ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Ožujak 2020. 10:43

Petra koliko znam mozes mazati samo bih ja mazala prvo jednu stranu prsa- jedno plućno krilo, kasnije drugu. Ja uzimam od jedne zene te balzame i tako malo je objasnila za novorodjencad
    Grizli dijelimo istu muku. Ja svog sprašim u dnevnu jad postane neizdrživo

[iimg]

PetraB
    11. Ožujak 2020. 10:50

Cure hvala al svaka bi se snasla u takvoj situaciji vjerujte... ❤️❤️❤️
    E vidis, annika hvala na savjetu, znas li mozda koji je razlog tome? 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    11. Ožujak 2020. 11:25

DeeDee ajde bas javi. Zanima me bas jer vidim da imamo obe dugonoge i u gornjem djelu vise zgolje.
    Ma inace mm ne hrce tako al sad mu se nos zacepio, sirotan bio u izolaciji u masliniku 4 dana na vjetru pa ga propuhalo. 😁 Jos ga ja tucem kad hrce a zbog mene se prehladio jer je to moj maslinik 🤷‍♀️. Hehehe
    Losa e to nisam znala da kad napreduje jedno moze kaskat drugo. Iako vidim da se ko uljenila, nije da ne može nego bas onako stav ne da mi se. Jer jutros recimo stavila ju na prematalici na trbuscic da joj ledja pobrisem jer je bila ukakana i frajerica vrtila s glavom ko nikad, a prije toga u baby gym stajala ko fikus. Ti me svako malo prosvjetlis sa nekim finim informacijama. 
    Annika ja mog ne mogu ni u dnevni poslat jer u dnevnom ju dojim pa bi nam opet smetao. Jedino da ga smjestim u njenu buducu sobu na pod. 😂
    Piba i Mrgud 🤞 da riješite problem sa dojenjem. Mogu mislit kako vas muci to. 

annika
    11. Ožujak 2020. 11:32

Petra meni je zena rekla da su oni ipak minijaturni i da im se ne bi pluca i organizam opterecivao s kolicinama etericnih ulja u balzamu. Ja sam svojem tako mazala, i pod nosnicu svaki put drugu. S tim da je ovo i namijenjeno mazanju ispod nosa, sljepoocnicama, prsima i stopalima

[iimg]

DeeDee
    11. Ožujak 2020. 11:36

Grizlii, evo bila mi patronažna, 4390g ima 💪
    460g u 2 tjedna, ne moram je budit za hranjenje 🥳🥳

[/url

MaRe
    11. Ožujak 2020. 11:38

piba7

mrgud_zg

Evo moj opet poceo odbijat cicu 😫 ja sam fakat na rubu da odustanem od dojenja. Znaci u 3 ujutro sve super. U 6 vise nece. Dala bocicu. Sad opet vristanje ko da ga koljem. Fakat cu izludit 😣

Drži se ❤
    Ja ju koji put uspijem "prevariti" na način da joj stavim dudu i onda joj vrlo brzo izvadim dudu i uvalim cicu. Ali to je jako rijetko, jer kad ne želi, onda ne želi.

Tak sam ja svog danas zeznula...prvo je sisao normalno pa se stao derat i pustat ju non stop a ja mu uvalila dudu, nju je malo vukao i samo je zamijenila sisom...napokon se najeo kako spada i sad spava 😇
    Već sam pomislila da ce se nastaviti jucerasnji dan jer je negodovao od 4 ujutro al sva sreca zaspao je.

Grizli
    11. Ožujak 2020. 11:50

DeeDee 👍👍👍 i dalje se slijedimo... Moja isto u 15 dana dobila 460 gr. Ja svoju uopce ne budim po noci, sama se zbudi 2 puta. Dobro to nama ide bi ja rekla.

DeeDee
    11. Ožujak 2020. 11:53

Grizli

DeeDee 👍👍👍 i dalje se slijedimo… Moja isto u 15 dana dobila 460 gr. Ja svoju uopce ne budim po noci, sama se zbudi 2 puta. Dobro to nama ide bi ja rekla.

Izgleda da da 💪😁😁
    Ma ni ja je ne budim ali u zadnje vrijeme se budi tako da jede na 4 do 5 sati pa me bilo strah da je prevelik razmak, ali očito joj tako paše. Preko dana jede češće, imamo jedno 7-8 hranjenja dnevno 😊

[/url

Lorena94
    11. Ožujak 2020. 12:18

Hej ženice, vudim ima nas jop koje se borimo ipatimo sa sisanjem. Moj dva puta na dan uhvati sisu i vuće kao lud sve iza ta dva puta je užas. Isto mi dođe da odustanem, također ga probam prevariti dudom ili šeširićem al tek onda je ludnica. Noćas je lijelo spavao, ali ja nisam, morala san mijenjati posteljinu koliko jako krvarim 😠 on se probudio popio bocu jer sisu kad je vidio mislim ds se kroz cijelu ulicu čuo. Mi smo na veličini 68 - 74, nešto još 62 može, ako je veći model. Mi sve preko glavice oblačimo, ovi sa milijun gumbića su mi uff, pogotovo jer obožava biti gol, i uvijek proturi nogicu kroz prostor između gumba. 

• mom12
    11. Ožujak 2020. 13:01

Dakle moja sinoc i preksinoc od ponoc do cetri nemoguce vristanje i plakanje ..cak se preznoji...koliko je nesto muci...kakila je ..dakle ne muci je to...nece jest nece pit nece nista dok vristi...cak razmisljam odvest je kod dr danas....neznam jel kojoj od vas tako beba....jer stvarno je inace super....otkad se rodila nismo mozda 2 3 noci ne soavali...od mjesec dana spava cijelu noc...stvarno neznam sta bi moglo bit...nisu sad valjda grcici ako ih do sad nije imala....izludila me je...da bar znam da je sve ok pa nek place....i zaspala je oko 4 u 8 sam se ja probudila i dala joj da sisa..i nastavila spavat evo jos spava.....ja stvarno neznam sta je...jer po danu je sve ok...oko 11 sam joj dala jest i mislila sam da ce zaspat..i bila u ktevetict do ponoc i odjednom je to krenilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.