I ne kuzim kako nutritivno podebljat...jer joj voce uvijek radim sa zitaricama bilo instant griz ili 3 vrste zitarica baby love....
A rucak dam povrce sa ribom ,mesom...i dodam maslinovo ulje..
Lavice slazem se s tobom oko pedice od mrgud i oko vise od litre mlijeka… No svako odlucuje za svoju bebu…
skoljka kad kuham variva nekad cak i ne dinstam luk vec samo stavim povrce da se kuha i onda malcu izvadim njegov dio a nase zacinim, dodam vrhnje, zaprsku i sl… ovisno o kakvom se varivu radi. Nekad i dinstam ali onda pazim da luk ne bi zagorio. Jucer sam recimo kuhala grasak varivo s noklicama od pira. U tome sam i kuhala komad piletine za malca te njemu malo protisnula prije nego sam mu dala.
Ok, super mi je ovo kad sam u nedoumici pa mi pojasnis. Sto si od zacina uvela za malca?
Vcrs cu joj dat hipp goodnight onu sa keksicima...jel vi dajtete to? To je isto kao semolina sa vodom se pravi?
Vcrs cu joj dat hipp goodnight onu sa keksicima…jel vi dajtete to? To je isto kao semolina sa vodom se pravi?
Mislim da sve koristimo voćne varijante tih good night ali da, sve koje sadrže AD (kod hippa plave kutije, a i piše uostalom:) se samo pomiješaju s vodom
[/url
Isto vecinom napravim 150 ad plus zitarice al joj stavim jos bananu i krusku...hocu rec da joj stavim uvijek dvije vocke jos...
Ma cure da se razumijemo ja se isto slazem s vama, zato sam iskomentirala sve kaj je rekla i napisala da nisma zadovoljna. Do sad mi je fkt bila ok, ovo danas me sokiralo s tim zastarjelim savjetima za hranu. A za spavanje mi je totalno glup komentar. Mali fakat nemre izdrzat, ovo mu je napokon sad slozeno kak spada, i tocno pokaze kad je umoran i probudi se super volje. (Recimo danas smo ustali u 6 sto je ranije nego njegovo normalno i lik sad spava vec sat i pol ko klada 😁. I sad kad ustane nema sanse da ce izdrzat do navecer 🙄) Nakon onih velikih borbi prek ljeta sad smo bas u dobroj fazi i nis ne mislim izbacivat. A za mlijecno cu se sama posvetit malo vise istrazivanju.
Mom neka me mame isprave ako griješim ali ja bih nutritivno obogatila kašicu tako da uvedem baš žitaricu, a izbacim te hipp instant obroke. Mislim da je žitarica ipak bogatija nutritivno.
[iimg]
Anikka mislis jedan obrok npr vecera samo zitarica ili mislis ujutro izbacit zitarice instat s vocem i dat bas pravu zitaricu sa vocem?
Stigla podlogaaa 😍😍😍😍
Materijal je isti kao casmatino, ta neka pjena xpe, debljina ista kao i casmatino. V odmah napravila dva puzeca koraka na njoj 🤪
Ja sam prezadovoljna. A meni definitivno najljepsi uzorak ima 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji