Mom, mogla bi oraside uvest pa ih ubacit u kasicu. Oni su zasitni i bogati. Ja planiram nakon sto zavrsim s mlijecnim.
Mikio, ja isto te iz dma uvijekns mlijekom kombiniram. A za dorucak mu stavim zobene prave s jogurtom i vocem. Bas je zasitno to.
A plava riba isto? Isto taman krecemo s plavom ribom umjesto bijele. Bas palamidu planiramo za vikend:)
Mom mislim baš prave žitarice da daješ, griz- pšenični i od pira, palenta, a onda uvedeš i quinou i amaranth, proso, itd. Zo sve možeš miješati i s voćem za doručak i s povrćem za večeru.
[iimg]
LoSa ja mislila da se podrazumijeva da mislim da svatko za svoje dijete odlučuje,bas sam i skuzila da se mrgud cudila pa sam zato komentirala. A mom da krivo sam i ja skuzila, 6 obroka po 210ml plus 2 kasice🙈 Mom samo se opusti,nije nikakva kvantna fizika😀 Na primjer prema članku s domaćih kasica pola stvari radim krivo🤣🤣 Ja te instant ne miješam s AD jer se nakrca s vocem🤷♀️ Al svejedno 3 sata ne traži još. Obzirom doji i pije ad i do 3 puta u noći mislim da nije u deficitu s mlijekom. Ja ti vrtim u krug zobene,proso, palentu,griz,pir,kvinoju,instant rizine i instant 7 vrsta žitarica (za dorucak)
e da,upaljeno ili ugaseno svijetlo moj urla odozada jer uvijek to bude u vrijeme kad se približava kupanje i spavanje pa je možda razdrazen vec,nemam pojma al sestra mu se istom jačinom derala🤣
Petra jako je lijepa podloga! Ova moja mi je malo deliricna🤣
Pozdrav cure,
bas citam malo vase planove i nacine hranjenja, pa sam u nedoumici oko dorucka i vecere, ne znam da li bi trebala malo pojacati dorucak..
Nama je spavanje u komadu od 19-20h do 7-8h, ujutro popije AD 180ml, oko 9-10h voce svjeze ili kasica od voca (malo vrtim okuse) i oko 12-13 rucak (meso/riba/jaje, zitarice/tjestenina/.., ulje) vise u komadicima i ono sto mogu (mrkva, brokula, mahuna, grasak..) ostavim svaki put da sama lovi malo, a onda oko 15h jogurt na zlicu i nekad bananu odvojeno i u 16h AD 150ml i oko 19h zitna kasica sa AD 150ml. Dodam joj par kukuruznih smokica prije vecere, obozava ih.
Problem je sto ona u jogurtu i u mlijecno zitnim kombinacijama ne zeli voce, probala na komadice, naribano, kasa, ma kakvi i onda moram odvojeno.
Sad vise ne znam da li to sve tako mogu ostaviti, eventualno jutarnju bocicu isto sa zitaricama, sto mislite?
Palacinke i mufine sam radila, ali nedovoljno toga nekako pojede za obrok, vise se igra i pojede par komadica, nikad cijeli muffin ili palacinku velicine svog dlana i uz jogurt kao uzina joj je ok.
I mene zanima kada bi joj mogla ponuditi orahe, bademe, ljesnjake?
Macutica, orase mozes. Po novim smjernicama ne mora se s nicim cekati (osim med mislim? ).
.
Petra, super za podlogu:) ja bas razmisljam dal da nesto radim po pitanju poda. Puze po cijelom stanu, a bas je hladnjikav...
.
Mi se od pocetka vozimo i po mraku dosta tak da mislim da malom to ne smeta. Il je dobre volje il place nevezano za to. Inace, jel vi u autu kad idete s muzevima sjedite iza il napred? Ja sam do nedavno bila iza i sad mu tesko pada kad odem napred. A napokon uzela dodatne sate voznje tak da krecem i ja vozit i mali se mora nekak naucit da nisam pored njega u autu...
Ja po savjetu lavice naprijed malu stavim iskljucen airbag..jedino ako neko ide sa nama onda je iza...a kad idem sa muzem vecinom sam iza da joj mogu dodat dudicu ili nesto...a kratka relacija po gradu zna bit sama iza
Opet čitam u prolazu brzinski cijeli dan pa ću vjerojatno preskočiti pokoju temu. Kako ja i dalje zapisujem sve, ona pojede ful različite količine mlijeka kroz dan - jedan dan niti 500, jedan dan 900. Ajmo reć da je najčešće cca 600. Ja ne dodajem AD u te žitne koje su bez, i te koristim za doručak. Npr. danas je pojela jogurt, dvije žlice marmelade od šljiva i dvije žlice mixa žitarica. Ali i kad nema ništa mliječno ona pojede stvarno velike količine i nakon toga ima veliku pauzu tako da mislim da nema potrebe da joj dodajem. A one koje imaju AD u sebi dajem za večeru.
S vožnjom po mraku nemamo nikakvih problema, čak što više, to znači da je vrijeme za spavanje pa najčešće zaspi.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji