ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    14. Listopad 2020. 06:49

Dajte zene, ima li necije dijete ovdje da se probudi noci po 2 sata i igra se ko da je podne, bude presretno i razigrano u mukloj noci😩🙄
    To nam se desava vec 15 dana, nadoknadi on to kroz dan, al nije to to. Njemu je 10 mjeseci i gotovo pa je bio savrsen spavac.
    Nadam se da je neka glupa faza...
    Npr legnem ga sinoc u 8 i 20, onda od 11 ipo do pola 2 show...pa boca sad u 6 ipo...
    I evo vidjet cemo dokad ce spavat..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angelly
    14. Listopad 2020. 06:57

Uf ja isto ne zapisujem nista. Zapisivala sam prvih mj dana jelo dok je dojio onda sam prestala. A inace imamo bas ustaljen raspored pa nema potrebe da zapisujem kad jede a kaka redovito svaki dan 2 do 3x.

annika
    14. Listopad 2020. 07:08

Makar šta le pa ovdje kod nas ima svega. Moj se jedno vrijeme uredno od 1-4 igrao.
    Ja otpratila kćer u školu, skuhala si kavu i molim se da se ne probudi još 20 min
    I meni su stigle leo knjige ali koliko vidim sve ok. Meni su smiješne stvari koje su stavili- u knjige- dud, itd. Sve zamišljam matiju kako pokazuje prstom i govori dud🤭

[iimg]

annika
    14. Listopad 2020. 07:10

E da, uoravo sam skužila kako stavljati smajliće s moba  u postove, a ne samo ove s foruma. Jel se osjećate sad pametno?😄

[iimg]

beba2025❤
    14. Listopad 2020. 07:49

annika

E da, uoravo sam skužila kako stavljati smajliće s moba u postove, a ne samo ove s foruma. Jel se osjećate sad pametno?😄

😂😂😂😂😂😂

PetraB
    14. Listopad 2020. 08:13

mom12

I to ti ulazi u mlijeno..ta ad kasica…
    Ja kad sam davala semolinu isto sam racunala u ad..
    Petra izgubilo mi se negdi kako se zove ta podloga? Di se moze narucit?

https://www.kidzilla.hr/proizvod/podloga-za-igru-milly-mally/
    😉
    Ostatak tipkam kad vas procitam do kraja 🙂

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    14. Listopad 2020. 08:38

E bas vec danima hocu pitat iskusnije kak spremate ad? Jer meni to traje beskonacno 😂. Dok voda prokuha pa sto godina dok se ohladi 🙈 jel grijete u grijacu ili u loncu? Jel bas mora prokuhat il je dovoljno jako zagrijat? 😬
    Mala moj se znao tak igrat po 2 sata. Al nije bilo redovito. I nije to nadoknadivao 🤦‍♀️
    Jel moj jedini ostao koji ne spava po noci? 😫 znaci nocas opet svaka 2 sata. I ni nakon nosenja nije htio zaspat dok nije cicu dobio 😣. Znaci 22:30, 00:30, 2:30, 4:30. Ja sam fakat na granici zivaca da ga pustim da place, doslovno to nisam jos nikad al ovo je vec za izludit 😬. I eto danas mislim da si je on dnevne potrebe za mlijekom vec namirio prije 8 ujutro 🤪

Lavica27
    14. Listopad 2020. 08:39

DeeDee gotovo sve od navedenog kao ti i ja radim, osim sto poravnam na piksi aptamila mjericu,tako da, nisi jedini idiot. A meni je drugo🙈 btw moj pije vodu sobne temp jer po ljeti nije htio grijano i tak je ostalo. Svega 3-4 puta se nije rastopilo tj ostao grumen na dnu. 
    Mikio i trebaš se zalit za knjižice!
    LoSa moj kaka 3-6x na dan, misliš da mu uz to treba ulje za probavljivost u ove žitarice kaj s vodom radim🤔?

DeeDee
    14. Listopad 2020. 09:04

Lavice malo mi je lakše sad, meni nikad nije ostao grumen. Uglavnom proganjalo me to noćas pa sam išla čitati deklaracije, u svoju obranu mogu samo reći da na hippovom AD-u ne piše na hrv deklaraciji (piše samo da se radi d prokuhanom vodom), nego samo na kutiji a to nisam gledala, ali i dalje se osjećam kao debil. A za žitarice sam baš čitsla i ne piše da se mora išta dodavati, samo da se onda stavi voće da ne bude samo žitarica i voda. 
    Moja isto jako puno kaka, možda im je to od hladne vode hahah, šalim se 🤣 ali ona kaka najčešće 3 puta dnevno, s tim da je recimo prekjučer jednom, a jučer 5 puta i to vrlo obilno 🤷
    A dok nismo uveli krutu hranu je kakala svaki treći dan oduvijek

[/url

• mom12
    14. Listopad 2020. 09:06

Ja kad pravim zotarice baby love pravim na mlijeku i semolinu smo radili samo na vodi..i ove hipp sa keksicima na vodi jer sadrzi ad..
    A cekaj jesam ja sad debil pa jos uvijek prokuhavam vodu za ad? 
    Losa zasto bi se voda prokuhavala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.