ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Ožujak 2020. 03:48

miki0

Mare tak sam i ja neki dan (citaj noc) 🤭
    I bas se i ja pitala neki dan thinkpink kad se mozak vraca u normalu?? S ovim kapacitetom bum dobila otkaz cim se vratim radit 🤣🤣

To nam je sve od neispavanosti 😴 Meni muz dns tri puta rekao da je donio kapi (tako on tvrdi) i ja ga za par minuta pitam "E jesi donio kapi? A kruh?"..samo se odvalio smijati i pitao me sta sam konzumirala tokom dana 🤣
    Kad sam kod kapi...koliko dugo smijem mu davati Biogaiu? Nigdje to ne nađem da piše...

DeeDee
    10. Ožujak 2020. 05:48

Mikio nije, nije jedina u plavom i sivom. 😁😁😁
    Mare tako i ja sad guram dudu u kao zasto nećeee, to nije plakanje kad ju muči probava hmmm, i skuzim 5i30 🙈

[/url

Eleonoris
    10. Ožujak 2020. 06:26

Jutro 🙉
    Mene nije malo bilo,bila sam skoro dobila slom živaca😂😏
    Skužila neki dan kako je  predivno biti majka a nekad jednostavno imam osjećaj da ću poludit.
    Nisam uspijela pohvatat sve što ste pisale ali budem,moja isto nije cijelu noć spavala na pun mjesec a ja sam tad zaspala ko klada pa je dragi cijelu noć dežuro😏😰..ispala sam sama sebi baš grozna majka ali ako ništa odmorila sam se pa se odma i u glavi bolje osjećam.
    Mi imamo prvi pregled pedijatra u petak,dali se onda tamo prima drugo cjepivo? Vidim da sve pišete da su vama bebe primile inekcije??
    I zanima me dali nečija beba ima eksplozivne stolice??Moja nije kakala skoro 2 dana evo sad je krenula valjda od kapi koje joj dajem ali onda tokom ispuštanja plinova se i pokaka😁😂
    Nekad je zeza ta probava pa se ne pokaka u isto vrijeme kao inače.
    Šaljem svima pozdrave i nadam se da su vam bebači dobro🙏🙉🙊🙈😻

10. Ožujak 2020. 06:29

Jucer je moj plakao do pola 12 navecer i onda nekako nemirno zaspao... i ja naravno. I... zvoni u 6 budilica jer smo naruceni na kontrolu... On se nije cijelu noc probudio  Posljednji je out jeo u 10 navecer sinoc. I sad je u pllusnu jedva 100 mL pojeo. Bas ssm ga vagala i dobio je samo 80 g u tjedan dana. No poprilicno je narastao jer je i neke stvari 62 prerastao. 

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 08:25

MaRe

Mala.le izdrži 💪 Pa je..kad stalno cendraju psihicki nas iscrpe a ne fizicki..i onda ti ne budi zivcan i nervozan.
    Petra svaka ti čast na hendlanju s njih dvije..nas preznoji jedno a ne četvero. 💪 Mi imamo taj beskontaktni toplomjer i iako je tocan ne vjerujem mu 🙈pa smo uzeli digitalni i za guzu
    .
    Ja odbrojavam do cetvrtka..bas me strah kakvu ce reakciju imat na cijepljenje…muz je uzeo slobodan dan pa ce i on uskociti. Inace sam kao i Lorena po cijele dane sama s njime..mm dođe kući oko 6 popodne i preuzme ga do 8 i onda opet mamina smjena…po noći ga ni ne čuje 🙄

Moj dodje najranije u pol 7 i takodjer po nici je ko top tak da smo tu negdje.

Lavica27
    10. Ožujak 2020. 08:25

Losa moja kcer ti je imala problem s punim mjesecom do nedavno,nikako spavat.
    Petra i kod nas opsadno stanje a upola nas je manje... Kcer kasljala grozno pa se stalno budila pa ja malo njoj malo njemu jer samo mene hoce, pa se on pobljuca ali fest,pa mu smrklje usisaj,pa se pokenja, pa mene i sve oko sebe i mene popisa cim sam ga razmotala. Dakle u pola 1 budni i u pola 3 nakon svega na spavanje. I svane divno jutro,kcer ima temp...luuuda sam uglavnom,morala sam to iz sebe izbacit.

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 08:34

Eleonoris, moj malac cesto zna bas eksplozivno sve ispalit. Zasmrdi u sekundi.

Lorena, jesi ti to napisala da si imala mengu do 7mj trudnoce??

• Zarica
    10. Ožujak 2020. 08:43

Prijavljujem da se moj mali danas prvi put okrenuo s ledja na trbuh. Cini mi se puno prerano i jos kad to spojim s konstantim izvrtanjem glave iza sebe morat cemo prijavit to pedici. Idemo iduci tjedan cijepit za rotu pa cemo vidjet i sto s ovim.

PetraB
    10. Ožujak 2020. 09:08

Lavica27

Petra i kod nas opsadno stanje a upola nas je manje… Kcer kasljala grozno pa se stalno budila pa ja malo njoj malo njemu jer samo mene hoce, pa se on pobljuca ali fest,pa mu smrklje usisaj,pa se pokenja, pa mene i sve oko sebe i mene popisa cim sam ga razmotala. Dakle u pola 1 budni i u pola 3 nakon svega na spavanje. I svane divno jutro,kcer ima temp…luuuda sam uglavnom,morala sam to iz sebe izbacit.

Lavice suosjecam draga 😔 Dakle mrzim takve dane/noci. Nadam se da ce mala lavica brzo ozdravit. A sto se bljucanja tice, samo od jucerasnjeg presvlacenja njih, sebe, zbljuvanih tetri imam punu masinu 🙈... I isto tak taman presvucem, krece jelo i pocnu kenjat 🤦🏻‍♀️.
    Zarice curke se jako izvijaju unazad, cak i kad spavaju, spavaju tak da im glava maltene guzicu dodiruju. Jos u bolnici sam primijetila da vec dizu glavu kad ih drzim na ramenu i meni je to odmah bio znak za alarm. Patronazna je potvrdila da se radi o hipertonusu, no da je to kod blizanaca vrlo cesto i da se do navrsenih mjesec dana to moze i povuc. Bitan je baby handling tj pravilno drzanje. Al ja imam problem sto imam uzasno duge ruke a one su sitne i ne mogu ih pravilno primit. Morat cu do doma zdravlja u savjetovaliste, dolazi i fizijatar pa cu vidjeti. 

url=https://lilypie.com][/url

Točkica37
    10. Ožujak 2020. 09:25

Lavica27

Petra i kod nas opsadno stanje a upola nas je manje… Kcer kasljala grozno pa se stalno budila pa ja malo njoj malo njemu jer samo mene hoce, pa se on pobljuca ali fest,pa mu smrklje usisaj,pa se pokenja, pa mene i sve oko sebe i mene popisa cim sam ga razmotala. Dakle u pola 1 budni i u pola 3 nakon svega na spavanje. I svane divno jutro,kcer ima temp…luuuda sam uglavnom,morala sam to iz sebe izbacit.

Mi krenuli u slanu sobi vis a vis kaslja. Sad cemo vidjeti da li ce pomoci

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.