Samojed sretno sutra i naravno držim fige.
Lorena nikad čula za to iskreno. . Ali znam neke koje se ne kupaju tih dana nego po brišu vl maramicama 😂😂.
Petra super. Kapa dolje poda...
Mi imamo chicco kolica 3u1, i bazu za auto..tako da samo unesemo malca u jajetu.. možda nisu najbolja ali su poklonjeno pa su savršena 👍
Idem čitati zaostatke dok se bebi hrani ... pusa..
Pozdrav svima, ne stignem baš sve čitati više..
Ako se nekom da, da mi napiše, kakvu kakicu imaju vaše bebe? I koliko često?
Moja kaka jednom tjedno sad.. Ali, to bude toliko rijetko, da se samo izlije kad otvorim pelenu!
Beba Moj sada kaka svaki treci dan i to onda bude bas puna pelena da ju jedva preklopit mogu...bude kao kremica,nije previse tekuca.
Jedino što sad po cijele dane samo prducka.
Pozdrav svima, ne stignem baš sve čitati više..
Ako se nekom da, da mi napiše, kakvu kakicu imaju vaše bebe? I koliko često?
Moja kaka jednom tjedno sad.. Ali, to bude toliko rijetko, da se samo izlije kad otvorim pelenu!
Kod nas potpuno isto.
Jeste se raspisale 😂
Zarica ne stavljam ga bas u sjedeci polozaj nego ga jednom dnevno podignem, tak ga je i pedijatrica dizala tak da mislim da mu ne skodi. Inace sam nasla na internetu te neke vjezbe za bebe, to se zive baby sit ups. Podignem ga i odma spustim, ne drzim ga u sjedecem polozaju. Mi ti imamo ergo omni 360, najbolja stvar koji sko kupili, ja ju obozavam. Jednostavna za namjestiti i super je raspodjela tereta jer ima podrsku za leda. Taani bas mi je drago da sad uzivate s pesekom u setnji. Jucer je moj mali odma zaspao tak da sam mislila da se onesvjestio 😂
Petra super da je patronazna zadovoljna i da curke dobivaju na kilazi 😊
Mare moj isto vristi popodne na cicu, danas sam se bas zbedirala i morala sam se izdojiti.
Imam pitanje kaj se toga tice za iskusnije mame. Svaka cast svima koji se izdajanu, meni je to preveliko opterecenje, jednkstavno mi je dragocjeno tih 20 min vise puta u danu jer u to vrijeme imam hrpu drugih poslova. Moj hoce cicati po noci i preko dana nesto sitno, da li ja mogu odrzavati takvu laktaciju? Izmedu dobiva dohranu, nekak si razmisljam da bebe kad su vece cicaju dva puta na dan (tak npr mali od frendice koji kma godinu i pol) pa da li onda imam neutemeljen strah da ce mi mlijeko preko noci nestati?
Kaj se tice kolica, mi imamo baby merc faster i super su za voznju i komforna su za bebu, al su strasno teska i nespretna, za nekog ko zivi u kuci su odlicna. Mislim da cemo ih mi na jesen prodati i uzeti neka laksa. A za ljeto nam trebaju zbog makadama i plaze 🤣 tako da kad dode vrijeme molim preporuke za neka laksa kisobran kolica😄
Beba moj sad kaka svaki drugi dan, kakica je malo tamnije zuta nego prije i primjetila sam da nema vise bas onih grudica ko prije i nekak je kremaste konzistencije. I smrdi puno jace 😂 jednom mi se samo desilo da je bilo tak jako tekuce al sam mu taj dan dala caj od komoraca pa je mozda bilo do toga. Nakon toga se vise nisam usudila 😅
RedFox ja se vec 4mjeseca samo izdajami nenestaje mi mlijeka... Nakon neka 3 mjeseca se uspostavi laktacija te se ne smanjuje kolicina ako se rijede izdajas ili dojis.
Moj i dalje kaka cca 5 puta dnevno. Samo ga dojim. Obicno je kakica zuto narancasta polutekuca ko s granulicama. Nedavno je par dana bila dosta kremasta. A danas je prvi put kakao nesto tamno narancasto skoro smede. Mislim da je to izbacivao od cjepiva, nikad jos nije bila takva boja..
. Sjetila sam se da sam robicu htjela komentirat od jucer 😂. Ja najvise imam robe 62/68. Ono kad je bio lidlovski sator sam hrpu nakupovala. A i sjecam se da stw pisalw u pocetku da kao malo treba malij brojeva. Moj je bome mjesec dana nosio 50, pa mjesec dana 56, sad je pola pola 56-62. A ima kao 57,5 cm i 5300. A meni su najbolji bodiji na kopcanje sa strane. To uvijek kad idemo kod doktora pa ga moram skidat uvijek ga tak obucem 🙈
A mi smo fakat 90% robe dobili naslijedeno. I to tolke kolicine da kad nes obucem i vidim da mi nije prakticno odma maknem. Jadno dijete do skole nece imat nista novo 🙈😂
Losa hvala 😃 ja se cijelo vrijeme bojim ak preskocim jedno izdajanja/cicanje da cu prek noci ostati bez mlijeka. Sad sam vec pomirila nakon 3 mjeseca muke da ne budemo mogli bez dohrane, tak da mi je bitno da bar malo dobije i mog mlijeka. Inace je on super jer se svemu prilagodio, prosli smo od sesirica do bocice i sad bez sesirica sisa.
Mrgud mene je lidl malo zeznuo jer sam kupila one plisane trenirke na peseke, broj 62 i majce su mu ok, al hlacice su mu jaaaako prevelike. Mene inace muce te hlacice. Nikad ne znam jel mu trebaju stramplice za po doma pa je doma najvise u tim jednodjelnim pidamama. I bas kaj ste komentirale, medo mu je vec naknap, uopce nisam pametna kaj sad uzeti za ovaj prijelaz. Kupila sam u nextu gornji dio trenirke koji je unutra jako debel ko dekice, jel bi mu to bilo ok za proljece? I naravno dekica u kolicima
Moja u zadnje vrijeme ne kaka po dan i pol do dva, onda ima 3, 4 krcate pelene za redom i onda opet pauza. Ali taj dan koji ne kaka se baš muči i ima par puta na dan epizode kad pokušava i sva se zacrveni i urla :(
Kakica je i dalje ista, senf, mozda malo tekućija nego prije ali ništa jako drugačije.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji