..ogromaaan mi je. Imam polozeno, Al me strah vozit po ZG (polagala doma, u RI). Tu se voze ko blesavi..al morat cu🤷 uzet cu par sati da se prisjetim.
    .
    Ja odlucila ici u setnju, prvi put sama s njom..divno je vrijeme, napravila đir i sjela na kavicu ☀️😍
    Ona je zaspala cim sam ju spustila u kolica.
    I mi imamo medo odjelce, kupila sam prvo u Pepcu pingvicneka br 50, to je brzo prerasla al mislim da joj je bio neudoban 😕 bas su nespretni. Sad smo naslijedili medvjedica br 62, pliva u njemu al ju svejedno stavim..makar je komotna, al sa je odusevljena...nije🙈 necu kupovat 56, nema smisla.. jos malo i gotovo s odjelcima.

samojed
    10. Ožujak 2020. 13:49

Ja imam kolica Coletto  i odlična su samo su baš teška 
    Eh cure molim vas da se pomislite držite 🤞il sta god da sutra mom malcu budu nalazi u redu jer čula sam se sa doktoricom i ako mu budu nalazi u redu on će sutra bit otpušten jojjjj nadam se da će bit u redu 🤞🤞🤞🤞

PetraB
    10. Ožujak 2020. 14:14

Samojed 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 14:15

Damnarexx evo i nas dvije po ulici, iako se osjećam kao malo luda tu u krug 🙈 ali neko blesavo oblačno vrijeme je, neda mi se tramakat s autom, da dođem negdje i počne kiša bi poludila
    Samojed 🤞🤞🤞🤞❤️

[/url

• mom12
    10. Ožujak 2020. 14:18

I veliko auto je malo za malu bebicu...al mislim da je to sve prvih 6mj...jer poslje treba i manje stvari i jos nam dolazi ljeto...sad mi zao sta nisam kupila ovu doona autosjedalicu...prakticno za auto i sve...al nisam znala za to🤣🤣

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 14:43

Nama je za sad naš mali autić skroz ok, u bunker potrpamo kolica, na zadnji sic jaje i mene 😁 i naprijed još slobodno suvozačevo 

[/url

mrgud_zg
    10. Ožujak 2020. 15:02

Deedee ti si s cicama presmijesna 😂😂
    Samojed drzimo fige 🤞🤞 
    Mi danas nismo bili vani jer smo imali goste, on je fkt najbolje dijete na svijetu kad netko dode 😁. Bila mi frendica od 11 do 2, on se samo smijao. Malo zaspao pojeo i opet se smijao 😁
    Mi smo kolica naslijedili a poklonjenom konju se ne gleda u zube 🙊. Ok su mi al imaju 2 rucke sto je skroz neprakticno. Planiram danas sutra kupit neka ful mala kisobran. Al zato mi je baza za autosjedalicu najbolja investicija u zivotu 😁. Imamo maxi cosi. Njega namontiram doma i auto samo klik, nema vezanja pojasevima ma savrseno. Mi imamo najmanji auto na svijetu, cutroen c1, i kad idemo s kolicima negdje nis drugo ne stane u auto 😂. Stalno planiramo kupit a ja bi za sve dala prije novce nego za auto pa nikak da se dogovorimo. 🙈 nismo jos isli vsn grada pa nam jos nije trebo veci al cim zatopli ne znam kak cemo 🤪

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 15:12

Nijeeee smiješno kad počne bolit 🤪🤪
    Ali sve osim onih kvrga s početka je sasvim u redu, navikla sam i da kapljem po kući svakodnevno, i da izgledaju kao da me dečko tuče, i da ih uspijem sama sebi nagnječit dok ležim 😅 icokej, bitno da funkcioniraju 😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.