Annika 😂😂😂😂 full top da si skuzila!
Aaa o popisu stvari u knjigama bi se dalo raspravljati... Pod voce pise dinja i lubenica (to je povrce), dud i musmula su mi top a nema recimo višnje... A najviše me bode u oci u povrcu bijeli luk i crveni luk... Jer je problem bio napisat češnjak i luk! I tako al dobro.
Mala.le ista stvar kod nas. U 23.30 se probudi i budna ko da je podne do 1-1.30 sto god radili ona ne zaspe tako da zadnji veceri se ona i tata druze u tom terminu.
Imate koju preporuku za kremu za lice bebama? Vidim da od bure i hladnog ima dosta suhu kožu n licu pa bi ju s necim svaku toliko malo namazala.
Evo i nas od pedice. 67 cm i 8300. Slala nas fizijatru, al prvi termin slobodni je 3.12, a u nekim bolnicama i u 2022. god. Mislim stvarno. Na kraju nam pedica dala kontakt od jedne fizijatrice iz vinogradske pa cemo je zvat da nam privatno dodje. Vidi se da malo steka s tom jednom nogom pa je rekla da bi bilo dobro da ga neko mao pogleda i provjezba s njim. Malo me nazivciralo sto mi je rekla da smo ga trebali stavljat da sjedi no dobro... Stara garda je.
.
Da, i meni se cini da nije to to kad se mucka na sobnoj temp. Moze se u vrucoj vodi smuckat pa ohladit do sobne. Ja prokuhavam kad koristim vodu iz pipe jer smo odlucili prokuhavat do njegove prve godine. Ako koristim babylove vodu onda samo zagrijem do temp koja je potrebna. A mrgud, mislim da si ti pisala, ful se brzo ohladi kad posudu s vrucom vodom ubacis u drugu posudu napunjenu hladnom vodom. Meni bude zacas.
Mikio, ma jasno mi je. Trebas se zaliti. Samo kazem da mislim da je zato popust, al to ne znaci da je u redu:) Ja sam nekad ljena za zalbe, al da mi se slike preslikavaju cak bi i ja to napravila.
Mi imamo urriage kremu za lice i ok je...
Moja kaki jednom dnevno i to vec dugo..neznam ni ja otkad al eto da zapisujem znala bi🤪🤪..
Petra hvala...😉
Grizli, a im tresnje. Bilo bi zbunjujuce jos s visnjom:) A meni je isto smijesno za lukove, al ionako ja citam pa mu kazem kaj treba:) Mislim da je neko s mora radio slikovnicu, no meni je realno tak svejedno
Ja prokuhavam vodu iz slavine jer je puna kamenca, babylove grijem do 40-45 stupnjeva. Hipp Combiotik 1 se ne rastopi dobro ako je preniska temperatura. Tocno se vide kristalici u bocici. I mjericu poravnam nozem da bude ravno.
Kremu za lice imamo Sebamed neku bas pise da je za zimu i vjetar.. Za sad je en koristimo jos.
Mi smo uz casmatina koji imamo kupili tepih onaj sa cestama za djecu, 4x3 i na tome je sad casmatino, babygym i ostale igracke i toplo mu je za njegovo vojnicko puzanje.
Vodu za AD prokuham,malo rashladim na potrebnu temp,smuckam i stavim u hladnu vodu da se ohladi...taman dok ga presvucem bude na dobroj temp....iako nekad mi se zna previse ohladit mali se ne buni..njemu je svaka temp dobra hahah
.
Moj kaka jednom dnevno minimalno a zna se dogodit i vise puta..prije dok nije redovno kakao sam zapisivala na kalendar a sad vise nema potrebe. Isto ne dodajem ulje u zitarice..samo ak je neki pire ili meso sto je mal suše onda stavim maslinovog da podmaze malo 🤣🤣 Mislim da od voća ima redovno 💩
.
Dns cu za rucak juhu od graska i krumpir tijesto...to cemo oboje jesti pa ne moram njemu posebno smisljati 😁
Grizli nadam se da ce ih brzo proc ta faza, pa bio mi je super spavac😥
Moj isto cesto kaki...nerijetko 5x dnevno..al to zna bit ono dosadno pomalo...otvorim pelenu, nadjem par bobica...pa iduca bude obilna...
Onda sutradan 2x i tako, nema pravila...
Al ako je stolica normalna, po meni je bolje da kaki nego da ne kaki...
Mi smo uveli mandarine, nasjecam mu pa dam da jede sam...
Malo su mu ljute ali ne odbija😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
moj isto sise mandarine. Uvijek napravi bljak facu, al otvara usta za jos:) Inace kaki 1x dnevno, i to ujutro. Skuzila sam da preskoci samo onda kad negdje idemo ujutro pa se ne krece. Ful mu kretanje potice probavu. Al ovo 1x dnevno mi je takvo olaksanje naspram onih 5,6 puta kak je kakao prije.
Obavili odgođeno cijepljenje i usput malo uranjeni sistematski, ima 73cm i 9kg😁
[/url
Opa kak je velika 💪
Ne znam kak vi al meni je ovih 9 kila postalo bas vec tesko za nosit 🙈
Moj je kakao 2-3 puta dnevno, taman za doruckkm i ruckom, odkad jede i veceru ima dodatno vecernje kakanje prije spavanja 😂
Nego, jel vi kupate bebace svaki dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji