Izgleda da je danas Amazon Prime Day. Isla vidjet za neku igracku i slucajno naletila
Mikio, mislim da nema tu pomoci. I moj ih sve grize. otkinuo neke djelove stranica. A sve su kartonke. Mozda bi ti pomogle one igracke koje svijetle u mraku? Mi smo isli na put od 5-6 sati jednom, pa sam mu upalila onog medu sto svira i ima projektor sa zvijezdicama kad je pao mrak. To je bilo super. Al ne znam kolko ce to N animirat...
Htjela sam reći da razmislite o ac, ja da moram starom cestom do zg-a s ovim drečavcem, upucala bih se
[iimg]
Ma to me najvise i odbijalo od casmatina... Jedino ona plava mi je nekako bila suptilnija... Meni smeta toliko sarenila 😅
url=https://lilypie.com][/url
E, nastavno na današnje teme količine mlijeka u danu, kako računam ovo u mliječnim kašicama? Ona je sad pojela hrpetinu good night kašice, na 2.5dcl vode pripremljeno, koliko je to AD-a? A danas npr. preko dana nije uopće bocu pila, noćas je u 1 i u 6 malo, pa kruti obroci u 10i30, 15 i sad 🤷
[/url
I to ti ulazi u mlijeno..ta ad kasica...
Ja kad sam davala semolinu isto sam racunala u ad..
Petra izgubilo mi se negdi kako se zove ta podloga? Di se moze narucit?
Znam znam da ulazi ali ne znam kako izračunati količinu, ma nije ni bitno ali pitala sam ako netko mozda zna, čisto jer mi je fora i dalje voditi evidenciju😁
[/url
Oh well, ja istresem odokativno pa dodajem vode dok ne bude gustoće koji voli 🙈🙈🙈
Ma nije uopće bitno nego eto kad već zapisujem još uvijek da znam, apsolutno nebitno, dođe mi kao hobi 🤷😂
[/url
Ja cijeli dan citam, i krecem pisati i nesto me prekine. 😐
Mikio da si blize, ja bi se ponudila za jutarnje setnje🙃
Sto se tice voznje u autu po mraku, onako malo bude u cudu, rasiri okice i to je to. Gleda kroz prozor ili zaspi. Vidjela sam negdje gumene slikovnice koje svjetle u mraku. Mozda bi ju to moglo zanimati 🤔
.
Super za ideju za veceru🍻😎 ja si screenam pa kad dode vrijeme za taj obrok cu imati smjernice.
Mi smo za sad na dorucku i rucku, ne pojede sve, doduse ni ne znam koliko napravim. Nista ne mjerim, sve odokativno i odmah nakon nudim bocu AD-a i iduci obrok za 3-3.5h.
A po noci smo jos uvijek na jednom, jedva cekam i to izbaciti...
.
Sortiraj odgovore
Najstariji