ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    14. Listopad 2020. 14:35

MaRe

Dosad smo se kupali svaki dan…sad smo na svaki drugi al i to cu prorijediti na mozda 2 puta tjedno jer sad kak je hladnije dobro je obucen pa se ni ne prlja a ruke,lice i guzu stoput dnevno peremo jer vječno nesto dohvati xD
    .
    A je moja mama prevukla..ja se nisam usudila 😂 al nije mu se ni zacrvenilo ni pokidala kozica.
    .
    Sad sam kontaktirala ped da se narucimo na tu kontrolu s 9 mj i na kraju je rekla da ne dolazimo ako napreduje nego samo je pustila uputnicu pa moramo ici vaditi krv i mokracu. 🤔 Trebam savjet od vas koje ste to radile…koliko smije stajati mokraca prije nego ju odnesem…moze li od noci biti il svjeza ujutro? I te vrecice kupim u ljekarni? Hmmm ne znam dal bi uspjelo da se popiski u casu,kad vec skoro svaki put mene zapisa možda uspije i u casu haha.

Vrecice kupi u ljekarni, nekoliko komada, za slucaj da ti se odlijepi, razlije ili sl. Mislim da je pozeljno cim prije odnijeti.
    Ja sam joj dala bocicu i dok je imala zalijepljenu i uskoro se popiskila, a unutar sat vremena smo vec isli na vađenje krvi i predali mokracu, isli smo u privatan lab da izbjegnemo guzvu u domu zdravlja.

• mom12
    14. Listopad 2020. 14:51

Mi smo se ljeti svaki dan kupali...cak sam znala s njom pod tus uc i otusirat u vodi...katkad bi se kupali u kadi..al sad 2 puta tjedno...
    V je velika cura😍..
    Ja u kuhalu prokuham vodu..nije mi pala na pamet ova kombinacija😆😆...al lijepo je znat kad sam u guzvi ili nemam vode...
    Losa hoces ti ubrzo na kravlje mlijeko prec?

DeeDee
    14. Listopad 2020. 14:58

E mom, sad gledam percentile pa sam se sjetila da si bila pitala, daj ponovi pa da ti pogledam ako želiš

[/url

PetraB
    14. Listopad 2020. 15:32

Mi imamo bunarsku vodu tak da imamo ugradjeni poseban filter pod sudoperom. Voda je cak i bez kamenca. Tu vodu koristim za kuhanje, pice i njima za flasu. Obicna nam je samo za pranje. Piju tu filtriranu vodu bez prokuhavanja tak da ja njima AD napravim tako da stavim 150 ml te iz pipe a u kuhalu zakuham pa onda do 210 stavim te vruce prokuhane i taman im je za pit. Do 6 mjeseci sam imala prokuhanu hladnu.
    I moje kakaju vise puta dnevno iako ne dodajem ulje jos... A ne dodajem samo zato jer ga zaboravim kupit svaki put 🙈. Mi maslinovo ne koristimo uopce tak da ga ni nemam u kuci.
    E... Koja god da je stavila link na tortu "krticnjak" hvaaalaaaa... Juraju je rockas u pon i ova torta je idealna... Kupila neki mali traktor koji cu staviti gore i super... Tak da hvala 😘
    Danas Megz radi kiflice za skolu za dane kruha... Drugim rijecima ja radim 🙈

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    14. Listopad 2020. 15:35

A Ninuška je pravi curičak sitni, a ne moja harambaša 🤣
    Konkretna gospođica, ima na koga i bit 😄😄😄

.
    Btw losa, znači ja ne znam kako cu ja radit kad budem morala za pravo počet s ovom koncentracijom.. tri puta sam čitala deklaraciju jutros i nisam vidjela. I sad na tvom vidim i opet idem svoje čitat i isto je naravno 🤦

[/url

• mom12
    14. Listopad 2020. 15:39

10.050..i 73 cm..ja ne razumim to🙈🙈

• mom12
    14. Listopad 2020. 15:42

I ja isto imam ponekad te kombinacije hladna prokuhana i vrela al ja stavim 140 hladne😆..
    Moja isto ima na koga bit tata joj ima 197🙈🙈🙈...ja jadna mala 164🙈🙈🙈..bice debljina na mene😅😅😅

• mom12
    14. Listopad 2020. 15:44

U sta stavis npr km? Jel koristis svjeze ili tetrapak? Ja koristim trenutno teteapak jer mlijeko koristim samo za kavu rijetko pahuljice...pa sam mislila uzimat svjeze kad ona prede na km

DeeDee
    14. Listopad 2020. 16:50

mom12

10.050..i 73 cm..ja ne razumim to🙈🙈

Ne mogu, tj. izbacuje mi onda krive podatke kao za V, morala bi u postavkama promjeniti datum rođenja i sve jer ja to u aplikaciji (bebinu kalendar dohrane), sorry

[/url

• mom12
    14. Listopad 2020. 17:03

Ja sam inst aplikaciju i upisala mjere i nista me pise😒😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.