ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    14. Listopad 2020. 12:33

Ja sam slabo davala ad ali uvijek sam se drzala uputa: prokuhati, rashladiti na cca 40, ravne mjerice 🤷‍♀️. Sad nekad napravim za veceru onu Hippovu s adom, i radim kako pise, 150 ml na 4-5 jusnih zlica. Sve sto nije s adom radim odokativno, a s adom pripazim. 
    -
    Moj pije vode uvijek kao da se soli najeo, popije ukupno 2 do 3 dcl dnevno.
    Kaka 1-2 puta dnevno.
    Kupam ga u pravilu svaki dan, zna se desiti da dodjemo kuci naknap s vremenom za spavanje ili bude jako cendrav pa preskocimo, ali u pravilu svaki dan.
    -
    Spominjale ste pisulince nekidan, ali nisam shvatila. Jeste im prevukli pise? Ja svom to radim, ali nije jos izvirio 😂. Vec vidim da ce mu pedica na sistematskom to pokidat 🙄.
    -
    Deedee, bas je fino velika V 🥰

• Zarica
    14. Listopad 2020. 12:37

E mrgud, mi smo najgori u kupanju:) Fakat rijetko ga kupamo. Evo jucer jesmo, al prije toga nismo valjda 2 tjedna. Ne brojim:) Al po ljeti kad se znojio kupali smo ga i vise puta dnevno. Pelensko podrucje uvijek s vodom prodjemo kod prematanja, ruke i lice peremo non stop, a ovo ostalo nit se prlja, nit znoji, nema mi potrebe to radit kozi. Al znam da su oko toga dosta podjeljena misljenja

• Zarica
    14. Listopad 2020. 12:38

Pa Vita je bas velika:) 

mala.le.90.
    14. Listopad 2020. 12:41

Ja kupam kao Zarica. Ljeti se cesto kupao u bazencicu pa bi tako to rijesili a i uvijek smo negdje bili, nismo imali kad svaki dan.
    Sad cemo cesce cisto da izgubimo vrijeme negdje.
    Svakj dan mu operem guzu,ruke i lice...
    A bas citavog 2 do 3 puta tjedno max...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Zarica
    14. Listopad 2020. 12:49

Losa, moj necak isto imao problema s kozom, i mislim da je bio dermatitis, bas cu je pitati. Uglavnom njoj su rekli da ga ne smije kupati

Valkris
    14. Listopad 2020. 12:53

Mi isto sad dva, tri puta tjedno ga kupamo. Po ljeti svaki dan. Guzu na svakom presvlacenju pelene, ruke par puta na dan, lice ujutro vecinom samo umijem kao..
    Kaka 1 do 2x na dan.
    I prevlacimo pisonju ali nismo prevukli.. Nije li rano jos da "izviri"?

MaRe
    14. Listopad 2020. 13:23

Dosad smo se kupali svaki dan...sad smo na svaki drugi al i to cu prorijediti na mozda 2 puta tjedno jer sad kak je hladnije dobro je obucen pa se ni ne prlja a ruke,lice i guzu stoput dnevno peremo jer vječno nesto dohvati xD
    .
    A je moja mama prevukla..ja se nisam usudila 😂 al nije mu se ni zacrvenilo ni pokidala kozica.
    .
    Sad sam kontaktirala ped da se narucimo na tu kontrolu s 9 mj i na kraju je rekla da ne dolazimo ako napreduje nego samo je pustila uputnicu pa moramo ici vaditi krv i mokracu. 🤔 Trebam savjet od vas koje ste to radile...koliko smije stajati mokraca prije nego ju odnesem...moze li od noci biti il svjeza ujutro? I te vrecice kupim u ljekarni? Hmmm ne znam dal bi uspjelo da se popiski u casu,kad vec skoro svaki put mene zapisa možda uspije i u casu haha.

mrgud_zg
    14. Listopad 2020. 13:31

E dobro tak i mi. Kad je sugav dan pa smo puno doma onda ga kupamo da skratimo popodne, a kad nekam idemo onda ne. Pelensko prodem isto sa sapunom povremeno. Ruke i lice naravno stoput. 
    Pisulinac se moze skoro skroz. Pedi je rekla da cemo sami kraj kad ce izlazit iz pelena. Cistim ga svaki drugi-treci dan. Prije sam bas redovito
    Moj je postao bas hahar. Samo da je bacat i razbijat. Cupa me ko lud. Nista se nece igrat pa pokazujemo u knjigama uopce ga ne zanima 🙈

Lavica27
    14. Listopad 2020. 14:17

LoSa ne brinem se. Normalno jede,pije,spava. I ponaša. Cesto zna ukakat pelenu,odmah ga presvucem,vratim na pod i odmah se ukaka,ja to brojim kao da je 2 puta kako a zapravo  sam ga vjerojatno napola kakanja prekinula. Kod nas je kao kod Mala.le raspored recimo
    Ajme napisala sam 20 puta rijec  kakati🤣 koji uzbudljiv vokabular imam🤣
    Kupamo ga svaki 3. Dan,ovo ostalo prije spavanja pod pipom  guzu,noge,lice i rukice.
    O pa mi smo negdje kao Vita,bas je duga za curu!
    A možda bi mu mogla pocet grijat  vodu sad kad je hladnije🙈 ne prokuhavam, imam Brita vrč..

DeeDee
    14. Listopad 2020. 14:25

Evo ja sam sad ugrijala da i moje dijete jednom dobije fino, nemater 🙈🙈🙈
    Ok,od sad kombiniram da bude mlako, ionako je kuhalo stalno u akciji. 
    Velika je Vita da, i činilo mi se "na oko" da je jako narasla u zadnje vrijeme, i evo, Od 31.8. kad smo zadnje bile je narasla 4.5cm i dobila  880g 🙈
    A ja je sinoć pokušavala ubaciti u piđamu 74 i čudim se kako ne može nogu ispružiti 🤦🤣
    Mi smo je preko ljeta tuširali jednom do dva puta dnevno, tipa kad bi se M ili ja, samo bi je uzeli pod tuš s nama. Sad je opet kupamo, jednom do dva puta tjedno. Prije smo rijeđe ali sad puže pa ipak. Guzu manje više na svakom presvlačenju s vodom i unutra stavim malo kokosovog ulja. Prije smo je kupali s vodom, sad joj kapnem melemovog šampona za bebe.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.