Totalna gužvA danss, nisam iskomentirala pregled.. znači ja ne znam kako bi sistematski pregled trebao izgledat ali ovakav pregled sam i sama mogla napraviti 🤷
Pogledala joj je grlo i zvala sestru da je cijepi, i rekla mi da je držim ja na rukama? Kad je sestra došla me zamolila da ju stavim na stol jer je naravno ne može tako cijepit..ok, cijepila ju je i kao to je to, ja pitam a sistematski, dr. se čudi. I kao ok, napravit ce da ne moram dolazit za dva tjedna opet, samo rekla sestri da ju izmjeri i to je to, doslovno ju nije ni pogledala niti me išta pitala. U biti, pitala me ako smo krenuli s dohranom, wtf 🤔🤔🤔🤔
Ja iskomentirala da je počela puzat, zube i sve nešto u vezi ponašanja, ona meni kaže bravo 😂😂😂
Zamjena, neka starija gđa. ali svejedno sam se čudila ko pura dreku kad sam izašla iz ordinacije.
Inače, bila sam danas par stvari za posao obavit i odmah se osjećam 728292 puta bolje. I V je bila samnom i bila je najbolja ❤️
[/url
Ja sam inst aplikaciju i upisala mjere i nista me pise😒😒
Probaj ugasit net pa pogledat, neke stvari u aplikaciji rade samo bez interneta iz nepoznatog razloga
[/url
ja nis ne kuzim kak ti grafovi funkcioniraju. Probat cu bas u app za mog ubacit. Mikio, pa i moj je bas mali. 67 cm. Meni je bas je pinklec.
Helou🙃
I ja skoro pa od pocetka dajem AD sobne temp, Novalac se super otopi. Jednom joj ponudim toplo, nije htjela, pa je doslo ljeto, ostali smo na sobnoj..
Sad cu joj probat mrvicak ugrijat da bude mlako.
Ja ful pazim sa mL i mjericama. Sad smo na 210mL i 7. Prokuhanu dajem, a nekad za pice i iz spine.
.
Kupanje 1-2 tjedno, ljeti svaki dan. 🌊
.
Skuzila sam da je rijetko tko zadovoljan sa pedijatricom. I moja je bas skrta na rijecima, objasnjavanju, cini mi se kao da rade preko one stvari.
Bas me to ljuti.
Vas su vase barem primile 🤣 mi onda ocito nećemo do godine dana ni ici kod nje ako budu nalazi kako treba. Covid sve zatvorio xD
.
Muči ga ovaj drugi zub sto izlazi i sav je neki cendrav..mjerila sam mu temp 37.2...sad se napokon zaigrao...prekrenuo je kutiju s igrackama i istrazuje.
Mi d kapi dajemo 3 dnevno. Kad su ovo dvoje bili mali u jesen i zimu se u prvoj godini prepisivalo 4, a ljeti dvije kapi
Naša pedijatrica je fantastična a obišla sam ih puno
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji