Mrgud tako je i nama s nasljeđenom i posuđenom robom, i moja ce bit polovna do škole hahah. Mi smo tutice 56 prerasli s mjesec dana jer ima ful duge noge, u neke nije nikad ni stala. S bodićima smo još nekima ok 56, ali sve više prelazimo na 62. Ona je ful dugačka i mršavica u trbuhu pa joj je ugl. sve kratko, a gore preširoko, presmiješna mi je kad joj stavim hlače i majicu
[/url
Pozdrav nocna 😁
Red fox ja njemu nikad ne oblacim stramplice. Jesam doslovno jednom za setnju ono u 1mj u zg kad je bilo ful hladno. Al pipam ga iza vrata i nikad nije hladan. Ja mu i na hlacice i jednodijelne pijamice jos obucem carapice, nekad mu znaju bit hladna stopala, jma dost slabu cirkulaciju
Deedee pa tebi je onda vrijeme da viti pocnes oblacit haljine 👗😁
Ovako sam ja citala a i popratila kod sebe... rjeđa s granulicama je kod dojene djece (odnosno kad dobije vise mog mlijeka),a kremasta (ljepljivija,kompaktna) od AD-a,kad dodam vise AD-a. Evo moj bas voli po noci kenjat (upravo tri puta za redom i onra ne bude nista do druge noci) uda sam na to pa ga u polumraku presvlacim.
LoSa ja mislim da je pitala Red ako mali cica po noci a preko dana samo nesto sitno (bez izdajanja) da li moze odrzati tako laktaciju-mozes ali ces imat dugoročno mlijeka za te termine kad dojis (ako si konstantna). Frendica koja doji dva put u danu pokriva potrebe svoje bebe za recimo 200ml mlijeka dnevno i to je to,al ostalo nadoknadi beba iz krutih obroka.
E da i robica, ovo sve kaj sad pisere smo trubile nas par prije pa nitko nije slusaaaaooo. Lidl ogromni brojrvi,u pocetku trebaju manji brojevi.
E da i ja nikad nisam strample malom oblacila,ova zima je topla baš.
Hlace,bodi,majica gore i nekad dva para carapa ako su mu stopala hladna.
Meni ova noc bas zabavna 🤪 jeo u pol 2. Pa ga isla presvuc. Pa se popisao pa svemu I umire od smijeha. Ajmo cijelo presvlacenje. Stavim ga u kindac krene kenjat 😂. I to pnak posteno. Uzmem si ga u krevet dok cekam kolko ce toga izac on se smije i dalje. Onda mi je bilo tolko predivno kak smo se razgovarali da nisam zurila 🙈❤️ I onda ga odem presvuc i kao vec je proslo odkad je jeo, dat cu mu jos malo pa me mozda pusti odspavat. Sad je jeo jos punih 15 min ko da nije prije sat vremena jeo 😁 sad cemo vidjet. Nadam se bar do 7 🤞🙈
I tak... Moje su cure odlucile umjesto mene da meni san ne treba... Znaci izmjenjuju se u plakanju, vristanju, cicanju, kenjanju, bljucanju... Od 9 traju pokusaji hranjenja i uspavljivanja... Sad kad sam vidjela koliko je sati ne znam isplati li mi se uopce ic spavati ako ikada zaspu. Tj jedna je napokon odustala i cori al zato ova druga 🙈
Predosjecam super dan sutra 🤦🏻♀️🙄 Sad sam vec i gladna naravno i zivcana i razbudila se do kraja a ova mi vristi na uho... Jos sad kad sam procitala kod Lavice da ne smijem usisavac cesto koristit za nos potonule mi sve ladje jer jedva dise 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mislim da si idem kavu napravit, san je precijenjen 😅😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Ajoj Petra 🤦🤦
Mrgud izgleda da cu morat 😛
.
Ja joj stavim štramplice kad ima tuticu bez stopala jer joj samo s čarapama budu led ledena stopala.
.
Prvo kakanje od prekjučer u 11, tekuća mrvičasta eksplozija, dakle sve je regularno 🥳😂
[/url
Ja sam se isto u trudnoci naslusala kako ce brzo rasti i da ne trebam puno broja 50 i 56. No eto tek smo sad dosli do 62. Da je i u terminu roden trebala bi nam dva mjeseca sto i nije toliko malo vremena. Ipak u ta dva mjeseca beba treba nesto nositi. Mozda se neke bebe rode sa preko 4 kg i 60 cm pa ne trebaju 56
Moj kaka jos jednom dnevno. Jucer ga vagala dobio 300 grama u 10 dana iako mi se cini da slabo jede, tj. pelene nisu nesto popisane. Sad smo na 7100. Od robice sam ja odmah krenila sa 62. Bilo mu je veliko, al je nije bas da mi je to smetalo. Sad amo na 68 i ima lufta. Ja sam skroz zabrinuta za njegov motoricki razvoj, sad glavu drzi na trbuhu i okrece ali non stop bizi s rukama u plivanje, izbjegava oslonac na laktove. Pari mi se da sto vise vjezbam ta glava vise ljulja, a ledja koja su bila kiflicasta sad su hipertonicna. Otislo skroz u drugu stranu. Idemo sutra na kontrolu, al vec sam iscrpljena.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji