Ja sam slabo davala ad ali uvijek sam se drzala uputa: prokuhati, rashladiti na cca 40, ravne mjerice 🤷♀️. Sad nekad napravim za veceru onu Hippovu s adom, i radim kako pise, 150 ml na 4-5 jusnih zlica. Sve sto nije s adom radim odokativno, a s adom pripazim.
-
Moj pije vode uvijek kao da se soli najeo, popije ukupno 2 do 3 dcl dnevno.
Kaka 1-2 puta dnevno.
Kupam ga u pravilu svaki dan, zna se desiti da dodjemo kuci naknap s vremenom za spavanje ili bude jako cendrav pa preskocimo, ali u pravilu svaki dan.
-
Spominjale ste pisulince nekidan, ali nisam shvatila. Jeste im prevukli pise? Ja svom to radim, ali nije jos izvirio 😂. Vec vidim da ce mu pedica na sistematskom to pokidat 🙄.
-
Deedee, bas je fino velika V 🥰
E mrgud, mi smo najgori u kupanju:) Fakat rijetko ga kupamo. Evo jucer jesmo, al prije toga nismo valjda 2 tjedna. Ne brojim:) Al po ljeti kad se znojio kupali smo ga i vise puta dnevno. Pelensko podrucje uvijek s vodom prodjemo kod prematanja, ruke i lice peremo non stop, a ovo ostalo nit se prlja, nit znoji, nema mi potrebe to radit kozi. Al znam da su oko toga dosta podjeljena misljenja
Ja kupam kao Zarica. Ljeti se cesto kupao u bazencicu pa bi tako to rijesili a i uvijek smo negdje bili, nismo imali kad svaki dan.
Sad cemo cesce cisto da izgubimo vrijeme negdje.
Svakj dan mu operem guzu,ruke i lice...
A bas citavog 2 do 3 puta tjedno max...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa, moj necak isto imao problema s kozom, i mislim da je bio dermatitis, bas cu je pitati. Uglavnom njoj su rekli da ga ne smije kupati
Mi isto sad dva, tri puta tjedno ga kupamo. Po ljeti svaki dan. Guzu na svakom presvlacenju pelene, ruke par puta na dan, lice ujutro vecinom samo umijem kao..
Kaka 1 do 2x na dan.
I prevlacimo pisonju ali nismo prevukli.. Nije li rano jos da "izviri"?
Dosad smo se kupali svaki dan...sad smo na svaki drugi al i to cu prorijediti na mozda 2 puta tjedno jer sad kak je hladnije dobro je obucen pa se ni ne prlja a ruke,lice i guzu stoput dnevno peremo jer vječno nesto dohvati xD
.
A je moja mama prevukla..ja se nisam usudila 😂 al nije mu se ni zacrvenilo ni pokidala kozica.
.
Sad sam kontaktirala ped da se narucimo na tu kontrolu s 9 mj i na kraju je rekla da ne dolazimo ako napreduje nego samo je pustila uputnicu pa moramo ici vaditi krv i mokracu. 🤔 Trebam savjet od vas koje ste to radile...koliko smije stajati mokraca prije nego ju odnesem...moze li od noci biti il svjeza ujutro? I te vrecice kupim u ljekarni? Hmmm ne znam dal bi uspjelo da se popiski u casu,kad vec skoro svaki put mene zapisa možda uspije i u casu haha.
E dobro tak i mi. Kad je sugav dan pa smo puno doma onda ga kupamo da skratimo popodne, a kad nekam idemo onda ne. Pelensko prodem isto sa sapunom povremeno. Ruke i lice naravno stoput.
Pisulinac se moze skoro skroz. Pedi je rekla da cemo sami kraj kad ce izlazit iz pelena. Cistim ga svaki drugi-treci dan. Prije sam bas redovito
Moj je postao bas hahar. Samo da je bacat i razbijat. Cupa me ko lud. Nista se nece igrat pa pokazujemo u knjigama uopce ga ne zanima 🙈
LoSa ne brinem se. Normalno jede,pije,spava. I ponaša. Cesto zna ukakat pelenu,odmah ga presvucem,vratim na pod i odmah se ukaka,ja to brojim kao da je 2 puta kako a zapravo sam ga vjerojatno napola kakanja prekinula. Kod nas je kao kod Mala.le raspored recimo
Ajme napisala sam 20 puta rijec kakati🤣 koji uzbudljiv vokabular imam🤣
Kupamo ga svaki 3. Dan,ovo ostalo prije spavanja pod pipom guzu,noge,lice i rukice.
O pa mi smo negdje kao Vita,bas je duga za curu!
A možda bi mu mogla pocet grijat vodu sad kad je hladnije🙈 ne prokuhavam, imam Brita vrč..
Evo ja sam sad ugrijala da i moje dijete jednom dobije fino, nemater 🙈🙈🙈
Ok,od sad kombiniram da bude mlako, ionako je kuhalo stalno u akciji.
Velika je Vita da, i činilo mi se "na oko" da je jako narasla u zadnje vrijeme, i evo, Od 31.8. kad smo zadnje bile je narasla 4.5cm i dobila 880g 🙈
A ja je sinoć pokušavala ubaciti u piđamu 74 i čudim se kako ne može nogu ispružiti 🤦🤣
Mi smo je preko ljeta tuširali jednom do dva puta dnevno, tipa kad bi se M ili ja, samo bi je uzeli pod tuš s nama. Sad je opet kupamo, jednom do dva puta tjedno. Prije smo rijeđe ali sad puže pa ipak. Guzu manje više na svakom presvlačenju s vodom i unutra stavim malo kokosovog ulja. Prije smo je kupali s vodom, sad joj kapnem melemovog šampona za bebe.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji