Mikio, baš tako, nema veze menga sa dojenjem. Prvu sam dojila samo prva tri mjeseca i to nekako jadno.. a dobila sam tek kad je imala 11mj.,drugu dojila do godine dana, dobila kad je imala 11mj,a ovu sad dojim cijelo vrijeme, prvih 8mj.samo dojenje, a mengu dobila kad je imala 5mj.tako da je očito kod svakog drukčije, ali s dojenjem veze nema..
Evo mi odradili sistematski, 71 cm i 9,3 kg. Zlatna sredina. Po meni je mali i debeli 😂 al pokazala nam je grafove, prati on svoje i super. S motorikom zadovoljna.
Al ovo je prvi put da sam otisla malo nezadovoljna s pregleda jer je sve ostalo nedoredecno. Za to mlijecno na kraju nikakav savjet. cekamo godinu dana pa cemo na testiranje 🙄. Cudno da mu ne smeta sto ja konzumiram, a jbg mislim da mu ne smeta, nikad nije imao reakciju. Sad cu probat i to testirat pa bar tjedam dana necu nis mlijecno pit ni jest pa da vidim dal ce manje prdit il nes. Iako je njegova probava skroz uredna. Od hipp ad i svezeg sira je bas dobio osip po licu. Al ok
A za lose spavanje, kao on je bas zivo i temperamentno dijete. On vas zeza i voli se mazit s cicom. Nije mu nis sigurno. Kazem joj da smo na 2 dnevna spavanja kaze ona to je previse nek predemo na 1. Kazem ja nema sanse, prerano je, jedva izdrzi 4-5 sati u komadu popodne ak lose popodne odspava.
I jos kao da ne uvodm bjelanjak prije 11.mj ni plavu ribu ni svinjetinu ni junetinu. Onak, nemam pojma kaj da si mislim..
Ajme deedee ja bi totano suprotno. Ja inace radim od 7 i bez problema inace ustajem u 6. Al ove noci me ubijaju. Nocas smo opet imali plakanje u 1, 3, 5 😫. Dosovno nam noci nemaju pravila 🙄😫
Ma poluretardirana sam ujutro, ne mogu se dobit nikako, sreća pa ću kad počnem raditi raditi uglavnom od doma. Ja znam reć da imam alergiju na jutro haha, ne znam to opisat drugačije ali meni je svaki ali svaki put kad moram ustati prije 8 fizički loše. Znači doslovno moram sto puta na WC i želudac me ubija, kao da sam se večer prije ubila od alkohola. Tako mi je bilo cijelu srednju kad sam bila jutarnja smjena i kasnije kad sam radila poslove na kojima treba bit u 8. I tamo negdje oko 9 mi misteriozno prestane bit sve 🤦🤷🤷
Blaženo dijete pa smo se u 8 mjeseci valjda 8 puta ustale prije 8, evo još ležimo❤️ sve što mogu dogovaram od 11 na dalje😄
Ona je jučer zaspala u autu na 20minura oko 19i30 kad najčešće ide spavati ali se probudila kad smo došli doma i nema šanse zaspat tako da je išla ful kasno, jedno hranjenje u 1 al to nisam ja odradila i presvlačenje u 6.
[/url
Wtf? Koje godište je ta pedica mrgud? Kaj fali junetini? Bjelanjak?Zašto ukidati djetetu od 9 mjeseci jedno spavanje?? Pa valjda gledaš djetetove potrebe? Ja sam,vjerovala ili ne spavala 2x do 1.osnovne (nisam išla u vrtic😅). Ko da sam već onda znala da moram nadoknaditi spavanje jer će me moja djeca satrat. Kod nas za divno čudo buđenje samo oko 2 i u 5. Osjećam se naspavano☺ Preskačem trening jer staaaa je ovo s prvom mengom😱 Inače od 1. poroda su mi kratki ciklusi 25/26dana i svega 4-5 dana oskudnih M al ovo je kaos.
Lunice bez brige,koristimo kontracepciju jer ne smijem ostati trudna vise.
.
Mom vidjela sam da si pisala na domaćim kapicama, e al ja mislim da 1100-1300ml na dan u toj dobi je puno previse😬 Mislim da bi trebala uvesti treći obrok i ove možda nutritivno podebljati?
.
Grizli au zvuci bolno to s prstom!
.
PetraB ja bi odavno zamjenila djecu,svaka ti cast🙈🙈🙈 i nama potfrkne rukave redovito 🙈
.
Mikio kaj nemaš bas nikog za setnje? Meni lijepo odspava u kolicima pa odem do parka, sjednem na kavu, kupim namirnice za ručak,nekad sam solo,nekad s nekom mamom /mamama a nekad s nekom frendicom.
Jutro zenske, malo vam upadam sa pitanjem o siru. Vidjela sam da pisete o nekom siru iz Lidla, jucer stojim pred policom mlijecnih proizvoda i pojma nemam koji sir uzeti.
Jel se radi o nekom od ova dva, nadam se da sam dobar link kopirala.
To na slici je isti sir u dva pakiranja, i da, o tom smo pisale. Zbunjuje te m.m. u suhoj tvari ;)
[/url
Da nemam kalendar doma mislila bi da je petak 13. 😏... Krepo mi laptop bas kad mi full treba, dobila ocito upalu mjehura neku vecer bosa stajala uz krevetic, tako da sam nocas se tog sjetila 302 puta koliko sam isla piskit i sad neznam sto od caja od brusnice dobim zgaravicu, a uvin sam vidila da dojilje ne mogu, jos prolijek kavu, izbrisem sve sto sam napisala a pisala 25 min... Jeeedva cekam ostatak dana.
M isto cim nesto joj zabranim, a kuzi NE odmah place i negoduje.
PetraB obzirom da su iste dobra si jos. Čekaj kad narastu malo pa budu se izvlacile na to sto su iste. 🤭
Lunica sretno i da sve bude uspješno sa dojenjem i trudnocom.
Hvala vam cure na podršci. Malo sam dosla k sebi iako sam duuugo bila u soku. Sjetih se Vas i brokule ovih dana😂
Sto se bebaca tice stvarno je super, spava od deset do deset s jednim ili dva buđenja. Super je zaista, ali je beba koja doji i toliko je zahtjwvno to sve uz ovu pocetnu trudnocu. Sad gledam kolica za blizance jer ce mi biti razlika 15mj😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
skoljka ja sma mu prvi puta dala ovaj obicni ne-bilogorski, a sad dajem koji imam u frizideru
Ja sam mengu dobila nakon 4 mj i dolazi mi tocno u sat svakih 28 dana… i puno je slabija nego prije trudnoce. Da sam znala prije bi ostala trudnaKod mene je to povezano s miomima koji su se u trudnoci osušili.
Unazad par tjedana kuham malom i nama zajedno. Jedemo mi mo malo vise variva sad no ne smeta namIma jutarnje spavanje do 10 do 11 pa taman u tom periodu barem pripremim sve za kuhanje.
Mislim da bi se i sa koronom i bez korone isto osjecale jer smo vec mjesecima doma i zivot nam se samo oko bebice vrti. Koliko ih god volimo ipak smo drustvena bica i potrebni su nam drugi ljudi (vecini). Pa puno puta kad su se kolegice vratile na posao nakon porodiljnog sam cula od njih da su jedva cekale i sl.
Super hvala i mislila sam da se o tom siru radi ali me bunila ova mm, mislila sam je je u pitanju neki sa manje mm.
Pretpostavljam da si uvela mnogo namirnica kad mozes skupa za sve kuhati. Jel normalno prodinstas luk pa sve ostalo na to i vodu ili imas drugi sistem kuhanja?
Pije 4 obroka po 210...
A prije je pila 3 obroka...
Moram hitno nesto mijenjat...sinoc sam vec pocela sa vecerom...kad je pila 3 obroka meni je to bilo ok al 4 je previse...i kad ustalimo veceru dobit ce neki meduobrok...dat cu joj jogurt sa vocem....ili mufine ili palacinke....
Jel to ok za meduobrok?
Tako da ce joj ostat 2 mlijecna obroka...jel to ok?
Tamo mi se neda bas ovako pisat da me ne ispale?
Ona jede sve skupa 6 obroka 4 mlijecna plus 2 kruta...tamo sam se lose izrazila...tek sam poslje kad su pustili post skuzila da je ispalo da ima 6 mlijecnih obroka
Sortiraj odgovore
Najstariji