ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    13. Listopad 2020. 15:26

Izgleda da je danas Amazon Prime Day. Isla vidjet za neku igracku i slucajno naletila 

• Zarica
    13. Listopad 2020. 15:38

Mikio, mislim da nema tu pomoci. I moj ih sve grize. otkinuo neke djelove stranica. A sve su kartonke. Mozda bi ti pomogle one igracke koje svijetle u mraku? Mi smo isli na put od 5-6 sati jednom, pa sam mu upalila onog medu sto svira i ima projektor sa zvijezdicama kad je pao mrak. To je bilo super. Al ne znam kolko ce to N animirat... 

annika
    13. Listopad 2020. 15:42

MikiO autocesta zg-os 2 h

[iimg]

annika
    13. Listopad 2020. 15:51

Htjela sam reći da razmislite o ac, ja da moram starom cestom do zg-a s ovim drečavcem, upucala bih se

[iimg]

PetraB
    13. Listopad 2020. 17:47

Ma to me najvise i odbijalo od casmatina... Jedino ona plava mi je nekako bila suptilnija... Meni smeta toliko sarenila 😅

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    13. Listopad 2020. 17:57

E, nastavno na današnje teme količine mlijeka u danu, kako računam ovo u mliječnim kašicama? Ona je sad pojela hrpetinu good night kašice, na 2.5dcl vode pripremljeno, koliko je to AD-a? A danas npr. preko dana nije uopće bocu pila, noćas je u 1 i u 6 malo, pa kruti obroci u 10i30, 15 i sad 🤷

[/url

• mom12
    13. Listopad 2020. 18:55

I to ti ulazi u mlijeno..ta ad kasica...
    Ja kad sam davala semolinu isto sam racunala u ad..
    Petra izgubilo mi se negdi kako se zove ta podloga? Di se moze narucit?

DeeDee
    13. Listopad 2020. 19:27

Znam znam da ulazi ali ne znam kako izračunati količinu, ma nije ni bitno ali pitala sam ako netko mozda zna, čisto jer mi je fora i dalje voditi evidenciju😁

[/url

DeeDee
    13. Listopad 2020. 19:43

Oh well, ja istresem odokativno pa dodajem vode dok ne bude gustoće koji voli 🙈🙈🙈
    Ma nije uopće bitno nego eto kad već zapisujem još uvijek da znam, apsolutno nebitno, dođe mi kao hobi 🤷😂

[/url

Damnarexx 🌺
    13. Listopad 2020. 20:11

Ja cijeli dan citam, i krecem pisati i nesto me prekine. 😐
    Mikio da si blize, ja bi se ponudila za jutarnje setnje🙃
    Sto se tice voznje u autu po mraku, onako malo bude u cudu, rasiri okice i to je to. Gleda kroz prozor ili zaspi. Vidjela sam negdje gumene slikovnice koje svjetle u mraku. Mozda bi ju to moglo zanimati 🤔
    .
    Super za ideju za veceru🍻😎 ja si screenam pa kad dode vrijeme za taj obrok cu imati smjernice.
    Mi smo za sad na dorucku i rucku, ne pojede sve, doduse ni ne znam koliko napravim. Nista ne mjerim, sve odokativno i odmah nakon nudim bocu AD-a i iduci obrok za 3-3.5h.
    A po noci smo jos uvijek na jednom, jedva cekam i to izbaciti...
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.