ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    13. Listopad 2020. 20:12

Btw, danas sam joj kupila Lino prvi smoki u DMu, i uspjesno je pojela 3kom bez zagrcavanja. Bas sam uzivala gledajuci ju🤭

Angelly
    13. Listopad 2020. 20:32

miki0

DeeDee i ja jos uvijek pisem kad je jela, kakala, spavala, rucno u malu knjizicu 🙈
    Ja bi stavila si kolko vode cca tolko da je ad.
    Ja isto od oka stavim do zeljene gustoce. Nekad s njom samo ugustim jos kasicu…
    .
    Stigle mi knjizice iz leo comerce, 6 kom sam narucila. Ugl.uzasno sam ljuta jer su dosle kao da su rabljene ili negdje dugo stajale, sve pohabano, rubovi izlizani, stranice sljepljene pa su se slike prekopirale jedna na drugu. Nije stvar dostave jer smo mm i ja si uzeli i sebi neke knjige koje su dosle nove i posebno umotane u foliju. Poslala sam im odma slike i prigovor. Mislim N bu ih tak izgrizla i unistila s vremenom al nije u redu da prodaju takve knjige pod nove. 😠 Rekla sam nek oni predloze sto napraviti jer ja nebudem o svome trosku i trosennu vremena vracala knjige.

E tak su i meni 2 od 3 narucene knjige dosle, sam jedna bila kao nova 😒

DeeDee
    13. Listopad 2020. 20:37

Mikio i ja u bilježnicu, obroke i presvlačenja 🙈
    Svi se zgražaju oko mene a meni fora haha. A kad nisam doma pošaljem dečku na viber da ne zaboravim upisati kasnije 😁. Jedan dan sam zabunom kolegici poslala 140AD, ona me zove sva zbunjena, mislila da je neš u vezi posla 😂😂
    .
    Grozno, baš me zanima šta će ti odgovoriti..

[/url

Grizli
    13. Listopad 2020. 21:25

Mikio bas mi zao da su knjigice takve. Bas me zanima sto ce ti rec. A nije u redu. Za voznju nocu nama se dogodilo jedan dan da smo se vracali po mraku i da je ona pocela plakat a imali smo nekih 50km voznje. Taman sam bila kupila u tediju neku malu lampicu kao led svijetlo jednoroga i izvadila joj upalila i to ju umirilo. Igrala se s time a svijetlo nam nije smetalo. Tako da sad putuje s nama lampica. Iako je to bio jedini put da je tako se derala u mraku.

Do prije 3 dana sam sve upisivala u app na mobitelu, sad sam pocela samo uvedene namirnice jer ne stignem jednostavno upisati posto njeno cicanje je tako kratko, a moj mozak uspijeva sad zapamtit sto se dogodilo prije 4-5 sati pa ga malo treniram za posao. Upisem sad samo ono bitno sto ne bi amjela zaboraviti.
    Nesto sam jos htjela al neznam sto vise... 

Damnarexx 🌺
    13. Listopad 2020. 22:01

Losa evo onda jos jedne nemajke🙋 ja sam instalirala neku app za pracenje (cim sam rodila) svega toga, i prvi sam dan vec zastekala sa upisivanjem i skuzila da nije za mene.
    Tako da nista nemam zapisano, pamtim pred koliko je jela, kad mora jesti.. AD mjerica uvijek ista... 
    Kilazu gledamo samo kod pedijatrice, i tako..🤭
    A ovako od oka vidim da raste.

annika
    13. Listopad 2020. 22:05

Moj je isto danas čudan baš. Uspavljujem ga cijeli dan- odspava 15 min i gotovo, ili se razbudi čim ga stavim u krevetić. Ja trebam dobiti pa sam shodno tome sama pojels kutiju domaćice i pakiranje plazma keksa, sad sam na petitu. 
    LoSa ne znam jel ti utjeha ako dolazi od mene ali ja ništa ne bilježim i ne pišem, čak ga ni ne važem

[iimg]

DeeDee
    13. Listopad 2020. 22:08

Daj ajde šta pričate, kakve nemajke, ja ne poznam doslovno nikog tko piše, imaju ljudi inače pametnijeg posla 😂 U biti šogi isto piše mislim. Ja sam počela u početku zbog dojenja i postalo mi fora, žao mi prestat, ispunila dvije bilježnice, ja imam problem vezivanja za stvari/postupke/rutine 🤷
    V je danas nabrijana sto na sat ali se svako toliko rasplakala na najjače, valjda si takne desni jadna. Mislim da će kod nas bit kao kod Grizli, ništa ništa pa sto zubi

[/url

Lavica27
    13. Listopad 2020. 22:13

Joj annika i losa,evo još jedne. Na početku kad smo radile je neka pisala da ima app i nadobudno sam skinula app i upisivala i drugi dan popi*ila i rekla si nisam s prvom pa neću ni sad. 🙈
    Al svaka čast vama cure koje to sve bilježite!

• Zarica
    13. Listopad 2020. 22:37

Ja isto bas nista ne zapisujem. Ono kad je izasao iz bolnice smo 24 sata pratili jel piski dovoljno i cica dovoljno, al i to mi je trebalo vise pokusaja da sve popratim i dobro zapisem Al fuuul pazim kak muckam AD s obzirom sto pise na deklaraciji. Nekak mi se uvijek cinilo jako bitno slijediti upute kod ADa, a ako sam dobro skuzila vi to odokativno? No dobro, nisam ekspert
    Maloprije sam vozila auto da ga ocistim i mali poceo negodovat. Spojili mu njegove pjesmice na radio, pjevali i wuala! Ko hipnotiziran, samo izmedju pjesama bi culi uzvik nezadovoljstva, ili kod reklama.

• mom12
    13. Listopad 2020. 22:39

Ja sam zapisivala dok sam dojila izdajala i ad kombinirala...a kad smo krenili sa ad imamo red i svaki dam nam je isto...zabrinem se kad se malo to poremeti jer bas dobro funkcioniramo...e da nakon vecere sam joj ponudila 150ml ad a samo je pljuvala bocicu iz usta...e sad cemo vidit do kad ce bit sita🤪...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.