DeeSb evo moj je nocas prespavao cijelu noc skoro. Probudio se samo oko 3 jer ima naviku tada pit bocu, al posto smo u procesu odvikavanja od toga, malo smo ga pustili da place pa uspavali...i evo u 6 ga nahranila i jos ce mozda satak odspavat.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa, ak mi i ova kaze da se bebu treba posjedat prije nego to savlada pitat cu te za kontakt, ako mi mozes dat koji. Ali ta koja ce nam doc je fizijatrica na Vinogradskoj pa je valjda ok. Muci me jedino sto je preporuka moje pedijatrice:)
.
Superirko, mislim da je bas ta u pitanju. Rekla mi je frendica da joj se uvijek lijepo posveti, nikad joj nije zao vremena za detaljan pregled i da je prezadovoljna generalno. Eh sad mi je bas zao.
Jutro
Oho, narucivanje prek hzzo-a je lutrija... Cure trebale na kontrolu neuropedijatra s 8 mjeseci. U Sk na pedijatriji neuroped dao otkaz prosle godine i od tada dolazi petrovicka s Goljaka dva puta mjesecno. Jedva na prvi pregled upali i to samo zato jer se narucivalo telefonski a sestra koja narucuje me pozna. Sad se narucuje prek centralnog i kada su dobile termin? U 4. mjesecu sljedece godine 🤦🏼♀️
Nasa dr je odlicna... Nije pedijatar vec obiteljski lijecnik oce prakse no po onome sto slusam od strane frendica, sto se Sk tice meni je jos bolje. Doslovce niti jedan ped ovdje ne radi nista vise nego moja dr. Svi klinci su kod nje kao i mi.
Moje piju Oleovit, pocele sa 2 kapi, pred 4 mjeseca im na rebru povecali na 3.
url=https://lilypie.com][/url
Petra, ma prestrasno. Na kraju do sad nisu bile uopce na pregledu?
Eh ja sad upisala mjere u krivulju. Krenuli s onom srednjom zelenom. Tezina je na njoj, al visina je pala u onu najmanju Jel to znaci nesto? u zadnja 3 mjeseca je narasao 3cm...
Zarice iz mog iskustva ne znači ništa. I da je sestra dobro izmjerila- a vjerovatno nije, bitno je da on napreduje, a napreduje li najbolje vidiš ti sama. Moj švrćo je ovdje bio medju manjima pa je 6-9 mjeseci narastao u duljinu ali je zato težinom pri dnu krivulje i već vidim da će biti kao brat mu. Da je barem i mama pri dnu krivulje
[iimg]
Mikio, i ja se osjecam malo glupo jer ne znam kog bih jos pitala. Tako da smo se odlucili prebacit. Sad malo istrazujemo, ali vjerojatno cemo na Kruge kod te Cetinic ako nas primi. Mozda je i sve ok, al barem neka nas zena svati ozbiljno i objasni kad nam nesto nije jasno. Mi smo je pitali za tu visinu, ona je samo glasno rekla 'optimalno!'. Pa sad kad gledam i nije bas optimalno. A i nije mi to bed, nego daj bar obrazlozi nesto, zasto mislis da je tako. Izmjerit cemo ga jos jednom da provjerim jel mozda krivo bilo. Nisam se tog sjetila. Inace cemo podebljat ad. Mi bas jedemo sve nesto zdravo i izbirljivo, mozda njemu fali necega u mom mlijeku.
Mislim da sad kad su malo veci nas ne treba toliko brinut visina i kg pošto ih ne možemo staviti u kalup...neki ce biti vislji neki nizi neki mrsaviji neki deblji..bitno da ko sto kaze Losa vidimo neki napredak da bas ne stoje u mjestu mjesecima.
.
Ovo za posjedanje sam skuzila da ih skoro svi pedijatri salju na vjezbe i slicno ako se ne posjednu do 8-9 mjeseci...od kolegice malog je njena isto slala u Bizovac na vježbe jer nije sjedio s nekih 8 mj,na kraju se sam posjeo za dva tjedan xD
Zarica ne znam u kom dijelu zg živiš,ali mi idemo na vježbe jednom tjedno kod žene koja radi u klaicevoj i u heleni, a ovdje preko udruge radi vježbe i mene košta 100kn sat(pred 3g s kceri je bilo 50kn sat). Sto je stvarno mala cifra. Pa ako te zanima,javi se na insta, subotom imamo vjezbe.
Moj standardno dva buđenja, oko pola 2 i pola 5. Razmišljam da mu ukinem jedan obrok.
Ovo za mjerenje u cm je 200% da fulaju sestre,zato ga ja doma provjerim😁 Mi smo s težinom stalno 53.percentil a visinom 46. Dok s glavom 93.🤦♀️🤦♀️🤦♀️
meni u onoj aplikaciji doc nesto od jovancevica izbacuje da je mali pretil i da se javim pedijatru. ima 9,3 kile na 71 cm. on je bas jak, ima skembu, al fakat nije pretil. i bas sam pitala pedijatricu i ona kaze da nije debel uopce. a realno kuham mu fakat zdravo i ostalo je na mom mlijeku i samo je vecera ad
meni se on i dalje budi 800 puta kroz noc. fakat nemrem vjerovat da vase bebe spavaju cijele noci. apsoluno mi je to nezamislivo.
Sad dobivaju slabije na tezini moja je dobila cca 1100 u 4ipo.mj...a nina koliko je aktivna dobro da ista dobije😍😍...
Losa kako mislis 90 percentil ali se ne gledaju neki postotci🙈🙈..ja nikako na zelenu granu s tim...🙄🙄
Zarice moja je 5cm u 4ipo mj...pa taman cm u jedan mj...pa nece vise mj se debljat kilo i dobivat po 3 4 cm...
Sortiraj odgovore
Najstariji