ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Listopad 2020. 22:40

Mikio zao mi je zbog knjigica..😒😒

• Zarica
    13. Listopad 2020. 22:44

Joj da mikio, zaboravila iskomentirat. Znas da sam pisala da su nam knjigice super za citat, ali malo socijalne. Mislim da su stajale u skladistu i pokupile vlagu. I nama su neke stranice bile sljepljene i malo pohabane, al sve se jasno vidi i slike nisu preslikane pa se nisam zalila. U ducanu su normalne. Mislim da su zato stavili popust na internet trgovinu, da ih se rijese.

MaRe
    13. Listopad 2020. 22:54

Mikio bas bzvz za knjige xD
    Lol ja sam isto nadobudno skinula onu app kad sam rodila..upisala 2-3 puta i zaboravljala pa kad bi mi ispalo da nije jeo po 10 sati sam i odustala 🤣
    .
    Nas dva smo dns popodne dobro odspavali...ja se probudila a on nastavio...spavao je sigurno dva sata. Vidim da kreće i drugi zubic van. 
    .
    Losa moj isto poceo cupat casmatino...nadam se da nece nastradati 😁

• Zarica
    13. Listopad 2020. 22:56

Da, ja koristim posudicu s oznacenim mL, tu spatulu iz Novalaca gdje isto tako ravno povucem i toplomjer s kojim mjerim kad se postigla dobra temperatura vode za muckanje

• mom12
    13. Listopad 2020. 23:01

I ja bas pazim kad pripremam ad..na mjerice pazim i ml vode.npr tem vec znam po opipu kad je za stavit mlijeko a kad je za jest...cak ne moram po zili prskat ali ipak provjerim...i npr znam u termosicu kad da navecer nalijem vodu vrucu pa da.mi ujutro bude dobra😅😅...

mrgud_zg
    13. Listopad 2020. 23:07

Ja sam prva 3 mj upisivala u biljeznicu a kak je super dobivao na tezini sam prestala. 
    Sto se tice mlijeka/ad, ja mu za dorucak dajem griz i slicno na vodi s vocem, a navecer s ad. Al meni on ima jos 2-3 dojenja kroz dan plus noc tak da mislim da mu definitivno ne fali mlijeka. Kombiniram ga ostavit sad jedno popodne kod bake pa mu ostavit kasicu da se ne maltretiraju, pa cu to jutro s vocem dat ad.. i tak. Mislim da ce meni bit veci problem uvodit meduobroke a izbacivat dojenje s obzirom na tu alergiju na mlijecno al polako..
    Meni knjige isto trebaju stic bas ovih dana, brijem da ce onda isto bit unistene. Vec se pripremam da cu se zalit 🙈
    Ugl moj danas spavao sat i pol ujutro i 2 sata popdne 🤭😱. Popodne bio cendrav i u 8 vev spavao. I sad se u pol 11 probudio u placu da ga nisam uopce mogla smirit. Na kraju cicao 😣, a u 7 je vecerao. Nikad necu uspjet izbacit tu cicu 😫🤦‍♀️

DeeDee
    13. Listopad 2020. 23:11

Aufak, sad se ja osjećam kao apsolutni, ali apsolutni idijot. Pod a) natočim 120ml (mjerica na bočici), b) zagrabim 4 mjerice tako da budu ravne ali nije da se previše oko toga sekiram, ako je jedna malo praznija, druga ima brdašce, c) ne grijem vodu nego imam prokuhanu ohlađenu za taj dan i s tim pripremam, dakle sobna temperatura. Kad sam u početku kupovala one "to go" je pila bez problema sobnu temperaturu i tako sam i nastavila, sad mi recite da se to tako ne smije pa da se ranim nakon što joj 3 mjeseca dajem svaki dan ovako 🤦🤦🤦🤦
    A kašice s AD-om ne važem/mjerim nego miješam do željene gustoće. 

[/url

• mom12
    13. Listopad 2020. 23:16

Ako je voda hladnija ad se ne rasropi kako treba ako je prevruca onda izgubi vrijednost😃

DeeDee
    13. Listopad 2020. 23:23

Ovo za prevruću vodu znam kad sam u početku proučavala kako raditi griz i slično, ali nisam nikad primjetila da mi se ne rastopi s negrijanom 🤔 ja to pošteno izšejkam kao koktel😅 nikad mi nije ništa na stijenkama ostalo osim masnog traga 🙄
    Doduše ako sam negdje a nemam sa sobom spremnu vodu onda natočim iz špine mlaku ali doma eto uvijek sobna 🤷
    Ma bitno mi je samo da ne narušava kvalitetu AD-a, ja sam uvijek mislila da se grije da bude sličnije majčinom mlijeku 🙈
    Ona npr. kad je bila baš mala mala nije htjela izdojeno ako nije bilo ugrijano

[/url

DeeDee
    13. Listopad 2020. 23:28

Btw Mrgud evo i Vita je večerala u 18 i nije htjela zaspat bez pune bočice u 20i30 tako da mislim da nije do cice 🤷
    I vec dva sata svako toliko zaplače u snu jadna, dođem tamo ona spava i jeca😏
     Odoh i ja u krevet..laku noć

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.